Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 40 bodova

Kamera Problem

153 pregleda · 8 odgovora · otvorena 08.04.2010. u 22:00

Dobio sam kameru prije nekiih 3/4 mjeseca od Bht.
Kamera je radila,sve uredu bilo.Pa sam naišao na neki virus,i sjeb' računar,pa sam ga morao formatirati.
Sad hoću preko msn' , npr. sa nekim rodjakom/curom/prijateljem da se vidim ,sve fino uradim, ali nemože. Otvori mi neki EROR
Messenger is not available right now. Please try again later. (0x8ac70013) (Ovo mi svaki put izbaci)

Ko pomogne ima ovih 40 bodova.
Ako vam je ovdje teško objasnit,a lakše preko msn' dodajte me
[email uklonjen]
Hvala Unaprijed.
~ Ukucaj na google Messenger is not available right now. Please try again later. (0x8ac70013)

As per the Windows Live Messenger Technical Support Team :
1. Go to http://g.live.com/0HE_TRACKSTAR_ENUS9/148382
2. Click any item in the left pane, and then wait for the page is completely loaded.
3. Click Get more help at the bottom right corner of the page, click Get support.
4. Complete the online form and then click Send.

1. Navigate to the following folder:

Windows XP/2000/Vista (32-bit): C:\Program Files\McAfee\SiteAdvisor

Windows Vista (64-bit): C:\Program Files (x86)\McAfee\SiteAdvisor

2. Right-click on the file sasets.ini and choose Open With, then select Notepad.

3. Locate the section titled [msnmsgr.exe].

4. Change Enabled=1 to Enabled=0.

5. Click File and select Save.

6. Close sasets.ini and restart your computer for changes to take effect.

- - -

Nemam lično kameru, tako da ne znam hoće li ovo pomoći, ali na threadu gdje sam ovo pronašao ima mali milion postera koji mu se zahvaljuju. =)

Probaj. Sorry ako ne upali. =(
jesi instalirao drivere za kameru?? Ako nisi install!
Koristi www.ebuddy.com isto kao MSN izaberes sa strane Messenger ulogujes se sa MSN podatcima i isto imas kao MSN i tu probaj sa kamerom moce 100% samo trebas se reg na ebuddy al bice tvoja adresa samo trebas kao nesto potvrditi za 1 min gotova stvar!

Hvala!
Rexon je napisao/la:
Koristi www.ebuddy.com isto kao MSN izaberes sa strane Messenger ulogujes se sa MSN podatcima i isto imas kao MSN i tu probaj sa kamerom moce 100% samo trebas se reg na ebuddy al bice tvoja adresa samo trebas kao nesto potvrditi za 1 min gotova stvar!

Hvala!
moze ali preko ebuddy je sve retard***** !!! ... trosi mnogo limita... ali et probaj ...
o0pS je napisao/la:
moze ali preko ebuddy je sve retard***** !!! ... trosi mnogo limita... ali et probaj ...
:D Sve o kamerama imate na http://www.proakustik.hr. Nema potrebe drugačije gubiti vrijeme. Ljudi su već sve napisali. I kako radi i šta rada a šta ne radi. I šta su iluzija i laži... Sve ima. Ćao svima...
Sve sam fino uradio,al sada mi se ovaj eror pojavi kad hocu da aktiviram kameru ;

We couldn't start your camera device. Please check that your camera is not currently in use by another program, and then try again.

Kako da izbrišem taj drugi program. ?

Evo jedan mi lik pomogao 2 sata,pa opet ništa .
warloookofoonokontashba je napisao/la:
Sve sam fino uradio,al sada mi se ovaj eror pojavi kad hocu da aktiviram kameru ;

We couldn't start your camera device. Please check that your camera is not currently in use by another program, and then try again.

Kako da izbrišem taj drugi program. ?

Evo jedan mi lik pomogao 2 sata,pa opet ništa .
Zeza te sto si na msn stavio da pokrece ko windows 2000 i meni nije radilo ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.