Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

wow progress check

1.652 pregleda · 22 odgovora · otvorena 09.08.2006. u 15:41

Long time no see....

Pa da cujemo tko je na kojem bossu ?

Jeli još uvijek postoji Bloodrage ?
Jeste krenuli u naxx ?
Kako drugi ?
Samo nemojte "ubili smo golemagga" ili ovo private server podvige.

Evo mi smo sa BWL-om na farm status (2. Nef kill). Sada smo krenuli u AQ40 i ovaj tjedan cemo probati Sartura (Skeram je easymode).

Probali smo onaj bug trio ali nam se cini da trebamo vise NR-a za njega posto ljudi uglavnom jos nemaju NR gear. Mjenjamo Lava i Fiery cores za bloodvine sa MC gildama pa cemo valjda rjesiti NR gear ubrzo ( koliko ja znam treba nam tek za huhuran).

Tko uopce jos igra "ozbiljan" wow (mislim na raidanje ne na lvlanje shamana sa lvl 27 na 28 o.0) ?

Pozdrav svima

Bozo
omggggg jes to ti ,e vala nek si nam opet dosao
               (BM) je napisao/la:
omggggg jes to ti ,e vala nek si nam opet dosao

Post osamario HybeN
Za bloodrage odavno nisam cuo (bio sam sa starim likom u guildu). Guild u kojem sam ja jos nije BWL pomiriso kako treba, tek Ragnarosa ubili. Ocistili Onyxiu, ZG ,AQ20 i MC. Priprema za BWL u tijeku...

Zike lvl 60 Troll hunter
<Upperhand>

EU Balnazzar
Za bloodrage odavno nisam cuo (bio sam sa starim likom u guildu). Guild u kojem sam ja jos nije BWL pomiriso kako treba, tek Ragnarosa ubili. Ocistili Onyxiu, ZG ,AQ20 i MC. Priprema za BWL u tijeku...

Zike lvl 60 Troll hunter

EU Balnazzar
               Azraill je napisao/la:

Zike lvl 60 Troll hunter

EU Balnazzar

I ja bi volio to da furam ali jbg nebi mu dao 50 km :S svaki mjesec
Ja sam na "Balnazzar"-u Shammy ofc guild Upperhand, reko je azraill dosta ZG, AQ 20, MC na farm. Nesto se pokusava u BWL-u radit al nikad dosta ljudi uvjek neko fali tek dodju u ponedeljak i utorak (prije maintancea). A uskoro ce mo mi pocet stavljat nobove iz BWLa na farm

p.s. evo vam moj profil . http://wow.allakhazam.com/profile.html?1288553
@Fajki

Transformacija iz MC gilde u BWL gildu je jedna od najtezih.
Problem je sto vecina igraca zeli "easy epix" i radje ce ici u MC koji je na farm nego wajpati na tamo nekom Razorgoreu.
Najcesce dolazi do toga da polovica gilde hoce BWL a druga polovica se ne zeli zajebavati sa wajpovima.
Ako se ta situacija ne, rjesi jednostavno dolazi do odlijeva najboljih igraca u jace gilde (najcesce one koje imaju BWL na farm).
Nastaje zacarani krug invajtanja "nuubova" i odlazaka starih iskusnih i to potraje dok se gilda ne raspadne...

Pritisnite sve da idu na wajpove u BWL. Radite "signup". Tko ne dodje online za BWL -dkp u MC-u. Tko dodje online +dkp za MC.
Ako ste alijansa onda ste ionako easymode samo fearward, pally buffs i boli te briga ...

btw Injustice @ EU Ragnaros
http://www.wow-injustice.com

nik Dandelon

edit : eh sada sam vidio da imas shammija, alijansa ga nema - jos

BloodRage postoji normalno, trenutno smo na Faerlini ali i ona pada sljedeci raid 100%

Doduse i mi smo stali bili malo, odmori ljeto i tako to al sad se vracamo Naxx je u planu normalno, 2 bossa u par raidova nije lose

Sto se tice bug family ne treba nikakav nr samo dps dps Lord Kri-a i onda je lagano. Poison totem ftw Al bolje da odma pocnete radi huhuran tamo 15 ljudi treba preko 200.
Sto se naxx-a tice mozete komotno Instructor Razouvious-a da probate, totalno je gear independant.

