Diskusija
U kanti
Ja te volim , od ljubavi sav gorim !
288 pregleda · 24 odgovora · otvorena 27.03.2010. u 12:34
tranneee je napisao/la:
HAHHAHAHAHHAHAHHA not,
ljudi shvatite nije sve u izgledu, sta ce tebi cura koja je prelijepa a glupa kao tocak.
ljudi shvatite nije sve u izgledu, sta ce tebi cura koja je prelijepa a glupa kao tocak.

Al je problem sto ovoj djeci ovdje je bitno da imaju neku "pi**u".. Tj "wanna be pi**a"..

Nije bitan izgled, nego ono nutra..
De nam malo objasni šta ovo predstavlja
pošalji ovo armaniju a ne nama xD
pošalji ovo armaniju a ne nama xD
Jel te stid ba dizat ovakvu temu :S
Svako ima neku svoju osobu koja mu odgovara i koja je za njeg najljepsa na svijetu i te nema tu da se petljas :S
uglavnom znam da ti neces imat nikad curu, ili slicno, malo si previse glup za tog, to je za tebe nesto previse ? :O
Hvala , cao
Svako ima neku svoju osobu koja mu odgovara i koja je za njeg najljepsa na svijetu i te nema tu da se petljas :S
uglavnom znam da ti neces imat nikad curu, ili slicno, malo si previse glup za tog, to je za tebe nesto previse ? :O
Hvala , cao
Ovo ti je glupo sto si postavio, covjek ima curu et a imas li ti?
@ ostali ovi sto pametuju - svi ste mu se smijali na ovu sliku .. samo ne mogu da nadjem kod koga je u galeriji .. znaci komentara pun k.. ismijavali ste ga a sad nesto pametujete..
To je ta dvolicnost
Ima ovde izuzetaka koji se nisu smijali .. al vecina je to radila tako da postedite ga
@ ostali ovi sto pametuju - svi ste mu se smijali na ovu sliku .. samo ne mogu da nadjem kod koga je u galeriji .. znaci komentara pun k.. ismijavali ste ga a sad nesto pametujete..
To je ta dvolicnost
Ima ovde izuzetaka koji se nisu smijali .. al vecina je to radila tako da postedite ga
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.