Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.ba serveri [OBAVJESTENJE]

1.020 pregleda · 30 odgovora · otvorena 28.03.2010. u 00:27

Zbog svakodnevnog spamanja indexa temama o g.ba serverima, problemima, zalbama za banovanje itd. moram vas obavijestiti da administracija gamers-a nema nista s ovim serverima, I ako je imala vise nema. Ovakve I slicne teme vise nemaju mjesta na indexu, ukoliko imate sta da kazete obratite se bladehood-u I ADI .

Jos jedan mali dodatak : Memberi s ID-om vecim od 50 000 ne mogu igrati g.ba mix-ove odnosno oni memberi koji imaju manje od 100 postova ! U posljednjih 10 dana sam banovao 30-ak ljudi zbog psovanja na mix-ovim… Oni “uveliko” prave nove acc-ove I regularno igraju mix-ove, onda banovi nemaju svrhe. Naravno postoji problem ako se ljudi tek registruju I ne mogu igrati mix-ov ali jednostavno ne postoji drugi nacin da se ovi uhljupi nekultirni izkorijene !

Ukoliko se GAZZEL uspije dogovoritis vlasnikom sajta (a ja se iskreno nadam da hoce) serveri ce promjeniti IP i vjerovatno hosting i onda ce sve da ide nabolje, onako kako g.ba i zasluzuje !

Lima iz tog razloga sam ja i prebacio sve g.ba mixove u coffie shop jer ima najvise mod-ova, a ostalo je na njima !
Svaka cast nera..

da se nadovezem na temu.. iskreno meni ovo za nove acc nije palo na pamet posto je g.ba uveliko nadmasio 50k usera, za trenutne korisnike ispod 50k, koji dobiju banove bice nam lakse onda voditi g.ba mixove tako da se novi nece moci add (add ce se ali nece moci igrati..)

samo ima jedan problem, bice mentola i sa 50k koji ce se add na temu, a onda ce popuniti jedno mjesto na temi koja bude otvorena, i onaj koji hoce da se add, normalno nece se add.. jer ce biti popunjena mjesta.. bilo bi fino kada bi neki mod,Global mod koji je online mogao pratiti tu temu i usere sa visim od 50k koji budu postali add na temu da obrise

toliko od mene chus
Znachi, udjem na server.
amx_who

Od 25 igracha - 18 ima admina.
Smijesno.
Memberi s ID-om vecim od 50 000 ne mogu igrati g.ba mix-ove !

Mislim, KAMAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Ne igram ja kanter, al' možda ima neko ko se tek registrovao samo radi mixova i hoće da ih igra. Umjesto toga stavi da na mixovima ne mogu učestvovati članovi koji, na primjer, imaju ispod 100 postova..

Iako je i to diskutabilno koliko će biti morona (..), mislim da je iole "pravednije" od tog sa 50,000 ..

Post dobio aplauz od nera_f

- IP mijenjamo 100% . Dici ce se novi serveri, DOMACI, hosting iz BIH. Masina u Sarajevu itd..

- Dignut ce se Public i KZ za pocetak, a onda cemo ici na ostale modove. Admini ce biti podijeljeni samo redovnim igracima, cim onaj papak iz vojske dodje bit ce sredjena i statistika i prema statistici ce se dobijati admini. Takodjer, medalje za admine, medalje za igrace koji imaju najvise sati provedenih na serveru itd..

Uglavnom, SVJETLA BUDUCNOST !
4rm4n1 je napisao/la:
Memberi s ID-om vecim od 50 000 ne mogu igrati g.ba mix-ove !

Mislim, KAMAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Ne igram ja kanter, al' možda ima neko ko se tek registrovao samo radi mixova i hoće da ih igra. Umjesto toga stavi da na mixovima ne mogu učestvovati članovi koji, na primjer, imaju ispod 100 postova..

Iako je i to diskutabilno koliko će biti morona (..), mislim da je iole "pravednije" od tog sa 50,000 ..
Mislim da i nije to neko opravdanje manje od 100 postova, ima ljudi koji su davno davno registrovani samo ne zele toliko da spamaju po g.ba kao neki radi postova.
Malo je bezveze to da oni koji imaju mane od 100 postova da ne mogu igrati :*
sta sad ja moram nabijat nake bezveze postove da bih mogo odigrat a nisam jedini sigurno ...
DeLiRiOuS je napisao/la:
Malo je bezveze to da oni koji imaju mane od 100 postova da ne mogu igrati :*
sta sad ja moram nabijat nake bezveze postove da bih mogo odigrat a nisam jedini sigurno ...
Evo odgovor tebi i drugima.

