Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Crvenokosa vol.5

324 pregleda · 28 odgovora · otvorena 14.04.2010. u 16:12

Odlucio sam da odem iz grada na neko vrijeme, i to sa svojom djevojkom. Dogovorili smo sastanak i pitao sam je izravno sta misli o tome. Razmisljala je i rekla kako to nije moguce zato sto joj to ne bi dopustili njeni roditelji. Samo sam rekao da kaze svojim roditeljima kako ide kod svoje prijateljice da se zabavi malo. Obecala mi je da ce pokusati, ali nije bilo sigurno. Treba li smo ici za dva dana. Imao sam jednu da kazem manu, volio sam se kladiti. Ipak, taj dan mi je bio sretan. Dobio sam na kladionici preko hiljadu maraka, i to mi je doslo u najbolje vrijeme. Zaspao sam ranije jer sam bio umoran. Ujutro, kada sam krenuo na kafu upalio sam svoj mobitel i vidio sam da imam novu poruku. Djevojka mi je napisala kako su joj roditelji odobrili da ide kod prijateljice na odmor...

-Ej, ljubavi starci su me pustili i sreca je na nasoj strani, hehe..Danas imam neke obaveze pa cemo se tek sutra vidjeti. Ljubim te..

Bio sam prezadovoljan i sa uzivanjem sam citao poruku. Taj dan nisam nista pametno uradio. Odlucio sam da testiram svoju djevojku. Bio sam malo okrutan, ali znao sam da nece biti nikakva posljedica zbog toga. Poslao sam joj poruku..

Ljubavi, mozda necemo ici na odmor, posto su mi financije u losem stanju. Imali bi para za dva dana, a mislio sam da ostanemo duze...

Razmisljao sam nekoliko minuta o svom postupku. Vrlo brzo mi je poslala odgovor na moju poruku..

Zasto se brines o tome. Neces ti morati sve placati. Mama mi je dobila povisicu i dala mi je dosta para. Mozda cak i neces morati nista nositi. Ako ti nemas imam ja , ako se ne varam sve dijelimo..ispravi me ako grijesim..Ti si nesto najbolje sto mi se desilo u ovo danasnje vrijeme. Volim te najvise..

Kada sam procitao poruku sav sam se najezio, i malo je falilo da potece suza od srece. Dosao sam kuci i spakovao stvari. Nesto sto je bilo najbolje je to da je moja djevojka imala vozacki i auto. Auto nije bilo njeno, ali joj je mama davala uvijek kljuceve. Ona ga je rijetko kad vozila jer nije htijela da se puno istice u drustvu, ali sad nam je bas bio potreban. Doslo je i to jutro. Izlazio sam iz zgrade i ugledao nju u autu. Kada me je vidjela nasmijala se. Osjecao sam se najsretnijim i najslobodnijim covjekom na svijetu. Usao sam u auto i ljubili smo se nekoliko minuta, sve dok nam neko nije zasvirao. To je bilo neko auto iza nas koje nije moglo da prodje. Nasmijali smo se i napokon krenuli. Rekao sam joj da imam i vise nego sto trebam para i kako sam ih dobio..

Isli smo u Mostar. Tamo smo iznajmili sobu i fino se smjestili. Predlozila je da ode kupiti neke osnovne namirnice. Rekao sam joj kako je to odlicna ideja. Vratila se za nekoliko sati i pored namirnica kupila je i neku odjecu. Meni je kupila majicu i pantalone. Zamolila me je da odma probam, i odma sam i otisao u sobu i presvukao se. Bilo je kao skrojeno za mene, a njoj se svidjelo kako izgledam..

Nakon sto smo pregledali neki film krenuli smo u krevet. Odma sam joj rekao da cu ja spavati na kaucu ako joj je neugodno. Ona se nasmijala i pitala me zasto zelim spavati na kaucu kada je u krevetu mnogo udobnije. Priblizio sam se i poljubio je, a onda smo legli na krevet.

Ona je zaspala na mojim grudima..Razmisljao sam koliko sam sretan sa njom i bio sam uvjeren da se ovakva ljubav nemoze prekinuti. I zaista je i bilo tako, i dan danas sam sa njom. Ista jacina ljubavi. Lazem..., ljubav iz dana u dan raste.

- The end -
@rol ogranicen?
prejak tekst, citao sam cak i od 1. dijela,
mada rijetko citam, tvoje tekstove bas volim!
8D
Evo i men' suza potece

btw. dobro ti ovo
Jarane moj kraj ti je oduran
Treba ti da da spavaš sa njom u krevetu a ti kontaš kako si sretan što je možeš ljubiti
Onda, ideš u drugu sobu da se presvučeš hahaha
Ma dobar si jarane moj, ali ovo popravi malo
tranneee je napisao/la:
@rol ogranicen?
prejak tekst, citao sam cak i od 1. dijela,
mada rijetko citam, tvoje tekstove bas volim!
8D
nema ogranicenja :P f?*k yA
kad ste išli u mostar, što se niste javili

uglavnom, prva tri dijela mi se više sviđaju ^^
Najbolji dio, 10/10

Samo malo vise koristi zarez umjesto tacke
roL je napisao/la:
boring :D
Kad ti je vec toliko dosadno, mogao si bar napisati duzi i kvalitetniji post cisto da ti vrijeme prodje..

