Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Preporuka monitora

130 pregleda · 9 odgovora · otvorena 27.03.2010. u 09:49

ev vako ljudi ja sam hardware-maniac ali u monitore se ne razumijem,ev vako prije 5 dana sam uzeo nevo konfu HD 5750 Vapor-X,2GB DDR3 1600mhz,i5 750...i sad imam neki pristorijski CRT od 17",želio bi da ga mijenjam jer škripi,bučan je i išaran olovkama,koji mi Full HD monitor preporučujete do 350-370km da je dobar (poželjno samsung ali i drugi proizvođači dolaze u obzir)
- Moj prijedlog ti je da uzmes Samsung SyncMaster T200HD
- Imam ovaj monitor jednostavno sam prezadovoljan njegovom funkcijom.Imas tv na njemu i sve ostale funkcije ko na obicnom televizoru.
- Mozes prikljuciti na njega PlayStation,dvd,zvucnike sta oces.
- Ja kad sam ga kupio bio je negdje oko 600 km valjda mu je sada pala cijena.
- Ja licno na njemu imam kablovsku i play station sam 1 prikljucivo.Monitor moze da radi bez procesora kao tv ukljucis ga u struju i eto
FrixioNz je napisao/la:
- Moj prijedlog ti je da uzmes Samsung SyncMaster T200HD
- Imam ovaj monitor jednostavno sam prezadovoljan njegovom funkcijom.Imas tv na njemu i sve ostale funkcije ko na obicnom televizoru.
- Mozes prikljuciti na njega PlayStation,dvd,zvucnike sta oces.
- Ja kad sam ga kupio bio je negdje oko 600 km valjda mu je sada pala cijena.
- Ja licno na njemu imam kablovsku i play station sam 1 prikljucivo.Monitor moze da radi bez procesora kao tv ukljucis ga u struju i eto :-[
jel taj HD ???
hprB_ je napisao/la:
Moj prijedlog: Samsung 2232BW

uuuu dobar ovaj samsung uz to je i lijep :D
samo mi recite gdje ima kupiti
siberia_force je napisao/la:
uuuu dobar ovaj samsung uz to je i lijep :D
samo mi recite gdje ima kupiti
U plusu.. Imas skoro svagdje...
Kod mene je Acer v233H,23" full HD.5 ms odziv,80 000:1,1960x1050 max rezolucija...monitor kosta nekih 375 km u Plus Computers...extra je ako zelis da igras igrica na njemu...stvarno je solidan monitor pravo za tu lovu...pa sad na tebi je izbor...ako vise volis Samsung...MONITOR LCD SAMSUNG SM 2043SN 20" 5ms, 1600x900 DC15.000:1 D-Sub
Cijena: 351,00 KM...;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.