Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 200 bodova

wolfenstein instalacija

629 pregleda · 25 odgovora · otvorena 28.03.2010. u 15:21

pozdrav gameri,

imam problem pri instalaciji igrice RTCW wolfenstein...kada dodje do 40 % izbaci error kod file-a mp_ pak0.pk3 i prekine se instalacija....

ako neko zna do cega je nek pomaze....

ko pomogne njemu bodovi 
koji dio ?? ako hoces uploadat cu ti ja instalaciju 
ma izgreban cd obrisi ga malo ako nemoze sprzi ga na drugi cd i to je to :)
crazy187 je napisao/la:
Nemas taj fajl na DVD ili ti je izgreban DVD pa nemoze ocitat..btw evo ti taj fajl skini pa probaj ponovo instalaciju..

http://www.filefront.com/15360235/mp_pak0.pk3/
A kako ce ubaciti taj fajl na DVD CD?

:r

Jedino moze ako sve fajlove prebaci sa cd-a (copy ne cut )
u neki folder i onda skine taj fajl i ubaci u taj folder !
E sad gdje treba to ubaciti ako pri instalaciji ima ovako nesto :

Znaci imas setup i to je to ?
Ovako je barem kod mene ....
Taj fajl se moze ubaciti cinimi se tek kad instalira igricu ali on to ne moze.
Znaci skinuti sa neta igricu , ili otici kupiti cd ili copy/paste drugi cd ako neko od drugara ima ili naci IMAGE instalaciju (kao sto ja imam) i narezati sebi na cd/usb i instalirati preko nere tacnije onog programa koji moze da instalira igrice koje su na IMAGE-u
mirofa je napisao/la:
A kako ce ubaciti taj fajl na DVD CD?

:r

Jedino moze ako sve fajlove prebaci sa cd-a (copy ne cut )
u neki folder i onda skine taj fajl i ubaci u taj folder !
E sad gdje treba to ubaciti ako pri instalaciji ima ovako nesto :

Znaci imas setup i to je to ?
Ovako je barem kod mene ....
Taj fajl se moze ubaciti cinimi se tek kad instalira igricu ali on to ne moze.
Znaci skinuti sa neta igricu , ili otici kupiti cd ili copy/paste drugi cd ako neko od drugara ima ili naci IMAGE instalaciju (kao sto ja imam) i narezati sebi na cd/usb i instalirati preko nere tacnije onog programa koji moze da instalira igrice koje su na IMAGE-u
Ma mora bit taj fajl medju tim folderima, mozda bin jesi gledao, ili negdje drugo, jer mu u instalaciji prikazuje da je taj fajl oštećen i mora bit na cd_eu, znaci neka kopira dvd u folder i nadje taj fajl i zamjeni ga s ovim sto sam dao link...trebalo bi radit
crazy187 je napisao/la:
Ma mora bit taj fajl medju tim folderima, mozda bin jesi gledao, ili negdje drugo, jer mu u instalaciji prikazuje da je taj fajl oštećen i mora bit na cd_eu, znaci neka kopira dvd u folder i nadje taj fajl i zamjeni ga s ovim sto sam dao link...trebalo bi radit
Taj fajl sto je njemu ostecen ja ne mogu da nadjem ovdje u ovim folderima sve sam otvarao .
Stvar je sto ima jedan fajl slican tacnije :
sp_vandaltits_pak2.pk3
E sad on se nalazi u folderu Nude elites !
A u tom folderu imas samo ovaj sp_vand... i neki notepad fajl nude_elites u kome pise objasnjenje sa ovaj fajl sp_vand ..

