Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ESL Neozbiljnost

281 pregled · 13 odgovora · otvorena 01.04.2010. u 11:21

Neki dan citam temu kako niko ne igra ESL 1on1, znaci pljujete po igracima?

A sta radi administracija? Vise od 24h cekam da me neko accepta za ESL 1on1 ladder, a nigdje nista nigdje nikoga...

Zato molim vas ljepo da ne serete i da prihvatite sve prijave koje su na cekanju
Za miireta su svi djeca/balavci/debili/glupani/retardi osim naravno njega i njegovog mys-a
brate neozbiljnost kod organizacije ;) da to uzme neko u ruke spacan vidio bi ;)
H4midovic je napisao/la:
brate neozbiljnost kod organizacije da to uzme neko u ruke spacan vidio bi
A sto se taj "neko ozbiljan" ne prijavi ?
realnost cjelokupne bosne
@nera ima razlog sigurno što neće da se prijavi, boli i mene i tebe klinac zašto. spamaš bezveze

Post dobio aplauz od nera_f

kenaN_ je napisao/la:
Za miireta su svi djeca/balavci/debili/glupani/retardi osim naravno njega i njegovog mys-a
a miire dijete
harees je napisao/la:
realnost cjelokupne bosne
@nera ima razlog sigurno što neće da se prijavi, boli i mene i tebe klinac zašto. spamaš bezveze
Izvini, necu spamati tj. obrisacu postove samo mi reci ako nije problem, koji je razlog sto taj ozbiljan nece da se prijavi i ako bi mi mogli nekako pomoci... Josh jednom se dukogo izvinjavam na citiranju i spamu.
nera_f je napisao/la:
Izvini, necu spamati tj. obrisacu postove samo mi reci ako nije problem, koji je razlog sto taj ozbiljan nece da se prijavi i ako bi mi mogli nekako pomoci... Josh jednom se dukogo izvinjavam na citiranju i spamu.
brate evo odg cu ti ja ..
mire , vlex , semir , kompanija online pottys i dodjes na ESL kreten ga i tamo pali pa im banuju acc ali sta ima veze i kakve svrhe se nekom prijavit da se nervira radi toga ?
Iako nemam veze sa 1on1 cup-om (moje je 2on2) prihvatio sam te...

i odlucite jel 1on1 AIM ili 5on5 mape
vidim igrate sta stignete
nera_f je napisao/la:
A sto se taj "neko ozbiljan" ne prijavi ?
pa evo ja sam se prijavio .nadam se da cu uspjeti =D

kenaN_ je napisao/la:
Ja odkako sam dobio na ESL 1ON1 Admina, digao sam 3 teme na gba, da raja krenu da igraju esla, ali ne mozes nikom nagovorit

ESL.Eu - BA - CS Ladder 1on1 . datuma 29.03.10 u 22:53
ESL.EU - BA - Gather - 5ON5 datuma 26.03.10 u 19:51
ESL.Eu - BA - CS Ladder 1on1 . datuma 25.03.10 u 13:02

Sta sam ja rekao ? Jesam ikome rekao da je [ glupan, balavac, retard ] ?

Nadji mi dje sam to rekao ?

Nemoj ti da pricas, kad si se ti za nesto potrudio, kad miire daje bodove, pravi fragove dobar je, cim nista neda, ne moze ?

Miire nije jedini admin na ESL - u tj na ESL Ba, ima i ostali admini koji moraju da prihvacaju ili odbijaju, ja nisam jucer bio puno tu, jer sam cijeli dan radio momku jednom movie, i tek sam sad vidio ovu temu i to .

Zato ti kenane nemoj da seres plx .

miire je napisao/la:
Ja odkako sam dobio na ESL 1ON1 Admina, digao sam 3 teme na gba, da raja krenu da igraju esla, ali ne mozes nikom nagovorit

ESL.Eu - BA - CS Ladder 1on1 . datuma 29.03.10 u 22:53
ESL.EU - BA - Gather - 5ON5 datuma 26.03.10 u 19:51
ESL.Eu - BA - CS Ladder 1on1 . datuma 25.03.10 u 13:02

Sta sam ja rekao ? Jesam ikome rekao da je [ glupan, balavac, retard ] ?

Nadji mi dje sam to rekao ?

Nemoj ti da pricas, kad si se ti za nesto potrudio, kad miire daje bodove, pravi fragove dobar je, cim nista neda, ne moze ?

Miire nije jedini admin na ESL - u tj na ESL Ba, ima i ostali admini koji moraju da prihvacaju ili odbijaju, ja nisam jucer bio puno tu, jer sam cijeli dan radio momku jednom movie, i tek sam sad vidio ovu temu i to .

Zato ti kenane nemoj da seres plx .

Ovo glupan, balavac, retard , pratim te po cw-ovima/mixovima, npr. neko ne zna da pokrene pravilno scriptu, odma mu psujesh mrtve, odma je retard, glupan itd...

- Nisam se trudio ? A kad sam tutoriale pravio, pisao vijesti i kilometarske postove. To se ne pamti naravno.

- Kad si meni dao neke "bodove" ili uradio neki fragmovie ?
kenaN_ je napisao/la:
Ovo glupan, balavac, retard , pratim te po cw-ovima/mixovima, npr. neko ne zna da pokrene pravilno scriptu, odma mu psujesh mrtve, odma je retard, glupan itd...

- Nisam se trudio ? A kad sam tutoriale pravio, pisao vijesti i kilometarske postove. To se ne pamti naravno.

- Kad si meni dao neke "bodove" ili uradio neki fragmovie ?
Ako cemo iskreno, ja iz zezancije kazem "tard' " ne mislim nikog uvrijediti .

Opsovao mrtve na nekom mixu niasm nikad 10000%, jer prvo zbog banP drugo ne psujem nikom to

Pravio ti tutoriale, ja nisam vidio ali hajd nije vazno, tebi svaka cast onda za trud .

A ti mislis da ce tebe miire pitat' " oces movie da ti uradim ? " pa jarane, pretjerao si ga.

Slusaj, necemo se svadjat' .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.