Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

Smf-Karma

170 pregleda · 5 odgovora · otvorena 05.05.2010. u 19:03

Da neduljim, potreban mi je neko da mi objasni kako da namjesti da aplauze i samare za karmu mogu davati samo admini i moderatori ne obicni clanovi, i kako da namjestim kada neki mod ili admin da aplauz da u desnomg uglu pise "post dobio aplauz".
Trebas biti Chuck Norris da to nastimas.
Rješenje
Mogu ti ja nastimat da samo moderatori i administratori daju aplauze a da ispod pise ono post dobio applauz to nemogu pa ako zelis mogu ti uradit ovo prvo da karmu daju samo admini i moderatori !

Buraz evo obajsnjenje na temi kako ces stavit da ti samo moderatori i admini daju karmu

Otvori svoj forum i udji u administraciju .
Zatim ides Permission (Nalazi se u members menu-u na admin panelu)
otvori kao na slici i poskidaj kavice sa onih grupa na forumu za koje ne zelis da mijenjaju nekom karmu

Nadji nekog kodera naplati mu i nek ti napravi
profesionalac0 je napisao/la:
Mogu ti ja nastimat da samo moderatori i administratori daju aplauze a da ispod pise ono post dobio applauz to nemogu pa ako zelis mogu ti uradit ovo prvo da karmu daju samo admini i moderatori !

Buraz evo obajsnjenje na temi kako ces stavit da ti samo moderatori i admini daju karmu

Otvori svoj forum i udji u administraciju .
Zatim ides Permission (Nalazi se u members menu-u na admin panelu)
otvori kao na slici i poskidaj kavice sa onih grupa na forumu za koje ne zelis da mijenjaju nekom karmu

Nek edituje post.

Tako smo mi na gameboxu radili.
Pa nije nam potreban jos jedan g.ba, zar ne? :)
Izmisli nesto orginalno da bude, bice veca fora na forumu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.