Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Anaunsment

97 pregleda · 4 odgovora · otvorena 16.04.2010. u 23:29

Zelio bih da iskoristim priliku da kazem da mi je bolji acc nego od izvjesnog Spec7re(a)
Lice ti Banned,nego bannaj me ti mene ce Spec7re unbannat,on je meni rekao da prvo njega morate bannat pa tek onda...niko nece na mene,samo preko spec7re-a bannovanog!
............................................________........................
....................................,.-‘”...................``~.,..................
.............................,.-”...................................“-.,............
.........................,/...............................................”:,........
.....................,?......................................................\,.....
.................../...........................................................,}....
................./......................................................,:`^`..}....
.............../...................................................,:”........./.....
..............?.....__.........................................:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...............................\....../\...................
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__...........
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,....
.....`=~-,_\_......`\,.................................\........................
...................`=~-,,.\,...............................\.......................
................................`:,,...........................`\..............__..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_\..........._,-%.......`\...............
...................................,<`.._|_,-&``................`\..............
dobor najjaci si svaka tebi cast ;) your my idol

PS:

mmmmmmmmmonster fail, fail, fail !!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.