ja neznam sta je ovo satra se da nadjem server dobar... na BiHnetu jucer igrao danas dobivam server disconnect a nisam ni haxo nit ista ... ok nadjem ja Hrvatski neki i sad meni radi a frendu mi nemoze ili obrnuto ... zasto ? Nemamo iste IP adrese a to i nebi bio problem... Help
Diskusija
CoD 4 MP problem
61 pregled · 9 odgovora · otvorena 20.04.2010. u 16:00
otidji free pirate servers ili tako nesto ugl nemoj na originalima igrat zato te izbacuje
Post dobio šamar od BENiO
nekontate ? Nadjem ja cracked server al opet
- citajte temu !
- 1. moze bit da je banan cd key
- 2. nema veze sto nemate iste ip adrese kad gv skripta bana jednog banat ce i drugog
- 1. moze bit da je banan cd key
- 2. nema veze sto nemate iste ip adrese kad gv skripta bana jednog banat ce i drugog
Probaj punkbuster updatat =)
1.Pitanje..Ako ti je piratski cdkey ako nije orginal nemozes igrat bihnetov server..Tako i meni isto izbaci..
2.Nezz..

2.Nezz..
a moze i bit da s nekim svojim frendom koristite iste cd-key ove
ako ti je igra original to ti se sigurno ne bi desavalo ali danas je vecina igara pirat ako vec hoces da igras ama bas na svim serverima bez cheatova ja ti predlazem da ako vec hoces da igras dobro i kvalitetno kupise COD za steam a ako ti je to skupo kupi original COD i neces imat te probleme (najvjerovatnije ti je banovan ip ili key code)
zasto se meni ne prikazuje na xf cod4 multyplayer kad ga imam instaliranog i skinio sam sve pečeve...pomazite plizz 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.