Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Serveri

620 pregleda · 32 odgovora · otvorena 04.04.2010. u 13:36

Evo, kao što i sami znate bili smo pod napadima..
Fixali smo problem, bar ga zaustavili na kratko dok ne nađemo neko trajno riješenje.
Port GAMERS.ba public servera je promjenjen, sada je 27015

IP : 77.78.235.2:27015, a možete ući i samim kucanjem "cs.gamers.ba"

IP-ovi GAMERS.ba servera su :
cs.gamers.ba - Public
cs.gamers.ba:27017 - Surf
cs.gamers.ba:27016 - Gamers.ba CW EPS (ko god ne vjeruje dobit' će rcon da vidi da se ne miče sa 1000.00 fps)
cs.gamers.ba:27029 - DM

Uskoro ćemo nabaciti kakvu redirekciju na dm, pa će se napuniti. Na public namjerno nije stavljena redirekcija, jer bolje da je naših 20 igrača unutar zajednice, nego tuđih 30.

Ulazite da napunimo servere : )
Samo još da vratiš staru administraciju sa g.ba cw servera i bilo bi prejako ..
Aktivni bili , nikad nije bilo žalbi

Neka neko digne gamers.ba mix !
prvo napunite 1. pa onda otvorite ostale -.-

tako radi lvc zato su mu i puni serveri
A nikako nece na ovaj g.ba server da udje

Na DM i na surf hoce, ali na public nece :S

Daj SS da vidim problem | GAZZEL

Edit: Ide majkemi, nezz koji mu je bio
SPEC7RE je napisao/la:
Samo još da vratiš staru administraciju sa g.ba cw servera i bilo bi prejako ..
Aktivni bili , nikad nije bilo žalbi

Neka neko digne gamers.ba mix !
Hajde, daj spisak stare administracije meni na pm, ne sjećam se tačno, samo par Vas
- Svaka čast farise rekao sam odma da se strpe malo i da ce serveri opet biti u funkciji ty bolji od proslih.
- Sretno staroj i novoj administraciji,pamet u glavu a dole šta udje
Finaly

Da li su ostali isti administratori ( sa zadnjeg konkursa ), ako jesu da li mogu dobiti napokon rcon, da pocnem sa dizanjem mixova, previse dosadno
mahYr je napisao/la:
Finaly

Da li su ostali isti administratori ( sa zadnjeg konkursa ), ako jesu da li mogu dobiti napokon rcon, da pocnem sa dizanjem mixova, previse dosadno
Jesu, ima skripta, admini se daju. Nick i pw mirofi na pm
A ne mozes brate ovako napuniti server. Maksimalno bude 15-20 igraca i to na 2-3 sata u toku dana. Ostatak vremena mozes igrati 1 na 1 sa likom.

Shvatam ja sve sto vi hocete da uradite, da na g.ba serveru igraju ljudi sa gamers-a. Ali na taj nacin nikad necemo imati pun server i jedino sto mozemo igrati su mape tipa awp_india :/

Ne razumijem koji je qrac clanovima gamers-a. Podignes temu sad da udjemo na server, svi pogledaju i odu igrati kod je****g joe-a i slicno. Valjda sto tamo ima toliko retardiranih likova da za 3 minute mozes nabiti skor 30:0, pa im zanimljivo.
Hvala za trud oko servera, redovno cu da ulazim i opet da postavim pitanje:
Kako da dobijem rcon da dizem G.ba mixeve ?

Jer stvarno ne znam kome se obratiti, a na mixovima uvijek bude zabave i smijeha.
POZzz i jos jedno VELIKO HVALA za server
jos uvjek server laga :/

al dobro je sto je rijeseno
napokon, haj digni mix.
Il' sam ja banovan il' server pao. :$
Nece da udje ni preko ip-a, a ni preko cs.gamers.ba :*
- cs.gamers.ba:27029 - DM
- Udjite da napunimo server,i da se malo pucamo.

mapa : de_dust2
Pa stvarno nemogu da shvatim zasto niko ne zeli da igra po tim serverima,usao sam 4-5 puta i nikad nije bilo vise od 4-5 igraca.Je li to do mene,ja potrefim vrijeme kad nema nikoga ili sta vam je svima.Dok je bio steam server kukali ste da vam je steam pa da pokazete vas "skil" da ste svi pro..sad kad mozete igrat nigdje nikoga
jbt gazzele samo problemi.... ocemol vise namiru igrat na g.ba serverima?

raspisi novi konkurs za admine -.- i'll go for surf -.-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.