Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Global .inc [Vote]

916 pregleda · 34 odgovora · otvorena 03.04.2010. u 13:34

Prvo Dobar dan svima.

Posto smo imali previse dobrih prijava te nismo se mogli odluciti molio bih vas za malu pomoc.
Posto smo imali prijavljene
1 - oldies gaming
2 - pLg - Pussyloversgaming
3 - ameeba.navigation
4 - kkl180
5 - kka DOTA!

Posto je trebalo biti 4 finalista a mi ovdje imamo 5 radi boljih prijava , trebamo malo pomoci znaci

Pravila :

Votace te po brojevima i napisace te razlog zasto bas taj klan.
Pravo glasanja imaju memberi preko 100 postova.
Nesmiju glasati igraci nekog klana za svoj klan.

Zahvaljujem unaprijed , toliko od alt - team-a
http://www.alt-esports.com

Molio bih admine da tema ostane par sati i da samar /obrisu glupe postove hvala.

Zamolio sam da date svoj VOTE i RAZLOG zasto , od sada svaki post bez razloga ce biti osamaren i deletovan

ovako Hvala Neri sto je pratio temu.
Finalisti su

1- dotA kka
2 - oldies
3 - LANKLAN ( ameeba je ubacena umjesto njih posto se nisam bio cuo sa njima )
4 - plg

Hvala , lock & delete.

kkl 180
kka DOTA!

Momci najaci.

Za ove ostale, imam osjecaj da imaju sve (sto se tice opreme), jer meni je smijesno davati to entelu, jer lik ima nemal sve sto se toga tice.

Bilo bi dobro kad bi se moglo pogurati neki klan koju su dobri, a "tanji" su sto se tice sredstava.

Toliko.
2 - pLg - Pussyloversgaming

Znam momke , mladi hitoni , najbitnije raja su .
Klan sastavljen od mladih ljudi koji se uspijevaju " kaciti " sa ovoliko starijim momcima , zeljni su dokazivanja i napredovanja , stoga moj glas ide njima .
Ako vam je napisao da ne glasate vi sa manje od 100 postova, neznam sto radite suprotno.
VioleN je napisao/la:
Ako vam je napisao da ne glasate vi sa manje od 100 postova, neznam sto radite suprotno.
Haha, i ja gledam , i necu da pisem jer su toliko maloumni.

kka DOTA definitivno !
kka Dota
strasan klan <3
pLg - Pussyloversgaming

necu nista objasnjavati,moj glas za plg
Glasam za pLg - pussyloversgaming .

Dosta su mladji ali se ipak mogu nositi sa starijim momcima , te mislim da je tek pred njima kanter karijera . mislim da ce oni igrati mnogo duze nego ostali , raja su ,svi se druže a i mladi su .
oldies
~ Ja ipak mislim da se treba ulagat u mlađe klanove JER NA MLAĐIMA SVIJET OSTAJE ! :D kthhxbai

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.