Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

G.ba mixevi - debilizam

551 pregled · 31 odgovor · otvorena 31.03.2010. u 21:57

~ Samo da kazem ( Debilizam )

~ Ulazim na server kao 9ti igrach s'napisanim normalnim postom ID+

~ Budem kikovan od strane nekog debilnog djetata ( koje ima rcon )

~ Na serveru si bile offane sve komande ( ff,freezetime,c4 itd.. )

~ Da bi na kraju neko od mutave djece kucao rcon quit ( i ugasio server )

~ Zamolio bi one osobe koje su glavne za G.ba mixeve i Servere ( da rcon dadnu samo onim osoba koje ce biti normalne na serveru )..Ili i dalje propadajte

~ Hvala ( cao ) :***
Djemo, koliko vidim, zadnji mix je dignut od strane caap - a .

- prije dok sam igrao te G.ba mixeve problema nije bilo, nesto malo, zato ne igram vise nikako jer vidim kako je
Ja te kikovao nisam kikovao te neko od ovih koji imaju rcon ,a freezetime i to nije bilo nastimano zato sto je server bio pao ..

A nije niko quito svi serveri su njhovi pali .

I molio bi da upozore " dev1-a appex... " Da se nekuci po mixevima i da nedrka po rconu kada ja dignem temu

Hvala!
Ja danas mjenjao rcon dao rcon gazzelu , ovima sa spiska ....!

Sekunda!
miire je napisao/la:

- prije dok sam igrao te G.ba mixeve problema nije bilo, nesto malo, zato ne igram vise nikako jer vidim kako je :r
Da miire jeste digao caap mix , ali onaj dev1 i ostala kompanija oni kikaju a ne on , isto kao da su oni digli mix ...
miire je napisao/la:

- prije dok sam igrao te G.ba mixeve problema nije bilo, nesto malo, zato ne igram vise nikako jer vidim kako je
Ako ja dignem ja moram biti kriv ??

Pro sam ja dao live, igralo se pola runde i dodje PLASTE rr kaze isprobavam rcon .. dev1 kikako sta ja znam psuje boga j**e sestre i tako dalje..
enshella je napisao/la:
Ja te kikovao nisam kikovao te neko od ovih koji imaju rcon ,a freezetime i to nije bilo nastimano zato sto je server bio pao ..

A nije niko quito svi serveri su njhovi pali .

I molio bi da upozore " dev1-a appex... " Da se nekuci po mixevima i da nedrka po rconu kada ja dignem temu

Hvala!
Nauci gramatiku,pa pokusaj fino sastaviti post

cu :***
Mume je napisao/la:
Pa sve su djeca admini !
pa sta sam ja juce reko kad su izasli rezultati konkursa? prosjek godina 14
markeloff je napisao/la:
Da miire jeste digao caap mix , ali onaj dev1 i ostala kompanija oni kikaju a ne on , isto kao da su oni digli mix ...
Nek mi samo kaze ko je taj dev1 ima da dobije ban sa g.ba na 525295929592 godina !
I danas se 1 momak zalio da je dr**o po serveru !
reper3000 je napisao/la:
POTPUNO SE SLAZEM
Šta se ti imaš bogati slagat' ?

Aha, a mi damo tebi rcon, old sql, nikad mixa da nema, aha..
Pisam vam se na novu administraciju "NEMA VISE DJECE SVE SU STARIJI"

ccc koji retardi i kazu kako nemogu da napune server pa bolan jel vas stid jedite kod joa svih 5-6 servera je puno vi nemozete 1 napuniti

To je kada vode djeca od 13+ god
mirofa je napisao/la:
Nek mi samo kaze ko je taj dev1 ima da dobije ban sa g.ba na 525295929592 godina !
I danas se 1 momak zalio da je dr**o po serveru !
Neznam mirofa qme , ali ne svida mi se taj decko znaci kika bez ikakog pitanja KO MU SE NE SVIDA kick ...

btw : dev1 je apphex
Ja dok sam bio admin , nije bilo problema . Nije mi jasno zasto sam ostao bez istog .

+ na dan 10 mixeva -.-
G4ZZ3L je napisao/la:
Šta se ti imaš bogati slagat' ?

Aha, a mi damo tebi rcon, old sql, nikad mixa da nema, aha..
Niti sam pito rcon niti mi treba. NE igram mix-eve
Meni je banovan profil, ni sam neznam zasto pa pisem sa ovoga..

bar dok ja dizem mixeve kod mene nije bilo problema, a ja koliko znam, stoji u pravilima da kada jedan user digne mix, i ako se add neko ko vec ima rcon i admina na cw serveru da ga nesmije koristiti u to vrijeme jer nije on pokretac teme/mixa sa gejmersa.. po meni to bi se trebalo kaznjavati -status +b ...
PROXIMUS je napisao/la:
pa sta sam ja juce reko kad su izasli rezultati konkursa? prosjek godina 14
PROXA je rekao tacno ! :$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.