Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

cetvrtfinale lige prvaka

380 pregleda · 42 odgovora · otvorena 06.04.2010. u 23:05

eh ovako,zavsene su 2 utakmice cetvrtfinala lige prvaka :

Barcelona - Arsenal 4-1 ( 2-2 )
CSKA - Inter 0:1 (0:1)

imatel' kakvih komentara ja ne mogu nista da kazem nakon ona 4 gola messija lik je vanzemaljac ? :O

J**o vas Arsenal, u subotu meljemo Real ko nikad do sad, znaci bit ce nevidjeno, el magico !

From Ibra & Messi with love...

=D
hm ... messi jeste izrod ^^ ali ne zaboravimo da barca njeguje timsku igru i bas je to razlog sto gotivim barcu.

Dakle zakljucak Messi divljak, barca team
Sta ces ..Rosicky nemoze ,njega nista nekrivim.Bendtneru nebi dao da gleda utakmicu a kamoli da igra ,ne samo zbog ovog veceras (ima tu razloga),Nasri prespavo utakmicu.
Jos Arsenalu fali samo par igraca

Messi zivotinja ,zasluzeno nema sta.

Arsenal ♥

Sutra Bayern prolazi zato

Edit : @DJ_Tiesto

A sta je to objasnijo xD
Strašna igra Messija što je za pohvalu, ali ipak napominjem da nije fer igra bila da ni jedna ni druga ekipa nisu bile u punom sastavu te bi tek tad mogli pričati o nekoj "perfekciji". Znam da ovo sad izgledao kao neko izvlačenje, ali nije brate, neka su Katalonci dobili, i volio bih da osvoje ako budu igrali sa Bayernom ili Mančisterom u finalu. A ako je to lyon naravno lyon!

Svaka čast Messiju! Ali eto stvarno mi žao što nisu igrale obe ekipe u punom sastavu, ali šta je tu je. Ozljede su sjebale Arsenal totalno, ove sezone.
Messi dokazao da je najbolji na svijetu i libo ga racku ^ nemam rijeci , MANCHESTER PLAKAT !

GL ^^

♥ messi ^^
Messi, Messi, Messi, Messi
Lik ih razvalio, gube se ko bikino bismile
- iako gotivim inter, cim je zavrsila grupna faza reko sam finale, lyon - barca
- barca jos malo pa ko ZELJO, aBd sljedece sezone u LP
- MILAN CULUM ♥
Mislim da bi sad trebao da Man utd prodje,jer nakako mislim da ce perfektna utakmica bit' ako u finalu budu Barca i Man utd
Guje je napisao/la:
I sta bi jel' mesi zabio koji? :D
moj podoji :*

Post dobio šamar od KillaOR

eldaR je napisao/la:
Mislim da bi sad trebao da Man utd prodje,jer nakako mislim da ce perfektna utakmica bit' ako u finalu budu Barca i Man utd :)
ja znam da manchaster iskreno bez runija tesko moze sta vs bayerna i ako to prodju nemaju sanse protiv LYONA koji samo tako dobro igra u LP ali ne samo ovu sezonu vec svaku predhodnu !

Finale : Inter - Lyon

Sto se tice Arsenala - [ kako cu plakat sutra kad druga uzmu zezat ] - bentner [ nije za zelje ] rosicky [ majka mu narucila sahranu poslije meca ] Nasri [ smrdi kreten nema hljeba da potrci ]

Barsa - Messi [ ka**** bez okolice koja mu gura loptice i pomaze u napadu ]
Xavi - tata barselone i jedini koji zasluzuje sve pohvale ---

4 gola messia ? [ da je bio arsenal full i da je bila barsa full ne bi se ovako odvijala situacija ipak Fabregas tata ]

eto sve u svemu ♥ FINALE :) -- LYON - INTER
n0RdeN je napisao/la:
ja znam da manchaster iskreno bez runija tesko moze sta vs bayerna i ako to prodju nemaju sanse protiv LYONA koji samo tako dobro igra u LP ali ne samo ovu sezonu vec svaku predhodnu !

Sto se tice Arsenala - [ kako cu plakat sutra kad druga uzmu zezat ] - bentner [ nije za zelje ] rosicky [ majka mu narucila sahranu poslije meca ] Nasri [ smrdi kreten nema hljeba da potrci ]

4 gola messia ? [ da je bio arsenal full i da je bila barsa full ne bi se ovako odvijala situacija ipak Fabregas tata ]

eto sve u svemu ♥ FINALE -- LYON - INTER
ja bas sad citam avaz i pisu da ce se mozda runi oporavit do bayerna :O
eldaR je napisao/la:
ja bas sad citam avaz i pisu da ce se mozda runi oporavit do bayerna :O
ti citas avaz a ne slusas TV ? gdje je receno da rooney sutra 100% nece igrat ! avaz to izbacio prije 15 dana ahahahahahaha kasnis ko menustracija moje majke koja je u klimaxu !
n0RdeN je napisao/la:
ti citas avaz a ne slusas TV ? gdje je receno da rooney sutra 100% nece igrat ! avaz to izbacio prije 15 dana ahahahahahaha kasnis ko menustracija moje majke koja je u klimaxu !
danasnji avaz prije 15 dana . ok
n0RdeN je napisao/la:

eto sve u svemu ♥ FINALE -- LYON - INTER
bogami nisi u pravu, messi je par puta sam promjesao arsenal ko sutliju
LoKi je napisao/la:
cek ti oces reci da moze sve sam ? brate izbaci im xavi-a i iniestu vidjet ces na sta barsa lici !
n0RdeN je napisao/la:
cek ti oces reci da moze sve sam ? brate izbaci im xavi-a i iniestu vidjet ces na sta barsa lici !
Ne naprotiv, provjeri moje komentare od prije

Ali druze isao je sam dosta puta i promjesao odbranu

To sto si ti nazivciran ili pak ne volis messija ili sta vec to je druga stvar, tvoje postujem, ali kazem ti realno nisi u pravu
LoKi je napisao/la:
Hahah ko sutliju, jos da je ibra igro ja ne znam sta bi tek onda bilo ? Musaka =D
codex je napisao/la:
Hahah ko sutliju, jos da je ibra igro ja ne znam sta bi tek onda bilo ? Musaka =D
Ne bavim se nikad time sta bi bilo ako ( Iskreno bojim se i zamisljat xD mozda musaka il tako nesto )

Sve u svemu licno drago mi je jako

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.