Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Automatska konekcija AP-a

91 pregled · 6 odgovora · otvorena 22.04.2010. u 12:55

pozdrav

Iako nisam siguran, negdje sam prije par mjeseci na nekom forumu vidjeo skriptu ili program po kojoj se ap rekonektuje sam u neko odredjeno vrijeme.

Posto ja imam free zonu interneta od 1h navec do 7 ujutro potreban mi je program koji ce AP-u zadati da na user name doda @free ( primjer: [email uklonjen] dok je prije bilo u konekciji samo user)

Da li je ovvako nesto moguce ?

Posjedujem AP- DAP-1160 Firmware Version: v1.30 koji radi u Wisp clinet modu.. spojen je stalno na net.

Znaci ima li progam koji ce natjerati da se u AP upise korsinicko i da se uradi rekonekcija u odredjeno vrijeme ? :)

Hvala
KOKENCIJA AHHAHAAHAHAHAHAHAHA

@ tema : Jedino da zamoliš nekog da ti isprogramira to, a program ćeš teško nać, jbg.
Seksanna je napisao/la:
KOKENCIJA AHHAHAAHAHAHAHAHAHA :D

@ tema : Jedino da zamoliš nekog da ti isprogramira to, a program ćeš teško nać, jbg.
hahahahahahahaha
svaka cast sto si uocio :D

Ah...imal ko da bi isprogramirao za dzbb ? Xd

Nema... :D ev dopuna :P
Ja koristim program Timed Shutdown, ali moze te samo disconnect sa neta, izgasiti, restartovat ili staviti u standby.

DL Link
Kontaktiraj Philoshophera, i ponudi mu nagradu, zna on oko programiranja, ja mislim.
Seksanna je napisao/la:
Kontaktiraj Philoshophera, i ponudi mu nagradu, zna on oko programiranja, ja mislim. :)
a poslao sam mu PP da pogleda temu jos nista...
Ima li jos ko da zna ? :D
benjamin_ je napisao/la:
a poslao sam mu PP da pogleda temu jos nista...
Ima li jos ko da zna ?
Neam pojma, jebiga. Ako iko zna, on je.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.