Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sponzor za LoLiNeT

96 pregleda · 7 odgovora · otvorena 14.04.2010. u 16:35

Zdravo,

LoLiNeT Counter-Strike 1.6 zajednica iz Makedonije, top 1 zajednica trazi sponzor za vishe servera, za sada imamo 1 server ali zelimo dase prosirimo jer smo dosta popularne i ozbiljan smo community, postojimo 3 godina sad ce skoro i 4 godina pa ko je zainteresovan nek mi se javi kod mene na PM hvala....
Pa drug smaras , kontas ? Pricas neke price da ste najbolji , niste svjesni sta je za vas MAX? TABU? Link ? nidje veze

A vas server , je na 6822 mjestu , bar sto se tice gametrackera...ne rs nego com
Medixon je napisao/la:
Pa drug smaras , kontas ? Pricas neke price da ste najbolji , niste svjesni sta je za vas MAX? TABU? Link ? nidje veze

A vas server , je na 6822 mjestu , bar sto se tice gametrackera...ne rs nego com
Dobro ovde: Link Gaming,TABU,MAX popularne su ali mi smo napravili neka promjena na serveru pa zatoa... imali smo server na nasu masinu pa ugasili i prefrlili smo se na drugi ip :S
feto je napisao/la:
Dobro ovde: Link Gaming,TABU,MAX popularne su ali mi smo napravili neka promjena na serveru pa zatoa... imali smo server na nasu masinu pa ugasili i prefrlili smo se na drugi ip :S
I da vam je stari ip , ponovo niste ispred MAXa kako god da okrenes...
feto je napisao/la:
~ Slušaj ti mene buraz , napravite barem 3-4 servera evo prijedlozi : pub , hns , dm , cw .

~ Onda naprawi forum , skupi jedno 100 clanova dosta spamujte , postajte kupi domenu , com , onda otidjes fino na neki sajt , etron hosting,kgb i kažeš ja sam head admin tog i tog servera , imam tolko i tolko servera , forum nam ima tolko i tolko članova domena nam je .com , volio bih da nam budete sponzor ako ste voljni da nam budete sponzor jawite se na i napišeš vas MSN , forum eto .

;]
arAONE je napisao/la:
~ Slušaj ti mene buraz , napravite barem 3-4 servera evo prijedlozi : pub , hns , dm , cw .

~ Onda naprawi forum , skupi jedno 100 clanova dosta spamujte , postajte kupi domenu , com , onda otidjes fino na neki sajt , etron hosting,kgb i kažeš ja sam head admin tog i tog servera , imam tolko i tolko servera , forum nam ima tolko i tolko članova domena nam je .com , volio bih da nam budete sponzor ako ste voljni da nam budete sponzor jawite se na i napišeš vas MSN , forum eto .

;]
Nemam od gde da dizem ja servera, za sajt imam .com domain i preko 1000 clanova server je mnogo popularan tako da nemoj ti mene da ucish kako da ja radim ja imam 40 godina
druze ne ide ti to tako
plati servere nekom hostingu i onda pravi community kao i svi ostali ozbiljni sto rade, plate pa se klate ;)
sve sto dobijes free nije ozbiljno i ko zna kad ce ti ugasiti

a kad lepo placas onda si bar siguran, kgb hosting je jedina prava hosting firma kod nas jer rade vec 3 godine pa ti je tu najozbiljnija i najsigurnija varijanta,
jer svi najjaci serveri na gametracker su kod kgb (spin, kgb, koliba, balkan ekspress) i to svi su presli sa nekih drugih hostova a siguran sam da ako platis 1-2 servera da mozes dobiti treci free kod njih ;)
feto je napisao/la:
Nemam od gde da dizem ja servera, za sajt imam .com domain i preko 1000 clanova server je mnogo popularan tako da nemoj ti mene da ucish kako da ja radim ja imam 40 godina
Okej , zašto onda tražiš sonzora za tako popularan server , pa pred noge bi vam skakali da vam budu sponzori kgb i ostali da si tako , ajde ne pada mi na pamet svadjat se sa tobom , ja sam reko kako ces , i boli me ku*ac kako ćeš , hvala ćao ! ^_^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.