Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Keyboard-Chicony

216 pregleda · 9 odgovora · otvorena 30.07.2006. u 17:27

Tastatura mi je obicna(ona sto se dobije uz kompjuter) i na njoj imaju tipke "Play,Pause,Forward,Mute" itd!Te mi tipke rade samo na wmp ali posto ja koristim Winamp zalio bi da znam da li postoje neki program koji modificira te tipke tj.zelim da mi rade na Winamp-u!

Hvala unaprijed
otvoris Windows media player i ides tools>options>File Trypes i tu sve ponistis strihire i kliknes OK i instaliras WINAMP i to je to
Koliko znam da ne moze ovako, ali ima normalno je da ima neki nacin, ako neko sazna i meni bi dobro doslo!

Jer mi wmp nekako izgleda veliko, a winamp jednostavno je pogodniji za stimanje i zauzima manje prostora na desktopu!

Kod wmp-a mi se svidja opcija za spustanje na taskbar!
               DiAbLoOoO je napisao/la:
Ne moze ovako sad sam probao

desni click na file npr. neku pjesmu i open with i onda stavi winamp i stavi always doel nesto pise strihir i onda ce moci a moze i onako gore samo sto svakom radi i moze al tebi nemoze LOLS xD
a sta mislis da ih instaliras s one diskete sto si dobio uz tipkovnicu onda bi trebalo radit sa winapm-om i wmp-om i sa svim drugim programima.

edit:/

malo proceprkao po winampu i skuzio da ni u mene ne rade tipke, ali sam nasao rijesenje:

1. Download ProgLauncher odavde (http://phi.lho.free.fr/softwares/PhiLhoSoft/freewares/Freewares.en.html)
2. Extract ProgLauncher.exe i Notepad.cfg u Program Files, winamp folder. Preimenuj Notepad.cfg to ProgLauncher.cfg.
3. Open ProgLauncher.cfg s Notepadom.
4. Promjeni prvu liniju u Winamp.exe (možda bude potrebno c:Program
FilesWinampwinamp.exe ili di je instaliran)
5. Promjeni drugu liniju u ""
6. Promijeni trecu liniju u bilo sta (npr. c:Documents and SettingsblablablaMy DocumentsMy Music)
7. Spremi i zatvori.
8. Pokreni regedit (start / run / regedit / ok)
9. Pronadji HKLMSoftwareMicrosoftWindows NTCurrentVersionImage File Execution Options
10. Napravi novi key i nazovi ga wmplayer.exe
11. Napravi novi string value i nazovi ga Debugger
12. Namjesti value "c:Program FilesWinampProgLauncher.exe" (promjeni ako si negdi drugo extract-irao ProgLauncher.exe)
13. Isprobaj
14. Zatvori Registry Editor ili ti regedit
15. Ako ne radi, ili nemas tipke play, pause i slicno ili ti tehnicki nisu ispravne. meni radi bez ikakvih problema.
A zasto sebi ne nadjes drivere za Keyboard i instalirash tako ti je najlakse i lijepo podesish da ti te tipke rade kako ti hocesh

Evo kako možete naštimati Hotkeys za Winamp.

1) Otvorite Winamp i pritisnete ctrl+p ili desni klik na Winamp > Options > Preferences.

2) Nakon toga u padajućem meniju sa lijeve strane klik na: „Global Hotkeys“.

3) Ukljucite opciju „enabled“ i pobrišete sve postojeće Hotkeys.

4) Izabere opciju sa padajućeg menija i nakon što se izabrali kliknete na polje Hotkey pritisnete tipku koju želite da vam bude za tu naredbu i nakon toga ADD.

Mislim da ce svima biti jasno...
ma nije do bodova pusti bodove, ali zar nije moglo ovo moje?

ja danas sebi naštimao radi perfektno..
               Delirium je napisao/la:
ma nije do bodova pusti bodove, ali zar nije moglo ovo moje?

ja danas sebi naštimao radi perfektno..

kod nekoga može, kod nekoga ne može.
               chille je napisao/la:
kod nekoga može, kod nekoga ne može.

ok..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.