Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Do Sarajeva :D

578 pregleda · 31 odgovor · otvorena 19.04.2010. u 19:31

Znaci, putujemo do Sarajeva ja i moji jarani, i imam ja i jos jedan igramo cs-a(malo sam popustio, neda mi se vise igrat...xD). Pa ako netko hoce da dodje da se upoznamo i sve to, na cevape ofo ono...xD...nek dodje na baščaršiju. Mi cemo se nalazit, da pojednostavim, ovdje:

Krecemo u 7:30, tako da bi tamo trebali biti do nekih 10:30...U Subotu znaci dolazimo Sarajevo

Evo i moj broj telefona: 063-675-895
FrixioNz je napisao/la:
- Aj buraz javim ti se ja na broj aBd u subotu pa da se upoznamo,mada ako se jos neko slaze bilo bi onda ljepse napraviti Gamers.ba kafu da upoznas vecinu raje,da se fino svi isprcamo ufatimo par fotkica stavimo na g.ba da dusmani mogu da placu
To nebi bilo lose...
FrixioNz je napisao/la:
- Aj buraz javim ti se ja na broj aBd u subotu pa da se upoznamo,mada ako se jos neko slaze bilo bi onda ljepse napraviti Gamers.ba kafu da upoznas vecinu raje,da se fino svi isprcamo ufatimo par fotkica stavimo na g.ba da dusmani mogu da placu :D
Doci cu i ja kod tog spomenika.. Da se uslikam sa vama da imam za uspomenu (:
talleN je napisao/la:
Pa podrazumijeva se da mi placamo cevape...:P
Ako je vec tako ja sam vodic :)

Ma zajebavam se qme , ako oces mozemo se nac i idete u stasnet imamo valjda mi cw pa poslije cw zajebancija po gradu 9-)
nedd1E je napisao/la:
Ako je vec tako ja sam vodic :)

Ma zajebavam se qme , ako oces mozemo se nac i idete u stasnet imamo valjda mi cw pa poslije cw zajebancija po gradu 9-)
Ma moze evo da se dogovorimo onda za g.ba Kafu...da se svi sastanemo...
talleN je napisao/la:
Pa podrazumijeva se da mi placamo cevape...
Eto mene za pojest 10 cevapa , za ponjet 55 možel tako
XicX je napisao/la:
Eto mene za pojest 10 cevapa , za ponjet 55 :D možel tako :D
hahahahaha...nista od cevapa...hahahaha...
talleN je napisao/la:
Sala
talleN je napisao/la:
Ako neces da te ovi izlevate previse idi ih časti po peticu u specijal
matr0x je napisao/la:
Ako neces da te ovi izlevate previse idi ih časti po peticu u specijal :D
Sad ce po Sarajeva doc....xD
Previse je za Cevape ako ce bit puno raje...
talleN je napisao/la:
Sad ce po Sarajeva doc....xD
Previse je za Cevape ako ce bit puno raje...
Vidis ti nas politike. Tipicni bosanci. Svi bi guzovace. Dok nisi spomenuo da placas cevape par momaka se odazvalo, a kad spomenu cevape odma ih xnxx (citaj xxx) se javlja. Vidjet cu ja jarane kakav budem sa vremenom, mozda dodjem. A ovo za cevape nek svako sebi plati i cao. Naravno ako budem isao ja cu sebi platiti.

Pozdrav
Stari ne obracaj paznju na spammere ( pogotove ne na qutoR-a :) ) , takodje da imam priliku , tj da mi je blize Sarajevo otisli bi na famozne Bosanske cevape , pa na ladnu klipacu !

EDIT : Kad si vec krenuo u obilazak BiH-a , doleti malo do Gradiske il BanjaLuke .. !

GL za upoznavanjem .. ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.