Imash ID 30 000, mozes imati pola posta

Nadam se da razumijesh !
Sve je to lijepo i fino.Nije uredu to da ne mogu igrati sa ID-om vecim od 50k.Mislim zasto se uvelo da se pise .add steamid,a ne samo add.Zar nije to uvedeno zbog multi acc-ova?Mislim nema logike nikako
Znaci ako se Spawn registrira , ne moze igrat mixeve ? Mislim , realno , koga glumite , neki organizovani sajt pa samo "cesti" clanovi mogu igrati mixeve.Radije uvedite neka pravila koja ce smanjiti je****e mrtvih po mixevima , nek umjesto ID stavljaju IQ. + 100 ili nista.Sreca pa sam prestao igrat cs , dopizdilo psovanje , slusanje kako ti j**e pokojne , pa se hladim na nekim drugim igrama , vecinom RPG , al da ne skrecem s teme, sve je dobro osim ovoga 100+ postova.Malo te admine sredite , ima ih dosta plitkoumni kad sam usao neki dan na server , cisto radi zajebancije.
xxxk je napisao/la:
Znaci ako se Spawn registrira , ne moze igrat mixeve ? Mislim , realno , koga glumite , neki organizovani sajt pa samo "cesti" clanovi mogu igrati mixeve.Radije uvedite neka pravila koja ce smanjiti je****e mrtvih po mixevima , nek umjesto ID stavljaju IQ. + 100 ili nista.Sreca pa sam prestao igrat cs , dopizdilo psovanje , slusanje kako ti j**e pokojne , pa se hladim na nekim drugim igrama , vecinom RPG , al da ne skrecem s teme, sve je dobro osim ovoga 100+ postova.Malo te admine sredite , ima ih dosta plitkoumni kad sam usao neki dan na server , cisto radi zajebancije.
Mislim inace sam fin i svima fino odgovaram ali koji ku**c ti glumis ? Jel' ti mozes nesto pametnije predloziti ? Mi tj. ja u ovom sluucaju se trudim da smanjim to psovanje, napustanje mix-ova iako nijedan mix nisam odigrao, znaci zbog raje.

Sto se tice publica sad sam ti napisao da mi vise nemamo nista s tim... Stvarno uz sav moj trud nisam nasao nijedan dobar razlog da tvoj post ne protumacim provokativnim i krajnje debilnim !

Ako mislis da budesh pametan tim sto mene ili bilo koga od nas hejtujes to ti nece proci, bar ne dok sam ja tu !
Fuy_zvaka je napisao/la:
mogul ja igrati posto imam 69 postova ?
Da li ste stvarno glupi , treba li vam čovjek crtati svima ?

Pogledaj svoj ID , koji nije ni blizu 50k i onda sebi ubaci u tu glavetinu da je ovo pravilo zabrana igranja gamers.ba mixeva vrijedi za one što imaju ID iznad 50.000 , iz tog razloga što onda "Gamers.ba BPS " nebi imali funkcije .

Gamers.ba BPS - Ban points - Ban poeni , koje skupljaš neprimjernim ponašanjem na mixu , cheatanjem , leavanjem.
Nakon 3 BPS'a slijedi ban na Gamers.ba portalu , i onda na red dolazi ovo pravilo koje ne dozvoljava tim istim banovanim osobama ponovno registrovanje i ponovno igranje gamers.ba mixeva . ( A ako su jednom narušavali red i mir na mixu , i drugi put će , vjeruj . )
Sasvim uredu pravilo , bez njega bi spomenuti BPS'ovi gubili na svojoj vrijednosti , psovalo bi se na serveru kako ko hoće .

Svaka čast .

btw. nera sad ću upload par SS'ova pa ti sendam na PM .
kako može uči na server kad mu zaljepi ban na steam ID nije p47 pa da može samo ukucati retry pa da se vrati na server :(
A zasto se ne potrudite(kad vidim da se trudite dosta) da nadjete nekog ko ce vam uradit MIRc BOT-a za server, usput nabavite bar jos jedan server i onda s' vremenom nadjete nekog ko ce to sve povezat sa Gamers.ba stanicom ...

A za sada da budu ova pravila
Potpuno tačna i ispravna odluka ebo ga g.ba server/i svaka druga tema vezana je za g.ba serveri, još ih stavljaju i u zanimljive ( a tamo stoje 2, 3 dana ). DOSTA VIŠE !

njeru za admina
Slazem se sa jednim dijelom ovih pravila, ali opet, nije uredu da oni koji imaju ID ispod 50 000, ne mogu igrati mixeve. Kao sto je 4rm4ni rekao, neki memberi su se registrovali na sajt samo zbog mixeva.
zar nije bolje da umjesto toga kaznjavanja napravite kao neku "crnu listu" sa STEAM ID-ovima koji psuju, livaju,... i da igraci sa tim ID-om ne mogu igrati
nera_f je napisao/la:
Mislim inace sam fin i svima fino odgovaram ali koji ku**c ti glumis ? Jel' ti mozes nesto pametnije predloziti ? Mi tj. ja u ovom sluucaju se trudim da smanjim to psovanje, napustanje mix-ova iako nijedan mix nisam odigrao, znaci zbog raje.

Sto se tice publica sad sam ti napisao da mi vise nemamo nista s tim... Stvarno uz sav moj trud nisam nasao nijedan dobar razlog da tvoj post ne protumacim provokativnim i krajnje debilnim !

Ako mislis da budesh pametan tim sto mene ili bilo koga od nas hejtujes to ti nece proci, bar ne dok sam ja tu !
Ja sam predolozio , IQ umjesto ID.Nadam se da ces i ti uletiti u mix jednom , pa da ti ono neko mrtve kresne , pa ces vidjet kako je , iako mislim da je vec jer je nemoguce cs odigrati bez psovanja.Al' , et radite svoj posao , ja tu nista ne mogu , samo mislim da bi svak mogao igrati , radije pazite na skilleve.
Meni nije jasno : Od 50.000+ registriranih ljudi, 45.000 su dupli accovi, slijedi => tih 5.000 individua predstavlja zapravo :

1. 80% retardi ( čitaj spameri, n00bovi, wannabeovi, isfrustrirana djeca )
2. 15% normalnih ljudi koji zaslužuju nekakav respekt
3. 5% sve neaktivno od 2001-2010.

Eto tako.

I ko će onda moć' igrat' te mixeve?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.