Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

POMOC[VIRUS]

156 pregleda · 5 odgovora · otvorena 11.04.2010. u 13:08

Pozzdrav...IMAM JEDAN PROBLEM....ovako znaci zelim formatirat hdd i interesuje me ono kad formatiram D koju onu opciju izaberem da mi neinstalirava na njeg Windowsove datoteke...Jer zelim os na C:

I imam problem sa virusom koji mi je presao na telefon i nemogu ga ni izbrisat ni formatirat..A vjerovatno kad komp sredim kad bi ga ubacio bilo bi isto...PLEASE HELLPP:
Ja koliko sam te skonto tebi je primarni Hdd bio disc(D)...onda fino formatiraj taj disc i disc(C) i otvoris komp promijenis da ti je primarni drugi disc(valjda znas) odes u bios i vidis jel ti ocitalo primarni a disc(D) stavis na "sekundarni"(ako sam dobro pogodio) i onda samo picis!!!!:)
GaMeR_ExQ je napisao/la:
Ja koliko sam te skonto tebi je primarni Hdd bio disc(D)...onda fino formatiraj taj disc i disc(C) i otvoris komp promijenis da ti je primarni drugi disc(valjda znas) odes u bios i vidis jel ti ocitalo primarni a disc(D) stavis na "sekundarni"(ako sam dobro pogodio) i onda samo picis!!!!:)
Gledaj ovako je kod mene...
Znaci kad sam ga formatiro iso sam na jednu od one tri opcije i formatiro d i on je htio da instalira windows na njeg..i ja sam resetovo comp kad me je pitao i onda formatiro c pa na njeg nastavo instalaciju i kad palim comp dode mi kao 2 windows xp da izaberem..znas radi toga...
Mozes li pojasnit one opcije sta znace kad se formatira..:D
_EllyX_ je napisao/la:
Gledaj ovako je kod mene...
Znaci kad sam ga formatiro iso sam na jednu od one tri opcije i formatiro d i on je htio da instalira windows na njeg..i ja sam resetovo comp kad me je pitao i onda formatiro c pa na njeg nastavo instalaciju i kad palim comp dode mi kao 2 windows xp da izaberem..znas radi toga...
Mozes li pojasnit one opcije sta znace kad se formatira..:D
e jbg onda...sad ponovo format ga...nezz probaj ovo sto sam ti reko stavi disc C na primarni...ako to nezz uraditi onda kada formatiras format 1 pa 2 pa onda opet rr comp i opet kao da ides formatirati...odes na C i prati samo ona uputstva...nmg ti vako objasnjavat...ako dobro znas engleski onda ces se lahko snaci...uglavnom probaj staviti disc C na primarni
GaMeR_ExQ je napisao/la:
e jbg onda...sad ponovo format ga...nezz probaj ovo sto sam ti reko stavi disc C na primarni...ako to nezz uraditi onda kada formatiras format 1 pa 2 pa onda opet rr comp i opet kao da ides formatirati...odes na C i prati samo ona uputstva...nmg ti vako objasnjavat...ako dobro znas engleski onda ces se lahko snaci...uglavnom probaj staviti disc C na primarni
kako ???stavit c na primarni?
znas li sta cu sa ovim virusom??
_EllyX_ je napisao/la:
kako ???stavit c na primarni?
znas li sta cu sa ovim virusom??
To ti je vise nego komplikovano ako nikad nisi radio...uzmes c disc iskljucis komp i sve i uzmes nozicem vidjet ces ima u c discu jedan ko adapter nesto tako....mala stvar jedva vidljiva...ona je sigurno prebacena na sekundarni...imas uputstva sa strane kako da prebacis al ipak ako NIKAD AL BAS NIKAD nisi to radio jbg nemoj ni sad...nek ti bude na D primarni...sta bi mu ja mozes nesto zafrkat ako previse noz uguras ....bgm nemoj se petljat s tim....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.