Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Joomla NAP

86 pregleda · 7 odgovora · otvorena 16.04.2010. u 21:06

Pozzdrav za sve na ovom site...Evo danas se tek registrovao.Izgleda jako fin site.Ovako treba mi jedna usluga.Naime radim web sa jednim kolegom ono fazon smjesno klipvi vicevi i to...E sad to smo mislili u Joomli uradit(preporucili mi kolege na forumu)..E sad kad instaliram sta trebam izbrisat citao sam na tutu na googleu cjeli instalation folder ja obrisem i neradi nikako ja ga otvorim kad unutra i template i dosta stvari barem po meni vaznih...Sta da radimo??Ako neko zna mislim neznam kako site radi imal neko da zna??
Eto molim vas za pomoc..:)
nema pomoci bez bodova boga mi.. :P

Meni ne trebaju nego samo kazem,a ako ti niko ne pomogne javi se modu ovog podforuma,poz.
f4nt0mxdc0 je napisao/la:
nema pomoci bez bodova boga mi.. :P

Meni ne trebaju nego samo kazem,a ako ti niko ne pomogne javi se modu ovog podforuma,poz.
Mozel u kreditu??
Sta su bodovi..Msm danas sam se registrovao..Neam blage...:(....ajd pomozite mi et ak proradi ovo bice krede tog imam.:=)
registery je napisao/la:
Mozel u kreditu??
Sta su bodovi..Msm danas sam se registrovao..Neam blage...:(....ajd pomozite mi et ak proradi ovo bice krede tog imam.:=)
ma kad nekom pomognes, napises vijest ili pametan i post koji nekom pomaze dobijas bodove (5, 10 zavisi) i onda ih mozes ponudit da ti neko pomogne (tu se inace raja koti sve za bodove ;))
timmysa je napisao/la:
ma kad nekom pomognes, napises vijest ili pametan i post koji nekom pomaze dobijas bodove (5, 10 zavisi) i onda ih mozes ponudit da ti neko pomogne (tu se inace raja koti sve za bodove ;))
Ma fk sad bodove ako mi neko pomogne nabavit cu i to nebrinite se za bodove samo mi pomozite...mislim da mi jeran ima ovdje profil i bobe..A vidio sam sad neku medalju ja tamo kad nesto premium i dobijas 20 boba...Eto moze se sabrat.nesto...Samo mi helpajte ba HITNO I BITNO MI JE OVO..
Cek ba malo, da nisi pobriso sve sto si uplodovo?
Prvo Instaliras, pa onda izbrises instalacijski folder.

- Uploadujes sve fajlove, napravis novu bazu, pokrenes instalaciju joomle, ukucas podatke od baze, instaliras joomlu kroz 5 koraka, izbrises instalacijski folder, i to je to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.