Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

*NOB* Mrcine | COD4

137 pregleda · 3 odgovora · otvorena 29.03.2010. u 22:47

U ime klana *NOB* Mrcine, pozivam da nam se pridružite u našu COD4 sekciju. Traže se COD4 igraci koji imaju želju za timskim igranjem, treniranjem i sudjelovanjem na friendly i sluzbenim mecevima (ESL PROMOD) a prije svega koji su željni dobre zabave i druženja sa COD4 igrom.
Od vas se traži samo ozbiljnost i poštivanje timskih kolega a zabave i zezancije će biti na bacanje.

Igra za koju tražimo igrača: Call od Duty 4

Broj slobodnih mjesta: 3

Min. godina: 17

Puni naziv klana: 2. četa 1. bataljona financijske straže "Mrcine"

Tag klana: *NOB*

Web-stranice klana: http://www.mrcine.org

Kontakt: MSN: [email uklonjen] | [email uklonjen]

Klan postoji 6 godina, i ima bogatu prošlost...

Pun naziv klana je 2. četa prvog bataljona financijske straže "Mrcine" ili skraćeno *NOB* Mrcine. Klan je osnovan krajem 2003. godine u Rijeci, u omladinskom klubu "Spirit" a naziv je dobio po istoimenoj partizanskoj četi koja je djelovala u Drugom svjetskom ratu. Osnivačku četvorku čine kapetan Uroš Tihi, kapetan Đuro Kašikara, major Ivica Ban i pukovnik Perica Posavski.

Više informacija na našem web siteu...

:)
Tesko cete naci ovdje dobrih igraca ... I ovih sto ima igraju u nekim jacim klanovima, a mi sto smo malo low - med ganjamo se sa hrvatskim klanovima, umjesto da pravimo svoje squadove ... :/ Al' et joino bih se u squad, kontaktirajte me, iako nemam 17+ godina ^^
Fino napisano.. i dugo vec postojite..
bilo mi je lijepo procitati "2003" kada je osnovan..

GL da sto prije nadjete, adekvatne igrace..

EDIT: pogresan podforum trebalo je da ide -> tu al nista strasno
Pridružio bih se isključivo ako igrate na oriđiđi serverima i ako svi koji brane boje tog klana imaju oriđiđi cd key

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.