Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

C.S cenzurisan

165 pregleda · 11 odgovora · otvorena 17.04.2010. u 21:49

pozz. usao sam malo prije na neki server i stalno me vuklo u jednu stranu i onda budem death...i kada sam izasao iz c.s 1.6 i ponovo usao sve je radilo sporo ..u igri mi nick CENZURISAN :(...sve laga , kako to ukloniti.ili moram brisati cs???
Procitaj

http://gamers.ba/forum/2/95428/amx-censure-extreme-cheaters-/
Reinstall igru
I skini Patch v42 jer ti se svi serveri prebacuju na njega i gotovo da nema pinga
Reinstall cs , ili samo promjeni cfg ili patch , pošto sigurno igraš na v42 , a ako ne mogne , ni cfg , ni novi patch negine ti reinstalacija ^_^

Hoće to kad ćit pališ ;$
Evo

Klick
Nemoras reinstall igru..

Izbrisi samo config.cfg i nemoj ulazit vise na taj server na koji si usao pa ti je tako bilo,jer je ubacen plugin ( cenzura ) na taj server .

Takodje , na koji god server udjes , a koji ima isti plugin , isto ce ti se dogodit.

Jedini nacin je reinstall CS , ili da izbrises config.cfg

Cenzuru ti moze izbrisat admin na kojem si serveru si je dobio .
ljudi bgm nisam koristio citove. i nemam ih..jednostavno je ovo neko namjerno uradio..a ovo sto si mi rekao da skinem 245 MB ????? imal ikakav nacin da ovo lakse uklonim
Probaj ga zamoliti da proradi!
Pusti mu Betovena.
ma hocu za mal ne rekoh.. evo price:'' usao sam u server ...i na samom pocetku sam bio blokovan, nisam mogao nista..naravno sam morao opsovati zbog toga i to je sva prica... P.S
HVALA VAM LJUDI IZBRISAO SAM CONF. RADI SADA SVE..HVALA VAM PUNO ZA POMOC. TEMA MOZE LOCK
Kod hodže obavezno!
Neko ti bacio sihre na nick :/

P.S morao sam ovako odgovorit , kad ovako glupo napišu temu9-)
Da ti care nisi nešto popio?

Aj lagano na spavanje...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.