Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Neredi Polufinale Kupa BiH

446 pregleda · 59 odgovora · otvorena 14.04.2010. u 21:19

Pozz svima ..
U vecerasnjoj utakmici ne(odigranoj) u Mostaru izmedu Zeljeznicara i Zrinjskog doslo je do incidenta sto je dovelo do prekida utakmice.
Naime prvi vodstvu Željezničara od 0 : 1 , 2 minute poslije vodsta domaci navijaci "Ultrasi" su poceli ubacivat' kamenice sto je dovelo do prekida utakmice.
Igraci Željezničara su se pokusavali priblizit domacim navijacima medutim nakon toga bi slijedilo gadanje kamenica , sto je rezultiralo pogodkom jednog igraca gostujuceg tima.
Utakmica je prekinuta u 71. minuti prvi vodstvu Željezničara , tako da je najvjerovatnije da je gostujuci tim prosao u finale kupa BiH.

"Ultrasi" su ostali na stadionu , dok su "Manijaci" u 70.minutu otisli sa stadiona..

Donosim informacije sa lica mjesta, jer sam bio na toj utakmici..

I samo da postavim pitanje svima ?
Imal' kraja Hooliganstvu u BiH?

Edit:
Nastavljena utakmica prije 5 min
HAHAHHAHA
Gori sve :D
Željo šampion.

A ovi debili ne znaju prihvatiti poraz od bolje ekipe i odmah se kamenuju.

Sramota.
Nije to huliganstvo vec predizborne kampanje vodecih nacionalnih stranaka, receno vec po 1337 put =|

Nepotrebna tema once again.
0 : 1 ili 0 : 3 nije vazno hahahha zeljo u finale <3 TM 87
<3 Zeljo..

Samo da Borac pobjedi Slaviju i da igramo sa Borcem u finalu..

DA IH UZMEMO I U FINALU I SADA U SUBOTU NA GRBAVICI <3
Brate nikad ! Treba uraditi kao u engleskoj zakon uvesti i cao .
U engleskoj je bilo svaka utakmica mrtvi glava fino sada nesmije niko petarde bacit odma zatvor tako i kod nas treba a poslije utakmice fino ugovore figght pa nek se udaraju a ne ovako
JA VOLIM ZELJU
IMAM KRV PLAVU
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN
ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE
PLASTELINHO je napisao/la:
Brate nikad ! Treba uraditi kao u engleskoj zakon uvesti i cao .
U engleskoj je bilo svaka utakmica mrtvi glava fino sada nesmije niko petarde bacit odma zatvor tako i kod nas treba a poslije utakmice fino ugovore figght pa nek se udaraju a ne ovako
- Jarane, meni rodjak prico ima lik 23 godine iso na utakmicu Arsenalovu, moras kupit kartu sa licnom svojom, imaju kamere, uradis nesto, videte na kamerama a i josh ti dodju kuci jer imaju sve podatke o tebi ; )

- Da i ulazis jedan po jedan, ubacis kartu u onaj aparat i otvoriti se ... al' ima vise tih aparata ... Nema ono guranja, ovo ono :S
Nije se ni trebala igrati utakmica kad se zna da je Zeljo kupio titulu , kako u ligi tako i u kupu
farell je napisao/la:
- Jarane, meni rodjak prico ima lik 23 godine iso na utakmicu Arsenalovu, moras kupit kartu sa licnom svojom, imaju kamere, uradis nesto, videte na kamerama a i josh ti dodju kuci jer imaju sve podatke o tebi ; )

- Da i ulazis jedan po jedan, ubacis kartu u onaj aparat i otvoriti se ... al' ima vise tih aparata ... Nema ono guranja, ovo ono :S
Brate europa a ne ovo SRAMOTA !
<3 TM'87.
A sto se tice "Ultrasa" to su papci koji neznaju prihvatiti poraz.

Finale:
Željo-Borac

Bit ce Željo opet šampion!

PLACITE PI**E
KUNITE SUDIJE

KUP KUP KUP JE NAS

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !
braul1o je napisao/la:
Nije se ni trebala igrati utakmica kad se zna da je Zeljo kupio titulu , kako u ligi tako i u kupu
HAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAH

Ovo je smjesnije od onog maloprije sto je rekao da ce staviti reklamu na dernek.
PLASTELINHO je napisao/la:
Brate europa a ne ovo SRAMOTA !
- Jarane drzava ( ko vec ? ) baca pare na neke gluposti : ( Umjesto da uloze u nesto sto ce sprijecit ovakve incidente ...

braul1o je napisao/la:
Nije se ni trebala igrati utakmica kad se zna da je Zeljo kupio titulu , kako u ligi tako i u kupu :r
HAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA

JEDAN JE NIJAZ

aldiN_ je napisao/la:
0 : 1 ili 0 : 3 nije vazno hahahha :) zeljo u finale <3 TM 87
1:3 ?
caspitow0w je napisao/la:
1:3 ?
Mislio je da ce bit registrovano 0:3 posto nije nastavljena tekma
reLo je napisao/la:
HAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAH

Ovo je smjesnije od onog maloprije sto je rekao da ce staviti reklamu na dernek.
Sta je tu smijesno ? Pa ko je i malo upucen zna da je Zeljo kupio titulu . Npr. utakmica protiv Rudara u Prijedoru , koju je Rudar prodao jer nema para da se i sledece godine takmici u Premijer ligi .
PiraTinstw je napisao/la:
Mislio je da ce bit registrovano 0:3 posto nije nastavljena tekma
Aha , aha nisam shvatio ..
Konto sam na prvi rezultat : 3 : 1 za Želju :D

Al' dobri skidam vam kapu 400 , 450 vas je bilo :D
Forcalo se po pljusku..
btw : sto ti nisi iso ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.