Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

xbox360 vs playstation3

92 pregleda · 13 odgovora · otvorena 19.04.2010. u 15:48

PS3 samo zbog GOW3 i GT5

Xbox za sve ostalo
Jel ovo ispitivanje javnog mijenja ?

SONY TRICA (srbija) :)
PS za neke odredjene igrice

ali xbox stvarno prejak
x360 definitivno, jer imas vise exkluziva + online play (za plejku nisam upoznat da ima to)
definitivno xbox360, posjedujem isti i mogu reci da veoma uzivam u igranju, pogotovo online , strava :D znaci PES10 owna online ;)
XBOX 360 po meni
Jeftiniji je jos, a performance bolje.
Po meni je puno bolji XBOX360 jer ima veci izbor igrica i jeftinije su igrice..ugradis flash i najnoviji update i igras igrice za 8-12 KM...a za PS3 igra 120 KM..odmah je tu u prednosti XBOX360...grafika je u 5 deka sto se toga tice...
bezicni joystick na XBOX360 kao i na PS3...puno exkluzivnih igara..a odmah su tu..raja skida igre sa interneta pa su pristupacne..Sony ima exkluzive tipa God of War1,2,3..Gran Turismo..a XBOX360 Gears of War 1,2,Bayonetta,Forca Motosport1,2,3...Ja posjedujem XBOX360 i prezadovoljan sam :D..pa sad stvar je izbora i kompromisa ;)
xbox360 definitivno.ja kuci igram xboxa i kad odem kod nekog gdje je ps2 vidim da je dojstik 10000000 puta bolji a isto igro sam ps3 i kanta je u odnosu na xbox 360.pozz
PS3 ubjedljivo jaci, btw ko kaze da nema exkluziva PS3 dobrih nek se rokne

Uncharted
Uncharted 2
God of War 3
Heavy rain
GT5
Gran Turismo 5 Prologue
Killzone 2
Littlebigplanet
Quantum theory
Agent
The Eye of Judgment
Final Fantasy Versus XIII
Haze
InFamous
Lair
Heavenly Sword
MAG
SOCOM
to je sto se sjecam

Ima Bluray tehnlolodji te sam gledao par fimlica na blurayu te mogu reci da je kvaliteta uocljivo bolja
Jostick na PS3-u bolji
na PS3 mozete igrati PS2 i PS1 igrice
Besplatan internet
PS3 mozetenje mijenjati HDD
dok je za Xbox360 tek sada izaso HDD
Sony nema Softver problema ni hardware failur-a kao sto se zna desiti kod xbox360
Ima fat i slim verzija

dovoljno od mene...

ne znam kako se to moze porediti,ps3 je puno jachi!

za mene je bolji joystick od ps-a jer sam navikao na njega,tako da se o tome ne mozes raspravljati nego samo svadjati
TRL je napisao/la:
x360 definitivno, jer imas vise exkluziva + online play (za plejku nisam upoznat da ima to)
PS3 itekako ima online podrsku...koja je 10x bolja od Xboxa.

I i najbolje od toga....besplatna jee.

PS3 ima vise ekskluziva od xboxa, sto mu jedino i drzi prodaju.

Al xbox ima manju cjenu, pirate, i neznam sto jos...al ima nesto u njemu.

Ruku na srce PS3 je daleko pouzdanija i bolja konzola, al opet bi prije isao na xbox nego plejku
hvala ti sto si mi reko da ima fat i slim konzola!!!nisam znao!haahahahhahaaaaaaaaaa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.