Diskusija
Ultimate Tastatura !
330 pregleda · 11 odgovora · otvorena 26.03.2006. u 18:29
Za***a, broj 1. Ja bi kupio.
ma ne bi dao ni marke za nju
objavljeno Jul 16th 2005
"...The company is currently negotiating with several different manufacturers to get the Optimus into production, and they're hoping to see it getting into our hot little hands in about a year for "[no] less than $200 to $300."
i koliko vidim cijenu ne namjeravaju minjat
i sad bi je kupio ? ...
"...The company is currently negotiating with several different manufacturers to get the Optimus into production, and they're hoping to see it getting into our hot little hands in about a year for "[no] less than $200 to $300."
i koliko vidim cijenu ne namjeravaju minjat
i sad bi je kupio ? ...
"dobra" tastatura a kad ti kaze cijenu ima da te glava zaboli
sve je to uredu ali ajde je poli kafom ili nek ti ispadne.....prvo stos sebi ruku otkinut pa nekom drugom
a tastature bro! 
velahavle!
mogu sam mislit koliko kosta?

ma j**o tastturu
.|.
peace

velahavle!
mogu sam mislit koliko kosta?

ma j**o tastturu
.|.
peace
ocami ova tastatura je beton samo koliko kosta da mi je znati mislim da je kvalitetna, a vidite da i ima Mozillu na kraju slike na cosko
ma bola ukradi
malak je napisao/la:
nije svatko lopov ako si TI
neki ljudi stjecu slavu vlstitim radom tako i predmete i ostalo oko sebe...WORK WORK i u got that !!!
ma bola ukradi |
nije svatko lopov ako si TI
neki ljudi stjecu slavu vlstitim radom tako i predmete i ostalo oko sebe...WORK WORK i u got that !!!
mislim da sam o ovoj tastaturi citao negdje ... Bug mislim nije losha... kao mozes sebi staviti sliku koju hoces na tipku!
hmmm...braca Rusi izmislili hehehe!!! (ko bi drugi)
Optimus Keyboard
Moc!!
hmmm...braca Rusi izmislili hehehe!!! (ko bi drugi)
Optimus Keyboard
Moc!!
HEHE!

Tastatura dobra ali ko ce je kupiti *** te pito kolko many

Tastatura dobra ali ko ce je kupiti *** te pito kolko many
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.