Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Crvenokosa vol.4

672 pregleda · 50 odgovora · otvorena 12.04.2010. u 22:24

Odjednom sam cuo telefon kako zvoni. Probudio me je, ali kad sam vidio broj bilo mi je drago sto me je ta osoba probudila. Dogovorili smo se da cemo izaci u 22:00h. Otisao sam na kafu da se razbudim, to mi je postala rutina..

dvanaest sati kasnije....

Usao sam u bus i krenuo prema svom ljepsem spolu. Razmisljao sam o njoj, i uvidio koliko je stvarno volim. Jednostavno taj se osjecaj nemoze opisati rijecima..Nisam morao izlaziti iz bus-a, jer me je crvenokosa primjetila i usla. Poljubila me je slatko i sjela pokraj mene. Izasli smo iz busa i uputili se u prvi kafic. Drzali smo se za ruke i bilo mi je stvarno drago. Kao da sam uspio nesto u zivotu, pa ipak i jesam..ona je bila sve.
Prisla je konobarica i mi smo se odlucili za dvije cedevite. Gledao sam je i svako nekoliko sekundi smjeskao se. Uzvracala mi je svaki put njeznim i prelijepim osmijehom. Onda sam joj polako rekao da je stvarno volim i da bih sve ucinio za nju. Ona se nasmijala i rekla da i ona mene voli. Imali smo razne teme..Neke su se odnosile na porodicu, neke na skolu, neke na fudbal..Jednostavno sam pomislio da smo rekli sve sto smo imali na umu. Bilo je vec kasno, tacnije pola jedan. Ona je otisla na stanicu dok sam ja morao ici na drugu stranu..Pozdravio sam se i krenuo kuci. Onda sam se poceo osjecati nelagodno. Ugledao sam tri momka koja su bila isto godiste kao i ja, bar po mom nagadjanju..
Stajala su pored crvenokose i nesto su joj dobacivali, a onda se desilo nesto neocekivano. Jedan momak je gurnuo moju ljubav. Osjecao sam se kao da mi je neko zabio noz u srce, u dusu.. Posto su se malo odmakli, nisam zurio. Polako sam se vracao mojoj ljepotici. Onda sam dosao na stanicu, i glasno sam pitao da li ima neki problem. Gledali su me nekoliko minuta i onda rekli da ima. Mrzio sam Boga sto me je doveo u ovakvu situaciju. Tek sam upoznao svoju najvecu ljubav, a on me vec kaznjava. Pitao sam jednog momka sta nije uredu. On je rekao da djevojka pored mene (crvenokosa) nece ici kuci jer joj mi nedamo. Najezio sam se i dobio sam neki nalet adrenalina u nekoliko sekundi. Pravio sam se da je to uredu i otisao iza stanice po neki kamen. Nisam se mogao obracunati sa njima jer su bili veci i brojniji. Crvenokosa me je smirivala, ali ja se nisam mogao smiriti nikako. Vidio sam dobru letvu i uzeo je. Prisao sam jednom momku koji me nije gledao i nista nisam cekao..Iz sve svoje snage opalio sam ga po nozi. Jedan me je opalio nogom u ruku, mozda pokusavajuci da mi izbije letvu iz ruke. Drzao sam je crvsto kao da mi je nesto najmilije. Savladao sam jos jednog glupana a zadnji je pobjegao. Brzo sam krenuo sa svojom crvenokosom da zovnem taksi. Sreca, jedan je brzo naisao. Usli smo i prvo se odveli njenoj, a kasnije i mojoj kuci. Psovao sam i nervirao se. Nisam mogao da vjerujem sta me je moglo snaci. Osjecao sam bol u desnoj saci od primljenog udarca. Bas me je bolio srednji prst. Kada sam usao u kuci stavio sam obloge na ruku i zaspao sav nikakav. Sljedece jutro sam odlucio sta je najbolje za moju ljepoticu i mene. Odlucili smo da odemo u ....

To be continued..
karina ...
@ ovo radi posta ... :D

Post dobio šamar od ultranumb

cannabis            says:
*napisi im rekao vam je cannabis da realnost i san nemaju nikakve veze :)

Post dobio aplauz od ultranumb

Šta koji ku*** napadate čovjeka , kome se nesviđa neka ne čita zaobiđeš temu i ćao .

Brate samo nastavi dobro je stipu idole ...

cekamo vol5 ;)
Zilla je napisao/la:
        cannabis            says:
*napisi im rekao vam je cannabis da realnost i san nemaju nikakve veze
Ilitiga, da bi se snovi ostvarili, prvo se moraš probuditi. =)
ISLI SMO NA KAFU I UZELI CEDEVITU hahahahAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Fkt nemam rjeci....ako je sve istina,,no i ako nije...svaka cast, odusevljen sam pricom , BTW obavezno nastavi pisati, uljepsavas gamers.ba
I da dodam na svoje prica ti je extra ocm ne kazem da nevalja ! Aj nastavi pisat , samo tako

Kome prica nevalja nek ne ostavlja te retardirane komentare ....... ohrabrite ga da pise malo inspiracije !
Probaj napisati malo duzu recenicu. npr:
Ovako ti pises:
Popio sam kolu. Otisao sam s trebom da je (znas vec).