Installation: Place the sp_vandaltits_pak2.pk3 file in your /Main. (typically C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein\Main)

Ali opet skrenuo sam sa teme i dalje ne znam gdje se moze naci taj fajl sto njemu fali tacnije gdje se moze ubaciti taj njegov.
Mozda treba u ovaj folder gdje se nalazi ovaj sp_... ali kod mene je to prazno a instalacija ide kako treba 

mirofa je napisao/la:
Taj fajl sto je njemu ostecen ja ne mogu da nadjem ovdje u ovim folderima sve sam otvarao .
Stvar je sto ima jedan fajl slican tacnije :
sp_vandaltits_pak2.pk3
E sad on se nalazi u folderu Nude elites !
A u tom folderu imas samo ovaj sp_vand... i neki notepad fajl nude_elites u kome pise objasnjenje sa ovaj fajl sp_vand ..

Installation: Place the sp_vandaltits_pak2.pk3 file in your /Main. (typically C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein\Main)

Ali opet skrenuo sam sa teme i dalje ne znam gdje se moze naci taj fajl sto njemu fali tacnije gdje se moze ubaciti taj njegov.
Mozda treba u ovaj folder gdje se nalazi ovaj sp_... ali kod mene je to prazno a instalacija ide kako treba 

Znas do cega jos moze bit mada lupam al et 
ovo ispred mp_ pa taj naziv fajla mozda je oznaka za multiplayer a sp_ pa naziv fajla single player kampanja, pa moze bit da ti imas neku drugaciju krekovanu verziju gdje nemas ubacen multiplayer mozda ripovana ili sl., a on ima opet neku drugu krekovanu verziju gdje je ubacen hajmo rec multiplayer al ga nece moc igrat, al svejedno trazi taj fajl pa nemoze zavrsit instalaciju...
mislim bubam bezze nisam siguran, al moze bit to...
Vjerovao ili ne, imao sam indentican problem sa wolfensteinom 

Tebi vjerovatno nedostaje taj fajl. Taj problem ces rijesiti tako, sto ces dati fajl downloadovati i potom ga prebaciti u folder gdje si instalirao Wolfenstein. Znaci, kad ga downloadujes, sa ga extractujes u folder Wolfensteina, tamo gdje si ga instalirao i problem je rijesen. Eto, posto sam bio dobre volje i bilo mi je dosadno, nasao sam ti i link za download fajla.

Link

farystr0n je napisao/la:

Tebi vjerovatno nedostaje taj fajl. Taj problem ces rijesiti tako, sto ces dati fajl downloadovati i potom ga prebaciti u folder gdje si instalirao Wolfenstein. Znaci, kad ga downloadujes, sa ga extractujes u folder Wolfensteina, tamo gdje si ga instalirao i problem je rijesen. Eto, posto sam bio dobre volje i bilo mi je dosadno, nasao sam ti i link za download fajla.

Link

pa taj link sam mu ja vec dao, al izgleda da nije pomoglo
Neka vrati dvd gdje ga je kupio, i zatrazi novi, vjerovatno nije dobro sprzen...
farystr0n je napisao/la:

Link

cuj u folder gdje sam instalirao  pa vidis da ne mogu da instaliram 
Ako se ne varam imas 3 cda

Ubacis stalno sljedeci cd kad zatrazi taj cd i ili ides na ignore...
Btw, probaj sva 3 cda kopirati na hd i onda pokrenuti instalaciju...
P jarane probaj nac taj file na netu.I ubacis ga u Foldere
gimly je napisao/la:
P jarane probaj nac taj file na netu.I ubacis ga u Foldere
ma ja sam mu to sve naso i da ubaci u folder kaze ne moze a moze 100% nea teorije da ne moze ,,,,, msm nema logikke !
ako se ne varam ovo ti se desava jer je setup napravljen tako da kopira sve odjednom (sa dvd-a ili sta vec) medjutim posto je neko igricu razdijelio na vise diskova (vjerovatno nisi kupio original) ostao je isti setup koji treba i dalje da kopira sve fajlove. medjutim kada dodje do odredjenog filea koji nije na tom cd-u (ne nekom drugom je) on izbacuje error. sve sto trebas uradit' je kopirati fileove 'rucno' u neki folder jedan po jedan cd i to je to... i meni je bio isti problem sa cod4 ;D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.