Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MSN - problem/pomoc

109 pregleda · 11 odgovora · otvorena 12.05.2010. u 19:15

Pozdrav lijepi moji,
naime kako i sam naziv teme kaze, problem je sa MSN-om ... pocelo je jucer i nisam uspio rjesiti problem pa sam se odlucio obratiti vama ...

Slika govori hiljadu rijeci:

Znaci kliknem Sign in, pojave se kontakti a onda dolazi ova poruka i naravno MSN se gasi ... ovo mi se NIKADA PRIJE nije desavalo, sve je radilo normalno nisam nista novo instaliravao na komjuter prije nego li se ovo pocelo dogadjati ...

Zamolio bih za pomoc jer sam pretrazio dosta foruma i stranica sa itnerneta medjutim nista mi nije pomoglo ... ako neka zna neka ovdje pise ...

Unaprijed HVALA na svim odgovorima kao i konsultacijama u vezi samog problema !

~ Kenan

//EDIT: 19:35
Idem sada igrati lopte, kad se vratim pogledacu odgovore, hvala unaprijed svima na svim konsultacijama jos jednom. Pozdrav
reper3000 je napisao/la:
jesi probo reinstall
Da naravno, medjutim poslije reinstala ista stvar ...
sad nisam siguran al mzoe bit do ovog tvog windowsa pokusaj obicni xp instalirat jer i meni je tako kad sam imo vamo neki ljevi windows nakav dark editdion jos ako ti je vista sigruno je do toga al nemoj mi vjerovat nisam sigruran ;)
FritzzYYYY je napisao/la:
Da naravno, medjutim poslije reinstala ista stvar ... :(
do windows-a je
jesi probo check for online solution
I meni je znaci isti " error " bio , pokušavao sam više puta i onda sam oborio sistem i digao sada sve normal
Do win7 nije jer je radilo normalno godinu dana, probao sam check for online solution ali nista ne pokaze samo izadje iz programa

Znaci ne mogu da shvatim u cemu je bit cijelog ovog problema i zasto se samo ovako iznenada poceo pojavljivati
Jesi chistio registry prije instalacije!?
ovo je meni se cini do windowsa jer iako reinstall uradi ovo ti opet izbaci ovo. Ma mora da je do windowsa
eX je napisao/la:
Jesi chistio registry prije instalacije!?
Cistim citav dan sa svim programima koji su za to namjenjeni ...
Jesi li slucajno instalirao one smajlice.
Reklame ovo ono, 1000 smiles free? :)

Imao isti problem, kad sam izbrisao proradio msn :)
Guje je napisao/la:
Jesi li slucajno instalirao one smajlice.
Reklame ovo ono, 1000 smiles free?

Imao isti problem, kad sam izbrisao proradio msn
Nisam brate nista, ama bas nista install nisam ali nece da radi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.