Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Amxx-Balkan [Sve o serverima]

989 pregleda · 36 odgovora · otvorena 18.04.2010. u 21:46

Pozdrav, otvoren je novi sajt što se tiče servera i svega vezano za njih. Sajt ima skoro isti dizajn kao hrvatski gaming sajt "e-sport", ali imamo sva prava i odobrenja vlasnika na isti.

Na sajtu možete naći najzanimljivije plugine, modove i tutoriale kako ih postaviti. Sajt ranking funkcioniše na principu bodova, tako da svaki post nagrađen aplauzom donosi 10 bodova, te objavljen plugin i napisan tutorial po 15.

Trenutni administratori :
WOLF
A1rM4x
GAZZEL
tomba
53m1r

Konkurs za moderatore će biti objavljen na forumu, te će tema biti u zanimljivim kroz par dana.

Molimo sve članove koji su u mogućnosti da se registruju, jer zaista, puno nam znači. Ako imate svoj server, ovo je sajt za Vas.

www.Amxx-Balkan.com

Btw. Reklamiranje Vaših servera je DOZVOLJENO!

Site Coding And Design by Vertazzar
Lijepo je sto ste promjenili boje sajta, sad je bjela, onako mi je bilo cudno dok je bila sivo-crna.
Design jak prafo malo e-sport.hr, malo g.ba
Logo vam grmi ( Samo malo gore logo, posto se ne vidi cijeli )
I umjesto ono AMXX, npr u onom plavom orbu stavit gdje je cs, da bude logo csa, samo smanjen opacity. To cu vam ja uradit , nije frka ( ako hoces). Pretragu bi stavio pored navigacije, odnosto ono compilera.
Usput, sretan rodjendan

EDIT:
Nista.
btw: promjenite favicon
Reg sam se prije 2 dana sajt je odlican, beton !
Sretno

: ja i HB
jacky je napisao/la:
Lijepo je sto ste promjenili boje sajta, sad je bjela, onako mi je bilo cudno dok je bila sivo-crna.
Design jak prafo malo e-sport.hr, malo g.ba
Logo vam grmi ( Samo malo gore logo, posto se ne vidi cijeli )
I umjesto ono AMXX, npr u onom plavom orbu stavit gdje je cs, da bude logo csa, samo smanjen opacity. To cu vam ja uradit , nije frka ( ako hoces). Pretragu bi stavio pored navigacije, odnosto ono compilera.
Usput, sretan rodjendan

EDIT:
Nista.
btw: promjenite favicon
Hvala maca
Sajt prejak znači :] Ko se bude trudio pošto na sajtu ima opcija "daj bodove" dobit će

Amxx-Balkan.com
sajt je predobar ali jedino mi se nesvidjaju ove ikonice na forumu :D.

Ovo je neka skripta slicna g.ba nesto slicno .
Registrovan sam tu nick mi je Amel.
Pošto sam za sve osim za photoshop TARABA, mogu malo prokomentarisat' dizajn .

Shvatam da ste već počeli, svaki početak je težak. Tipovi, promjenite logo, odnosno ove krugove imidijetli, ove tabove, nekako uobličite, nemoj kockaste, uglavnom stereotipno, svi to imaju. Inače, boja je jaka, plava uz sve leži !

GL onemore ^^
Samo nastavite sa radom momci ..

Puno srece u nastavku rada sa portalom !
Ado je napisao/la:
Sajt prejak znači :] Ko se bude trudio pošto na sajtu ima opcija "daj bodove" dobit će ;)

Amxx-Balkan.com
Ti si za gameboxa.

XAXAXAXAXAXA
Fino urađeno, gj
Dobra stranica pravo , nadam se da ce administracija ostati aktivna.Gl
Trebali bi ubacit u navigaciju gotove addone za server(kz,obicni...)
Ideja i realizacija 10/10
- Stvarno svaka cast

Dizajn 6/10
- Glupo je 2 iste stranice. Makar promjenite boje, promjenite skin ili nesto, jer ovako je stvarno ruzno. Nemoj samo da bude ovaj site kao "dernek.ba" skripte (hiljadu istih stranica), malo to uredite.
Ugl. samo neki drugi skin stavite i sve ce biti idealno.
Fin sajt . Treba odabrati prave ljude da vode sajt koji se razumiju oko amx-a, plugina itd. i ne znam da li su dopustene druge teme koje nemaju veze sa sajtom kao i drugi tut-ovi bla bla

Gl svima registrovao sam se naravno i nadam se da ce uskoro biti finih tutova da i ja nesto "pametno "procitam

Pa jos nista nije zvanicno bice tu promena i promena...

Sto vise komentara vasih to cemo vise promena da izvrsimo i samim tim imacemo vise ideja :)
Predobar sajt svaka cast momcima ili momku koji je ovo radio

Neam primjedbi Sretno vam sa sajtom ...

ZOPe je napisao/la:
Predobar sajt svaka cast momcima ili momku koji je ovo radio

Neam primjedbi Sretno vam sa sajtom ...

Radio je Vertazzar
www.Gamers.ba/profil/Vertazzar
Onda, svaka mu čast za sajt, perfekcija jednom rječju.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.