A to ko igra ozbiljan wow, pa nije puno takvih ljudi kod nas

daj da vidimo profil neki!
               kaiser`m2bz je napisao/la:

BloodRage postoji normalno, trenutno smo na Faerlini ali i ona pada sljedeci raid 100%

Doduse i mi smo stali bili malo, odmori ljeto i tako to al sad se vracamo Naxx je u planu normalno, 2 bossa u par raidova nije lose

Sto se tice bug family ne treba nikakav nr samo dps dps Lord Kri-a i onda je lagano. Poison totem ftw Al bolje da odma pocnete radi huhuran tamo 15 ljudi treba preko 200.
Sto se naxx-a tice mozete komotno Instructor Razouvious-a da probate, totalno je gear independant.

A to ko igra ozbiljan wow, pa nije puno takvih ljudi kod nas

daj da vidimo profil neki!

Ja sam linko vec profil a gdje je tvoj ajde i ti malo nama pokazi svog imba magea i stunlock boya :d

p.s. evo opet profil i screen http://www.gamers.ba/vidisliku.php?id=4212
http://wow.allakhazam.com/profile.html?1288553
               Boz0 je napisao/la:
@Fajki

Transformacija iz MC gilde u BWL gildu je jedna od najtezih.
Problem je sto vecina igraca zeli "easy epix" i radje ce ici u MC koji je na farm nego wajpati na tamo nekom Razorgoreu.
Najcesce dolazi do toga da polovica gilde hoce BWL a druga polovica se ne zeli zajebavati sa wajpovima.
Ako se ta situacija ne, rjesi jednostavno dolazi do odlijeva najboljih igraca u jace gilde (najcesce one koje imaju BWL na farm).
Nastaje zacarani krug invajtanja "nuubova" i odlazaka starih iskusnih i to potraje dok se gilda ne raspadne...

Pritisnite sve da idu na wajpove u BWL. Radite "signup". Tko ne dodje online za BWL -dkp u MC-u. Tko dodje online +dkp za MC.
Ako ste alijansa onda ste ionako easymode samo fearward, pally buffs i boli te briga ...

btw Injustice @ EU Ragnaros
http://www.wow-injustice.com

nik Dandelon

edit : eh sada sam vidio da imas shammija, alijansa ga nema - jos

Upravu si ti , jest to tezak period, ali opet da ljudi hoce oni bi dolazili na raidove i vec bi bilo nekoliko na farm, ali oni nisu zainteresovani... Meni to ide na zivce pa gmu spamam uvezi tog a on nista sam kaze bit ce bolje vidit cu nesto itd.. al nikakvih promjena, evo maloprije mi je trebao bit MC al nije bilo dosta ljudi :S tek dodju Ponedeljak i Utorak kao sto sam rekao. A probat cu ja njih malo pogurat i dosadjivat cu gmu dok nesto neuradi konkretno u vezi toga.

Edit: Ti na Ragnarosu ... Horda ? imam ja palu tamo jest imba cak lvl 29 ime Alucardxv tako nesto dodji genkaj me po Hilsbradu
Bloodrage je migrirao na Tarren Mill, za bug trio ne treba NR tako da ste se vi malo prevarili
Zike lvl 60 rogue,ZG,AQ20,MC,BWL farmamo a AQ40 C'thun, u naxx se krece sljedece sedmice
wow kako ste samo jaki svaka cast momci, nisam znao da ima ovako jakih igraca iz bosne! koliko kajser ima pvp kilova toliko ja nisam u kanteru napravi otkad igram

i gdje nadjete sve stvari? kupijete ili ima ordjedjna mjesta ga ubijate? ili sam kod bossova?
imas pvp opremu i raid opremu, pvp nabavljas tako sto dobijas reputaciju u odredjenim "betlgraund-sima", a raid opremu raidanjem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.