E ovako.Prije nekoliko dana dobio sa slushe sa mikrofonom.Danas mi pade na pamet,pa zasto nebih pricao sa nekim na msnu i na TS-u.Na msnu otvorio nekoliko converzacija ali nece.Odem na tools pa audio i video setup pojacam sve do daske nece.Otisao sam u klub,iste slushe,drugaciji driveri i radi.Pricao sam sa andreyom preko mikra i radi.Koristim Sound MAX drivere za zvucnu,a u klbu su bili neki realtec ac 97 nesto tako.sad bih ja vas zamolio da mi kazete u cemu je problem(Mikrofon ili driveri),ako je do mikra da mi kazete sta uraditi da proradi ako je to drivera reci mi koje skinuti i ako moze link
btw.gledao sam koja mi je zvucna sa programima onim system info ali bez uspjeha nisam mogao naci,trazio sam preko device managera imaju neki codeci ali nigdje nema nista o zvucnoj!!
MOLIM BEZ GLUPIH KOMENTARA,KO NEZNA NEK SE NEJAVLJA.I NEMOJ MI ONOG MOJ FREND JE IMAO ISTI PROBLEM ALI GA NIJE RIJESIO!!
btw.gledao sam koja mi je zvucna sa programima onim system info ali bez uspjeha nisam mogao naci,trazio sam preko device managera imaju neki codeci ali nigdje nema nista o zvucnoj!!
MOLIM BEZ GLUPIH KOMENTARA,KO NEZNA NEK SE NEJAVLJA.I NEMOJ MI ONOG MOJ FREND JE IMAO ISTI PROBLEM ALI GA NIJE RIJESIO!!