Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Crvenokosa vol.3

315 pregleda · 27 odgovora · otvorena 09.04.2010. u 20:49

Zivot je bio sve ugodniji i ljepsi. Bio sam veoma sretan i zadovoljan. Srce mi je svaki dan bilo ispunjeno ljubavnom energijom. Zivot je napokon imao pravi smisao. Volim je toliko da se to nemoze opisati rijecima. Njen miris koji te zabavlja cijelo vrijeme i njena kosa sa kojom se mozes igrati dokle zivis i dokle udises zrak..

Izasao sam iz kuce da popijem kafu. Gledao sam razne djevojke kako prolaze i ni na jednoj nisam opazio nesto slicno svom andjelu. Ispusio sam cigaru, popio kafu i krenuo prema kuci. Dok sam se penjao uz stepenice nesto je pocelo vibrirati u mom djepu. To je bio mobitel a zvala me osoba koju volim vise od sebe. Rekla je da moze izaci za pet minuta jer kasnije ima obaveze. Sutio sam nekoliko sekundi slusajuci njen bozanstveni glas. Pitala me je da li mi to odgovara. Samo sam rekao da mi bilo koje vrijeme odgovara kad je ona u pitanju. Slatko se nasmijala i spustila slusalicu. Imao sam malo vremena pa sam zaustavio taksi i on me je doveo na zeljeno mjesto za osam minuta. Mozda mislite da sam lud ali da..., brojao sam svaku sekundu do mjesta gdje se nalazi ljepota. Stajala je pored kafica i cinilo se da je svaki dan sve ljepsa..

Nakon razmjene poljubaca u obraz usli smo u kafic i narucili po kolac. Gledao sam je nekoliko minuta kako slatko jede komadic po komadic kolaca. Saljivo me je pitala da li se se umrljala. Sa osmjehom sam joj rekao da jeste. Pitala me je hoce li to ona skinuti ili da meni prepusti tu cast. Skamenio sam se. Nisam mogao da vjerujem da sam se i ja njoj svidio kao sto je i ona meni. Mislio sam da nju nemoze niko imati jer je ona za mene bila bozica, u pravom smislu te rijeci. Prisao sam joj i moje usne su bile veoma blizu njenim. Najezio sam se i srce je kucalo toliko jako da sam mislio da cu se onesvijestiti. Tiho je rekla : " Slobodno, ja ne ujedam " . Nasmijao sam se a onda je poljubio. Nekoliko sekundi smo se ljubili a onda sam se odmakao. Ona se pocela smijati. Pitao sam sta je to toliko smijesno, a ona je rekla da sam ja sad taj koji ima malo kolaca ispod usne. Siroko sam se osmijehnuo i pokusao joj nesto reci ali ona je vec prisla i brzo me pocela ljubiti. Ovaj put smo se duze ljubili.

Poslije iskazivanja ljubavi rekla je da mora ici kuci, posto joj je mala sestrica sama. Ispratio sam je do kuce i ponovo je poljubio. Ovaj put nisam odustajao a onda je ona stavila svoj preslatki mali prst na moje usne i rekla da stvarno mora ici i da joj je zao. Rekao sam joj da jedva cekam da se opet vidimo. Slozila se i rekla da cemo sutra biti cijeli dan zajedno. Obecao sam da cu je nazvati cim se probudi. Opet se nasmijala a onda usla u zgradu. Pozvao sam taksi jer nisam imao snage cekati bus.

To be continued ( nastavice se ) !

Hvala svima koji me podrzavaju u ovome..

;)
Jos jedna u nizu pohvala za ovu pricu. Dovodis je do savsenstva.
svaka ti cast...jedva cekam da napises nastavak
btw snimi film
farell je napisao/la:
Imas gramatickih gresaka , al je dobra prica.
I ti imas tu gresku, ali ipak hvala ;)

Post dobio aplauz od ultranumb

volim te majke mi moje...svaki put mi razbijes monotoniju s novim nastavkom... na pm sam ti vec reko sta mislim o ovom...svaka ti cast... ;) samo naprjed
Kad ce bit Brineta vol.1 ?
"djepu" ?
Opet ću ti reći :

Koristi zareze.
Pročitaj knjigu Ana Karenjina ili pak Harry Potter. Sve se bazira na složenim rečenicama te korišćenju zareza, to jest pauza, da uzbude čitaoca. Ovdje ti mene uzbudiš, pa me odmah isključiš.
Poradi na stilu pisanja i vokabularu riječi.
ney je napisao/la:
I ti imas tu gresku, ali ipak hvala
to je do brzine pisanja..

pirca - prica
Extra, kako si krenuo, uskoro ces imati BestSeller romane, pa ce te stalno reklamirati na TV-u kao one lonce
Samo tako nastavi
empty_king je napisao/la:
"djepu" ?
Opet ću ti reći :

Koristi zareze.
Pročitaj knjigu Ana Karenjina ili pak Harry Potter. Sve se bazira na složenim rečenicama te korišćenju zareza, to jest pauza, da uzbude čitaoca. Ovdje ti mene uzbudiš, pa me odmah isključiš.
Poradi na stilu pisanja i vokabularu riječi.
ma ajde ba ne serri :S
Bas nekako zanimljivo to pricas.. Samo nastavi, sa zadovoljstvom cu citati..

Samo buraz, hajd i mene odvedi na kolace HAHAHAHA
Svaka cast brate predobro si ovo napiso.
Sa zadovoljstvom ovo citam,jedva cekam nastavak.....
pravo zanimljivo i meni dok citam a i tebi bilo samo nastavi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.