E posto je to valjda od sada dozvoljeno, evo da se i ja javim sa nasim serverima.Do sada smo skupili 14 servera, na vecini od tih servera nam trebaju admini naravno kao i igraci 
I.C. EKI pub server :212.200.163.178:27043
Ovaj pub. server je nas prvi i izvorni tako da cu samo okaciti njegovu IP adresu, ostale IP adrese kao i konkurse za admine mozete pogledati na www.iceki.ba.
Uz te servere imamo i EPSov server, kojih ima 5-6 na balkanu da su kupljeni od KGB-a IP servera je
ek1 team cw EPS server : 217.26.212.48:27022
I zelio bi naglasiti da je moguce "iznajimiti" rcon password za ovaj EPSov server po cijeni od 15km mjesecno, slobodne termine ili vrijeme u koje zelite da igrate ostavljali bi na www.iceki.ba u podforumu predvidjenom za isto, da nebi doslo do situacije da se na serveru nadje vise od 10 igraca.
Ugodan pozdrav zelim vam JA .
muaaa

I.C. EKI pub server :212.200.163.178:27043
Ovaj pub. server je nas prvi i izvorni tako da cu samo okaciti njegovu IP adresu, ostale IP adrese kao i konkurse za admine mozete pogledati na www.iceki.ba.
Uz te servere imamo i EPSov server, kojih ima 5-6 na balkanu da su kupljeni od KGB-a IP servera je
ek1 team cw EPS server : 217.26.212.48:27022
I zelio bi naglasiti da je moguce "iznajimiti" rcon password za ovaj EPSov server po cijeni od 15km mjesecno, slobodne termine ili vrijeme u koje zelite da igrate ostavljali bi na www.iceki.ba u podforumu predvidjenom za isto, da nebi doslo do situacije da se na serveru nadje vise od 10 igraca.
Ugodan pozdrav zelim vam JA .
muaaa
i radu i toj "proizvodnji" servera 
Gl ostajte mi dobri
cw server nisam jos probao al uskoro kad budem imao steam
a sto se tice administracije samira sam upoznao skoro dobar lik skroz