Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MAFIA.MK - Online Gangsterska Igra !

140 pregleda · 11 odgovora · otvorena 11.04.2010. u 19:23

Zdravo svima,

www.mafia.mk je Makedonska online gangsterska igra, u koja se borite,ubivate,vrsite krazbe,proizvodjivate droga, idete u kazino u josh mnogo stvare.
Ovo je najpopularnija igra na Balkanu, slicna je kao MAFIA Wars na Facebook, ali sve je na Makedonskog, u pripremi je sada i mafia.bg i mafia.rs.
Sada trazimo neki sponzor koji hostuje CS servere treba nam servere za counter-strike 1.6.
Na sajtu imamo registrovane veliki broj na clenove, ima ih po 400-500 Online uvek.
Ova igra postoji oko 3 nedele, i je BETA Verzija ima josh stvare koje treba da se otvore.

Imamo nash mali trejler: http://www.youtube.com/watch?v=SiCD-beWqbY

Evo neke slike:

Ko zeli da bude sponzor da ni da nama servere nek se javi na PM kod mene.
Opet da vam kazem ima ih po 300-400-500 nekad od 1000 Online usere pa sad razmislite ;) pozz

Sajt je uradjen od 0% sve racno :)
Pogledat' cemo i to..

Za sad samo eRepublik Ali ocekujte me i tamo
imas browser igricu i trazis dajba hosting za cs ?
nidje veze
OK!! Posalji mi na poruke ako imas neki reff link !!
RzA je napisao/la:
imas browser igricu i trazis dajba hosting za cs ?
nidje veze
Pa da zelim CS servere za 4 fun napravicemo www.cs.mafia.mk ;)
ma sto se tice toga torncity.com je najbolja igra a ovo ostalo su sve plagijati.....
Bila je prije ona isto balkanska mafijaška web browser igra - wmvirtual..

Ali evo vidim vise je nema, ne znam kad je i da li je prestala sa radom ili je samo pao server
Ako vec imate 500 online igraca svaki dan ne bi vam trebao biti problem kupiti CS server koji u prosjeku kosta 15-20€ mjesecno. Mislim, 500 korisnika svaki dan, google ads, profit dobar. Razumijem da se hocete prosiriti i na BiH "trziste" ali prije toga ste trebali napraviti prevod na bosanski jezik.
IceWolf je napisao/la:
Ako vec imate 500 online igraca svaki dan ne bi vam trebao biti problem kupiti CS server koji u prosjeku kosta 15-20€ mjesecno. Mislim, 500 korisnika svaki dan, google ads, profit dobar. Razumijem da se hocete prosiriti i na BiH "trziste" ali prije toga ste trebali napraviti prevod na bosanski jezik.
Znaci nisi dobro procitao imamo mi svoj server za ovaj sajt, registrovajse i pogledaj slobodno koliko ima online na sajtu ako ne verujes svi mozete da pogledate, a za sada nemozemo nista da finansiramoj jer smo poceli pre 3 nedelje i imamo dosta troskove za pobitne stvare... u izradi je i mafia.rs i mafia.bg
IceWolf je napisao/la:
Šta će ti prevod.. Gotovo isti jezik. =)

Igrao sam ovo 2 dana .. Ali dosadi. =(
v3Tr0x je napisao/la:
Šta će ti prevod.. Gotovo isti jezik. =)

Igrao sam ovo 2 dana .. Ali dosadi. =(
Na sajtu nemozete uci ako se ne logujete, tako da kod nama ne smeta ono Guest samo clanove :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.