Post dobio aplauz od ultranumb

ney je napisao/la:
Kad ti je vec toliko dosadno, mogao si bar napisati duzi i kvalitetniji post cisto da ti vrijeme prodje..
AhahHAHAHAHAh ovaj post zasluzuje aplauz .Nek si ga spustio

E extra je napisano,barem po meni sve sam procitao 5/5
empty_king je napisao/la:
Jarane moj kraj ti je oduran :D
Treba ti da da spavaš sa njom u krevetu a ti kontaš kako si sretan što je možeš ljubiti :D
Onda, ideš u drugu sobu da se presvučeš hahaha :D
Ma dobar si jarane moj, ali ovo popravi malo :D
Zar moram sve detalje otkriti ? :D
ney je napisao/la:
Zar moram sve detalje otkriti ?
Pa reci nam jesi li je ili nisi

ne moras reci xD ako neces XD
Aaaaaaa predobro.. (:

A daj, zasto je kraj..? Smisli jos nestooo..

10/10
Šta dosadno, pokušaj ti sastaviti nešto slicno ovome kladim se da neces napisati ni 2 recenice - odusta' ces. Ikako nisam citao prijašnje djelove, zadnji dio je me natjerao da sve pročitam.

...Njena ljepota,
opija me strasno,
skontao sam nesto,
i sad je sve jasno,
uvijek budi tu,
budi u mom snu,
jer ako te ne sanjam
u mislima sam tu...

Mislim da bi ovo ( sve djelove u jednu cijelinu ) trebalo objaviti u nekom časopisu, ubaciti u školske udzbenike ( bos jezika ) na one stranice gdje piše učenički radovi ne pretjerujem ( mislim ). Ne bi trebao ostati na ovome tj da ostane samo na g.ba.

jel ovo po istinitom dogadaju ?

'arane pocni pisati roman
CanE je napisao/la:
AhahHAHAHAHAh ovaj post zasluzuje aplauz :D.Nek si ga spustio :)

E extra je napisano,barem po meni :) sve sam procitao :D 5/5 :D
haha a ovaj post govori da si ti debil :P ;)
Extra je sad sam pročitao sve jer nisam htio biti u neizvjesnosti čekajući 5 dijelova
10/10
ney je napisao/la:
Zar moram sve detalje otkriti ?
Svaka cast, predobra prica, ty sto me obavijesti .

- Svaku sam ti pricu citao, ovo je dosad najbolja koju si ispricao, na pocetku sam mislio da je nece pustit starci, ali pustili su je

Et' brate svaka cast jos jednom .

Ali , nemoj da zavrsavas pricu, jos nam pricaj , predobre pricee !
miire je napisao/la:
Svaka cast, predobra prica, ty sto me obavijesti . :)

- Svaku sam ti pricu citao, ovo je dosad najbolja koju si ispricao, na pocetku sam mislio da je nece pustit starci, ali pustili su je :)

Et' brate svaka cast jos jednom .

Ali , nemoj da zavrsavas pricu, jos nam pricaj , predobre pricee ! :D
Kako sam ovu zavrsio, isto tako sam i drugu poceo pisati..
FosiL_ je napisao/la:
Šta dosadno, pokušaj ti sastaviti nešto slicno ovome kladim se da neces napisati ni 2 recenice - odusta' ces. Ikako nisam citao prijašnje djelove, zadnji dio je me natjerao da sve pročitam.

...Njena ljepota,
opija me strasno,
skontao sam nesto,
i sad je sve jasno,
uvijek budi tu,
budi u mom snu,
jer ako te ne sanjam
u mislima sam tu...

Mislim da bi ovo ( sve djelove u jednu cijelinu ) trebalo objaviti u nekom časopisu, ubaciti u školske udzbenike ( bos jezika ) na one stranice gdje piše učenički radovi :) ne pretjerujem ( mislim ). Ne bi trebao ostati na ovome tj da ostane samo na g.ba. ;)

jel ovo po istinitom dogadaju ?

'arane pocni pisati roman :r
momak, ti si se oprostio ... :D
@ cuj da no lifer nadje curu XD
Ja sam mislio da je ovo neka za.ebancija xD
Ti vjerovatno ides u osnovu jos ili tako nesto, skontat ces malo vise o pisanju ako krenes u gimnaziju :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.