Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Kupoprodaja

474 pregleda · 31 odgovor · otvorena 19.04.2010. u 22:31

Prodajem skoro nov mish neostecen mx518 i podlogu roccat sense adrenaline blue zainteresovani neka se jave na pm cijena ukupno 55 km oboje :D
hitnoooo mish ima i drivere a podloga kutiju

Urgentno ! :P
Prodajem Monitor LCD LG FLATRON W2242S 22" Wide Screan (dva pixela uginula) za 300 KM ili mjenjam za LG FLATRON W2243S 21.5 "
prodajem MMA Grapling rukavice cijena 50 KM koristene samo 1 mjesec

http://www.pik.ba/profil/kABIR/

Moze zamjena za boga oca, i sve u kompletu za nest fino.

VioleN je napisao/la:
Prodajem Steelseries Siberia Full Size headset (i mozda zvucnu sa njom, moram vidjet hocul dobit novu) + mikrofon steelseries siberia + MX518 + Razer Mantis Control = 160KM (nije fiksno, bez zvucne, zasad jedino u kompletu)

Dakle sve perfektno radi, ja trenutno koristim ali posto dobivam roccat opremu u ponedjeljak / utorak koju moram koristiti, ova ce mi samo stajati. Na prodaju je od utorka, a do tad se vec mozemo dogovoriti sve (da na cemu imam radit ^^).

Imate i sliku, bujrum pa vidite (majicu stavio radi kvela :))

Sta je ovo crno sa lijeve strane sto pise SteelSeries ? jel to neka torba, ako jeste da se dogovorimo oko toga :D
neO je napisao/la:
Sta je ovo crno sa lijeve strane sto pise SteelSeries ? jel to neka torba, ako jeste da se dogovorimo oko toga
Majica
KUPUJEM STEAM SA HALF LIFE COUNER STRIKE:....Ponude na PM...il msn
prodajem BF account
http://s8.ba.bitefight.org/bite/player.php?p=19253
prem sve tu, ima 40pk na accountu
pozicija : 61
cijena po dogovoru

Prodajem 512 MB ram DDR2 cijena po dogovoru

i kupujem neku podlogu do 20 KM
Prodajem tastaturu Logitech G19, staru 2 mjeseca. dobro očuvana, čak je i kutija tu. Tastatura predviđena za Gaming a savršeno kompaktna i lijepog izgleda. Platio sam je 450 KM, a prodajem za 320. Ako neko ima love, a da ga interesuje ova fantastična tastatura, neka se javi na temu, GuestBook, PM...
mijenjam Deathaddera za MX518.

ima malo onih ogrebotina, al neces gledat mis nego igrat sa njim drivere imate na internetu, kutiju valjda imam, al sta ce vam . dunno mogu nac.

trazim MX518 koji je NOV !

nikakve pare ne morate davat, znaci deathadder (polovan) za MX518 (nov) !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kupujem Steam sa Trackmania United - 20 KM kredita, il ako hocete iz ruke u ruku
4rm4n1 je napisao/la:
mijenjam Deathaddera za MX518.

ima malo onih ogrebotina, al neces gledat mis nego igrat sa njim drivere imate na internetu, kutiju valjda imam, al sta ce vam . dunno mogu nac.

trazim MX518 koji je NOV !

nikakve pare ne morate davat, znaci deathadder (polovan) za MX518 (nov) !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kupujem Steam sa Trackmania United - 20 KM kredita, il ako hocete iz ruke u ruku
MIŠ RAZER DEATHADDER, 1800 dpi 80,91 KM
MIŠ LOGITECH MX518 GAMING-GRADE OPTICAL 74,40 KM

Kakiš malo ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.