Ja bi to napisao:

Popio sam kolu, a nakon toga sam _____ trebu.

Nikad nisam imao talenta za pisanje

------

Gledao sam je i svako nekoliko sekundi smjeskao se. Uzvracala mi je svaki put njeznim i prelijepim osmijehom.

Ovako:
Gledao sam je svako nekoliko sekundi smjeskao se, a ona je uzvracala svaki put njeznim i prelijepim osmijehom.
eLight je napisao/la:
ISLI SMO NA KAFU I UZELI CEDEVITU hahahahAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Kakve to veze ima? Pa i ja kazem "Idem na kafu", a zapravo narucim colu, pivu ili sta mi se vec pije.. Pa necu reci "Idem na piće".^^

Btw predobro, svaki nastavak je sve bolji i bolji.. (:

Jedino mi nije jasno, kako se mozete voljet nakon 2 dana.. Al eto, nebitno..

GL..
jacky je napisao/la:
Probaj napisati malo duzu recenicu. npr:
Ovako ti pises:
Popio sam kolu. Otisao sam s trebom da je (znas vec).

Ja bi to napisao:

Popio sam kolu, a nakon toga sam _____ trebu.

Nikad nisam imao talenta za pisanje

------

Gledao sam je i svako nekoliko sekundi smjeskao se. Uzvracala mi je svaki put njeznim i prelijepim osmijehom.

Ovako:
Gledao sam je svako nekoliko sekundi smjeskao se, a ona je uzvracala svaki put njeznim i prelijepim osmijehom.
Vako bi ja :

Gledao sam je te sam se svako nekoliko sekundi smješkao da bi mi ona uzvraćala njenim prelijepim, blistavim osmijehom
Znam da sam kul
MAND4 je napisao/la:
Vako bi ja :

Gledao sam je te sam se svako nekoliko sekundi smješkao da bi mi ona uzvraćala njenim prelijepim, blistavim osmijehom :D
Znam da sam kul :D
pa eto ti tako pisi 9-) niko ti nije zabranio :D
not bad , keep it up.

crvenokosa novi album zeljka joksimovica
ma samo nastavi...bas me interesuje da li se to nedavno desilo ili...??? jer moj prijatelj je dobio neku noc letvom po glavi...mozda je naletio na tebe???:D
Rya je napisao/la:
Kakve to veze ima? Pa i ja kazem "Idem na kafu", a zapravo narucim colu, pivu ili sta mi se vec pije.. Pa necu reci "Idem na piće".^^

Btw predobro, svaki nastavak je sve bolji i bolji.. (:

Jedino mi nije jasno, kako se mozete voljet nakon 2 dana.. Al eto, nebitno..

GL..
Nije bona 2 dana, prosla sedmica vec

ney kralju samo ti nastavi pisati, pusti hejtere.
A vidi ovo:
Sto recimo ne napises ovako:
Ja i moja riđokosa,kakva već,samo otisli na kotu i zapalili top,gorio je ko vjecna vatra,poslije toga smo otisli do mene i je***i se neprestano satima.Meni je grmilo,a i njoj.

A jok,ti na'ke letve ganjas,jesi li normalan?
Jedini dio koji mi se nimalo ne svidja.
E, ovako brate. Ne zelim da te napadam ili da ti namecem svoje misljenje. Prije svega, treba imati hrabrosti pisati na ovom portalu, jer dobro znamo koliko maloumnika ima.
Hmmmm, sto se tice tvog pisanja.... Brate, vidi se da u zivotu nisi procitao 2 knjige. Taj stil sto furas prevazisao sam prije 5 godina. Oprastam ti, jer vise od 15 godina nemas. Da imas, smatrao bih te retardiranim (za pisanje). Pokusavas rijecima kao sto je prelijepo, noz u srce, u dusu, docarati i dotjerati tekst, ali upravo postizes suprotan efekat. Upotrebljavas stilske figure koje su uobicajne i koje su postale klise, u cilju da se svidi velikom broju ljudi. U tekstu nema nista inovativno, sve je vec vidjeno toliki broj puta (odnosi se na upotrebu stilskih figura). Da bi postigao bolji efekat pokusavaj upotrebljavati personifikaciju, onomatpoeju,kontrast, neces pogrijesiti ako ubacis i hiperbolu ili metaforu. Preporucujem ti da citas, dosta citanja, vjezbe, truda i rada.

Iskreno, tekst je solidan za djecu uzrasta do 15 godina. Sve preko toga je smijesan. Shvati ovo kao dobronamjernu kritiku i nedaj se obeshrabriti.

Ovi sto pisu, tekst je odlican, ovo ono... preporucujem, ali od srca, da za pocetak procitaju jednu dobru i laganu knjigu. Moze i slikovnica, cisto da se krene sa mrtve tacke!

Post dobio aplauz od mirofa

E stani!
Samo jedno pitanje,otkrij nam!

Hoce li biti mrtvih na kraju?
Ili radis produkciju po nekoj španskoj sapunici?
HAHAHAHAHAHAHAHAHA9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.