Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Public

368 pregleda · 24 odgovora · otvorena 03.04.2010. u 13:09

Pozdrav, evo imamo ova zadnja dva dana malo problema sa publicom, naime, neko dijete s' botnetom napada na nas.

Hajmo upadajte na : 77.78.235.2:27015 da ga napunimo i da vidimo jesmo li ga adekvatno zaštitili

Napomena : Ovo je samo test, vjerovatno će se vratiti na stari port.
Eto me sad cu uletit

Ajde ti samo napravi cw server :]

Da mogu mixat
Ok, vidim ja stalno nesto not responing, a ping preko 2000 hiljade. Nadam se da ce se problem rijesiti.
pura je napisao/la:
De nam reci sta je sa cw-om
Ma isto neki maloumnik tatin sin kupio botnet za 10$ i nama skače po živcima : /
GAZZEL je napisao/la:
Ma isto neki maloumnik tatin sin kupio botnet za 10$ i nama skače po živcima : /
~ Treba njega nac.

: D
AMAZINGHIGH je napisao/la:
~ Treba njega nac.

: D
Ti ga nađi ja ti telefon dam mame mi
GAZZEL je napisao/la:
Ti ga nađi ja ti telefon dam mame mi
HAHAHAHAHHA <3
- A što nas hakuju ,puno ocam' , čitav dan neradi DM .
- Eto me na server .
caap je napisao/la:
Eto me sad cu uletit

Ajde ti samo napravi cw server :]

Da mogu mixat
:| Omfg
ajde idemo gameri na pub pucat seee gogogo ajde gazell napravi to sve da stima ^^
Pa na prosloj temi rece ,da je sve rijeseno i da se greske odnosno problemi ,nece ponavljati .

A vidi opet
DRAKEN1 je napisao/la:
Pa na prosloj temi rece ,da je sve rijeseno i da se greske odnosno problemi ,nece ponavljati .

A vidi opet
A brate rijesit' ce se sve kad nadju tog malog pacenika i izbiju mu zubice.
StealtH je napisao/la:
A brate rijesit' ce se sve kad nadju tog malog pacenika i izbiju mu zubice.
Mah napacena djeca ,sto ne igraju klikera,cize blize ,fudbala ,kosarke ,zmurke... Oni se bave obaranjem servera ,e jesu nekog zajebali sa tim ... provala :/
DRAKEN1 je napisao/la:
Mah napacena djeca ,sto ne igraju klikera,cize blize ,fudbala ,kosarke ,zmurke... Oni se bave obaranjem servera ,e jesu nekog zajebali sa tim ... provala :/
E to brate. Danas sa 9, 10 godina obaraju servere i hackuju msn, fb acc-ove. Ja sa 10 godina molio mamu da mi baci sendvic sa prozora samo da ne ulazim u kucu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.