Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

novi zakon

656 pregleda · 24 odgovora · otvorena 07.08.2006. u 19:34

od sutra novi zakon:ako predjete pjesacki na crvenom a vidi vas drot odmah je kazna 50KM.u autu se svi moraju vezati i naprijed i nazad.mislim da i kacige se moraju nositi na biciklu.i drot nesmije naplatiti kaznu nego dobijete kaznu i u sud lagano platiti
jeebem ja mateer ovim politicarima samo sjede i debljaju se od nasih para prije su bili obicni zemljoradnici sa zavrsenih 8raz. osnovne skole sad oni nama neke zakone samo da dzep podebljaju

btw.. sve je dobro to sto se tice pojasa itd samo sto se nesmije voziti iza 23h to je smijesno .. 0.0 promila smijesno .. nijedna drzava to nema .. osim hrvatske napsi :x
ako ti treba pusi muski spolni organ u autu a drot te vidi i naplati ti kaznu onda si zakinut tacka.
Nikad ovi sistemi nisu postojali u RL , samo na papiru...

Opet ce onaj tajkun mobitel i razvalit u autu pricu, tamo udes radi njega, ili ga on napravi i opet nista... Nije on kriv on ima kucu na 2 sprata, voza novog passata ... bla bla bla...

Politicki Sistem u BiH = NISTA

Policijski Sistem u BiH = Samo deri ove jadnike

Cao ba, nema od tog nista, derace se opet ljudi koji jedva kucaju kraj s krajem... Pucat ce se , etc...
Ovi koji hoce da ispadnu smijesni ili pametni , STFU ! ! !

btw.

u autu se svi moraju vezati i naprijed i nazad.

Biti ce manje povrijedjenih i mrtvih u saobracajnim nesrecama !
I bolje hah.Sad kad vozim 4 sata moram se odmarat.Ili cu dobit kaznu !

ps. Alkohol je na 0.3
               puma je napisao/la:
jeebem ja mateer ovim politicarima samo sjede i debljaju se od nasih para prije su bili obicni zemljoradnici sa zavrsenih 8raz. osnovne skole sad oni nama neke zakone samo da dzep podebljaju

puma says:
da te napomenem da ne zaboravis .. da im ****m mrtve u tabutu i one koje vole i ostale clanove porodice

Post dobio šamar od gc

zna li neko shta tacno obuhvata novi zakon, ako ima od negde da c/p ili napishe bash me interesuje
               puma je napisao/la:

Upravu si, vlada je stvarno kritična...
A ovi novi zakoni su stvarno debilni, čuj da se zavežem nazad ...
Taj zakon vazi svugdje sem na bistriku,
J**o vladu,j**o politiku,j**o u saboru j**o sve njih redom
je**a kad nemaju kome guliti kozu nadzu nas prosjecne ljude spremne da nam deru kozu (ne zivotinju neg kožu!)
ma sve je to udure zakon sere bla bla ... al pogledajte jedno: uzmite avaz i pogledajte crnu hroniku, nema dana da neko ne pogine u saobracajnoj nesreci ... cinjenica jeste da su poceli srat sa zakonima al koliko toliko ce bit manje "schumachera" na baterije
ay bre sve sve nekako, ali zabrana vozhnje mladjima od 25 godina od 23 do 5 ujuturu ? koji qrac, morace neshto da se menja inace cu da sakupim 15 negativnih bodova i da polazhem svake godine ponovo
Mah maloprije kad sam cuo za ovaj novi zakon, kao i iznervir'o sam se, ali sad mi je smjesno!
Evo im muski spolni organ za to da ne mogu voziti posle 23h...
Imam 1,5 godinu iskustva i neki debil od politicara ce izmisliti zakon da ne mogu da vozim posle 23h smjesno, a plus sto nekad i službeno auto vozim posle 23h kada idem na duže puteve, dakle smješno!

Ostalo je sve u dure, i ne smeta mi nista, sem ovog gore navedenog,
I ps. Ku**c cu se vezati, nikad se nisam vezao niti znam voziti zavezan, s toga...
To cine za nase dobro,sutradan ne daj Boze da te auto zgazi prvi bi otisao u MUP i rekao : "debil me zgazio,pjano,balavac..."

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.