Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Koji telefon imate ?

892 pregleda · 21 odgovor · otvorena 07.04.2010. u 16:34

e vako kad postoji tema koju grafulju imate aj odlučio da otvorim gore navedenu temu..ja imam Sony Ericsson Satio
pošto me većian foruma smatra lažljivcem i spamerom
evo dokaz:
f4nt0mxdc0 je napisao/la:
SAMSUNg G600

a ti to malo da se hvalises a
ne,vidio sam i na bugu iam ova tema pa bilo bi super da je i mi imamo
Ja imam Nokiu 3310

Šta je pisac želio reči ?

- Ne kontam,šta je cilj igre da napišeš svoj nick i staviš svoj telefon i slikaš ? ...
- Koje su nagrade ? , Šta ako neko nema cim da slika svoj mobitel jer za slikanje istog treba imati "2 mobilna uredjaja ili šta vec za slikanje svog mobitela"
- Pokušavaš kopirati Slikomat !
- Ili si temu jednostavno digao da se kurčiš kako ti imaš dobar mobitel kul !
Ili jednostavno reci : "Postavio sam temu da se pohvalim svojim telefonom , ali se pravim da me zanima kakve vi tel. imate da bi bilo koliko-toliko neofirno"

Samsung 5230
je**s mobitel kad si ti nepismen
idi uci ba sta si se navuko na g.ba ko muha na go**o
N73

al ću ga prodat i uzet nešto jeftinije. treba mi samo prvobitna namjena mobitela - textualne poruke i pozivi. za fotoaparat imam fotoaparat, za mp3 imam ipod. šta će mi više?
FrixioNz je napisao/la:
Šta je pisac želio reči ?

- Ne kontam,šta je cilj igre da napišeš svoj nick i staviš svoj telefon i slikaš ? ...
- Koje su nagrade ? , Šta ako neko nema cim da slika svoj mobitel jer za slikanje istog treba imati "2 mobilna uredjaja ili šta vec za slikanje svog mobitela"
- Pokušavaš kopirati Slikomat !
- Ili si temu jednostavno digao da se kurčiš kako ti imaš dobar mobitel kul !
PIŠE TI GORE U PRVOM POSTU !!! JA SAM POSTAVIO SLIKU ZATO ŠTO ME SMATRATE SPAMEROM I LAŽLJIVCE DA SAM SAMO REKAO DA IMAM SATIO NE BI MI VJEROVALI A OVAKO IMAM DOKAZ AL SAD MISLITE DA SAMO OTVORIO TEMU DA SE KURČIM-WRONG ANSWER
Computer96 je napisao/la:
PIŠE TI GORE U PRVOM POSTU !!! JA SAM POSTAVIO SLIKU ZATO ŠTO ME SMATRATE SPAMEROM I LAŽLJIVCE DA SAM SAMO REKAO DA IMAM SATIO NE BI MI VJEROVALI A OVAKO IMAM DOKAZ AL SAD MISLITE DA SAMO OTVORIO TEMU DA SE KURČIM-WRONG ANSWER
Poklopi se molim te , coa
Computer96 je napisao/la:
ne,vidio sam i na bugu iam ova tema pa bilo bi super da je i mi imamo
Samo ćeš ostati bez njega

Imam Samsung U900Soul i LG Cookie , planiram prodati i kupiti kantu , zbog mjesta i vremena u kojem živimo .

Lopov ; Daj telefon ?
Ja ; vadim staru nokiu , izvol'te
Lopov ; ( Isfuran ) Psuje, vraća telefon
Ja ; odem kući zadovoljan .
Nokia 5130 Xpress Music

k850i trenutno.

a za koji dan necu imati moba cus.
SPEC7RE je napisao/la:
Samo ćeš ostati bez njega

Imam Samsung U900Soul i LG Cookie , planiram prodati i kupiti kantu , zbog mjesta i vremena u kojem živimo .

Lopov ; Daj telefon ?
Ja ; vadim staru nokiu , izvol'te
Lopov ; ( Isfuran ) Psuje, vraća telefon
Ja ; odem kući zadovoljan .
Lopov ; od cega su ti to slusalice
Ti ; od mp4
Lopov ; hvala na poklonu
Lopov ; (Sretan) Ajd sad mrs kuci
Ti ; odes kuci sjeban

Vjerovatno ces nekad pozeljeti da slusas muziku negdje osim kod kuce, a posto ces imati kantu od mobitela, mp3/4 je jedino rijesenje
~ Sony Ericsson P1i

~ Al' nekontam svrhu teme :]

riSk je napisao/la:
Lopov ; od cega su ti to slusalice
Ti ; od mp4
Lopov ; hvala na poklonu
Lopov ; (Sretan) Ajd sad mrs kuci
Ti ; odes kuci sjeban

Vjerovatno ces nekad pozeljeti da slusas muziku negdje osim kod kuce, a posto ces imati kantu od mobitela, mp3/4 je jedino rijesenje
Imam mp3 stari , prvi što su izašli .
Jedino što mogu otić kući sjeban jeste zato što će me se prepast kad budem vadio telefon/mp3 , mislit' će da je oružije i prebit će me ..

Kume , jedino mi gaće može uzet , i ono što gaće kriju , ništa više vrijedno ne nosam ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.