Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 15 bodova

Problem sa Microm-opet

265 pregleda · 0 odgovora · otvorena 09.08.2006. u 19:08

E ovako.Prvo da se izivnem adminima i svim prisutnim na forumu sto otvaram temu po 2 put ali neotvaram je iz zajebancije.Kao i u prosloj temi problem je mikrofon samo sto sad znam da problem nije do mikrofona nego do mog kompa.Koristim Sound MAX sound drivere,slushalice su sa mikrofon i to one pilotske.oba kabla sto idu iz slushalica ukljucim crveni u crveno zeleni u zeleno.Mikrofon je i na TS-u i na sound opcijama pojacan do kraja.balance je tacno na sredini a micro nije mute.MIKROFON MI NERADI.Znam da je problem do kompa tako sto sam prije 5 minuta otisao u klub prikljucio slushe(u klubu su isti sound driveri(da napomenem Sound MAX),odem start-programs-assecories-entertainment-sound recorder i kad nesto govorim ona zelena linija se pomjera.Kod mene kuci se ne pomjera.Pokusao sam preslusati snimljeni govor ali kao da nisam nista reko.Evo dajem je****h 15 bodova samo mi pomozite da rjesim problem!

btw.nemojte mi samo onoga kupi nove slushe,formatiraj disk i tako to jer sam slushe tek sad evo kupio!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.