Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Edin Džeko kupio auto taksistu

461 pregled · 41 odgovor · otvorena 17.04.2010. u 22:51

Nezz jeli bila tema ali whatever.
Edin Džeko ispunio je obećanje iz djetinjstva koje je dao jednom taksistu iz svog rodnog Sarajeva. Naime, Džeko je karijeru počeo u sarajevskom Željezničaru, a dok je kao dijete išao na treninge, često ga je vozio jedan lokalni taksist. Dječak mu je dao obećanje:
'Jednom ću igrati u velikom klubu i kad zaradim brdo novca kupit ću ti auto', bile su Džekine riječi u koje taksist teško da je i povjerovao.
Džeko je pak marljivo trenirao i izrastao u jednog od najubojitijih europskih napadača. Nakon što je osigurao sebi mirnu egzistenciju, Džeko je u posljednjem posjetu Sarajevu pokazao da je čovjek od riječi. Pokucao je na vrata starijem gospodinu i odveo ga u auto salon.
'Birao je pola sata i pregledavao performanse auta i odabrao Škodu Octaviju. Edin je iskeširao 40 tisuća eura i kupio čovjeku šta je odabrao', kazao je jedan Džekin prijatelj.
Nakon ovog poteza Džeko će još više povećati popularnost među svojim obožavateljima, ako je to, s obzirom na onu koju već sada uživa moguće.
Tema c/p sa

Danas sam slušao radio(u autu CD-ovi nisu bili tu haha) i čuo sam nešto ovako samo što su rekli da taksist često nije naplaćivao prijevoz.
Nekazem nista protiv..
Sta ce bekamu , ronaldinju , ronaldu publicitet ? ili ostalim boljim igracima"kada imaju menadzere, sportske reklame , parfemi itd."

Svaka mu cast za auto "verovatno mu je covek pomagao"

Drago mi je da je neko uspeo u fudbalu u ovoj nasoj drzavi
9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.