Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prijedlog :)

217 pregleda · 16 odgovora · otvorena 07.04.2010. u 20:15

Ispod podforuma u opisu piše :
Ideje, kritike, pohvale, zalbe ... sve je dobrodoslo
Ako je dobrodošlo sve, onda da nešto predložim.
Imam jednu ideju za novi podforum..
Uglavnom Coffe Shop koristi za otvaranje tema tipa "neki smješan video, pogledajte" "biseri sportskih komentatora " i tako sličnih i smiješnih stvari, ali ipak nije to to.
"Sve i svašta vezano za ništa." Mogao bi coffe shop da ostane podforum za neke zanimljivosti, čudne situacije u svijetu koje su se nedavno desile i tako dalje i tako bliže, a da se otvori novi podforum "Humor" ili "Zabavni kutak" ili bilo šta da ima sličan naziv. Znači vicevi, smješni klipovi, provale, bilo šta što je smješno..
Naprimjer vidio sam puno onih kao contesta, ko napiše bolji vic dobije bobe i ta se tema otvori u coffe shopu. E baš jedan ovakav podforum bi mogao poslužiti da se na njemu otvaraju ti contesti a da coffe shop ostane jednostavno coffe shop.
Možda moj prijedlogi nije najbolji al eto.

Recite vaše mišljenje o ovome bez uvrijedljivih komentara tipa "glup si" i slično.

~ Zahvaljujem se ^^
Ubacite chat na gamers.ba.

Nista nema ni od tvog niti mog predloga, dok riddle ne dodje
nikolAAAa je napisao/la:

Nista nema ni od tvog niti mog predloga, dok riddle ne dodje :)
ma kakav chat...jedino ono ko na faceu ja...ostalo nista pa znamo svi kako je bilo kad je bio prije..msm...:P
Coffee Shop i jeste za te stvari, ali administracija je malo stroga što se tiče tog pitanja. A, iskreno, ne zamjeram im. Zamisli da svaki sad korisnik otvori svoju temu sa nekom provalom il' sa klipovima.. Na šta bi to ličilo?

Lijepo je s vremena na vrijeme otvoriti takvu temu, al da to postoji korisnici bi garant pretjerali.

@ellyx; Ne seri. Dobro znamo i ja i ti da nisi bio ni registrovan na prošlim verzijama G.ba.
nikolAAAa je napisao/la:

Polahko brate, ako administracija usvoji ovaj prijedlog neće bit problem da prenesu riddlu kad dođe :)
iskreno prijedlog nije los,
al mislim da ima bitnijih stvari da se urade,
pa tek onda to,
al sve u svemu ok
nikolAAAa je napisao/la:

a riddle bog ??? laslalmet :( propas ziva majkemi :(

R.I.P

:( Never forgot 09.04. 2004g :*:*
Stari .. Ovako .. Ja se sjećam pravila, kad nisam bio ni moderator ni ništa, koje je reklo da su teme sa YT klipovima zabranjene. =)

Ne bi to bilo toliki problem da se odobri, kada bi korisnici znali browsati sajt preko foruma, pa bi na taj način mogli čitati samo teme u podforumima koji ih zanimaju.

Ali ovako, kada svi koriste samo index, bilo bi pretrpano temama sa klipovima, vicevima i sličnim "glupostima", koje na kraju krajeva ne bi morale biti ni smiješne svima, osim postavljaču te teme. =)

Toliko od mene. Nadan se da shvataš zašto je to zabranjeno. =)
v3Tr0x je napisao/la:
Stari .. Ovako .. Ja se sjećam pravila, kad nisam bio ni moderator ni ništa, koje je reklo da su teme sa YT klipovima zabranjene. =)

Ne bi to bilo toliki problem da se odobri, kada bi korisnici znali browsati sajt preko foruma, pa bi na taj način mogli čitati samo teme u podforumima koji ih zanimaju.

Ali ovako, kada svi koriste samo index, bilo bi pretrpano temama sa klipovima, vicevima i sličnim "glupostima", koje na kraju krajeva ne bi morale biti ni smiješne svima, osim postavljaču te teme. =)

Toliko od mene. Nadan se da shvataš zašto je to zabranjeno. =)
Shvatam ostalo. Al što se tiče ovog "Indeks bi bio prenatrpan" moglo bi se uradit npr. da admin/moderator otvora temu petkom u tom podforumu a ostali postavljaju slike, viceve, i ostalo u komentarima.
Al eto, ako ne može onda razumijem
Hvala na objašnjeju ! :)
prvi pametan prijedlog...
treba napravit neki kutak gdje ce se mog glupirat...postat gluposti i tako to...i da niko nece samare dobivat ni aplauze... i tako to
Sto se mene tice ja bi u potpunosti ukino coffe shop a kamol i te "spam teme i podforume". Je**s ti taj gaming portal dje ti je offtopic podforum aktivniji (od strane membera) u odnosu na ostale gaming podforume.
Ja bi upravo predložio da se otvori podforum pod imenom Sport, jer je svakim danom sve vise tema o sportovima, igrama, natjecanjim a pogotvo fudbalu/nogometu, kako hocete.
- Pa vidi ovako ;
Svaka tebi cast na ideji ideja je fina,ali kao i vecina neki se slazu a neki ne dok su admini offline i nemaju vremen-a.
Mislim da bi bilo previše tema u vezi sa tim jer bi svaki drugi debil kada bi naišo na neki smiješan klip stavio ga kao temu jer je njemu "smiješan".Evo vidiš i sam dok je sad zabranjeno postavljanje klipova,naravno opet ima debila koj dignu temu tipa "E ljudi izasli novi drogerasi ahahah kako sam umro od smijeha" .Znači pod zabranom opet ima 1,2 teme na dan a zamisli da se odobri na šta bi ovo ličilo ?
To nije potrebno. Coffe Shop može služiti za sve to što si ti nabrojio, i ja mislim da se ne treba otvarat novi podforum.
Blaze31 je napisao/la:
ubaciti chat 8-)
Bilo je mnogo prijedloga oko toga , i diskusije ,al` chata vise nece biti , jer je uvijek i bio prazan...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.