Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Metro 2033 - Nece

83 pregleda · 6 odgovora · otvorena 09.04.2010. u 13:37

Slika govori 1000 rijeci

kada kliknem na metro2033.exe samo izadje krugic kao ucitava ga ali za 4-5 sekunde i on nestane isto kao da nisam nista ni kliknuo .... Crakove sam sve isprobao
Kao prvo to je igra koja ne pokazuje sjajne FPS-ove na najjacoj grafickoj kartici danasnjice.

Kao drugo pitaj ovdje:

https://support.steampowered.com/
Vjerovatno imas DVD-CLONE MULTI11 izdanje igre. Moras skinuti razer ili skidrow distribuciju jer njihovi crackovi ne rade sa tom verzijiom.
cicki je napisao/la:
Vjerovatno imas DVD-CLONE MULTI11 izdanje igre. Moras skinuti razer ili skidrow distribuciju jer njihovi crackovi ne rade sa tom verzijiom.
Nevalja nijedan, ja oba probao, 3x skidao igru, ništa. I odustao sam.
iwdnplaysson je napisao/la:
Nevalja nijedan, ja oba probao, 3x skidao igru, ništa. I odustao sam.
I razor i skidrow distribucije rade, ali je potrebno instalirati sve sto je doslo u install folderu, tj zadnji Dx jer sadrzi neke dll-ove potrebne da bi se igralo, zadnji PhysX te zadnji MS visual 2005
cicki je napisao/la:
I razor i skidrow distribucije rade, ali je potrebno instalirati sve sto je doslo u install folderu, tj zadnji Dx jer sadrzi neke dll-ove potrebne da bi se igralo, zadnji PhysX te zadnji MS visual 2005
Sve sam to probo vjeruj.
I ja sam imao problema pri pokretanju samo što je meni izbacivalo errore.
To sam rješio tako da sam instalirao sve iz onog foldera install (DX11,čak i physx (install čak i ako imaš atijevu karticu)
Meni se čini da ti nisi skinuo dobar crack
zato ti ja savjetujem da skineš isto kao i ja,nakon instalacije samo instaliraj dx11 i ostale stvari i radit će ti

skini SKIDROW verziju i preko nje nalijepi RAZOR crack
radi 100 %
ovo što si sad install briši
igra je fanstastična,prešao sam je i jako mi se svidjela

ono da igra pokazuje loše fps i najjačim grafama današnjice je jednim dijelom istina a jednim dijelom glupost
ja na 4890 vrtim igru na very high i itekako je igriva
rezolucija je 1600x900

problem je kada kartice koje imaju dx11 uključe sve one dodatne efekte što im omogućuje dx11 poput teselacije koji poboljšaju grafiku minimalno a oduzmu fps maksimalno
također igra se bolje vrti na nvidia grafičkim (ipak je to Nvidia,the way its meant to be played )
znam nekoliko ljudi koji solidne vrte igre na medium postavkama i osrednjim rezolucijama sa 8600gt,koja je za današnje pojmove dosta slaba grafička

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.