Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Glockclient

264 pregleda · 8 odgovora · otvorena 29.07.2006. u 02:37

E vako ljudi,imam jedan problem.Svaki put kad upalim comp pojavi mi se jedan prozor u kojem pise:" Glock client.dll was not found.Reinstalling this aplication may solve this problem".
Pomozite i bez glupih postova pls
Reinstalling this aplication may solve this problem".
Pa re instalacijom te aplikacije se moze rijesiti taj problem (ovo je prijevod)
Pokusaj da skeniras comp, vidi imali virusa ako bude izbrisi, ako opet ne bude radilo, pokusaj da reinstaliras winwows, jer je mozda virus pojeo neku aplikaciju, samom reinstalacijom windowsa mozes vratiti neke aplikacije koje nedostaju..
               mirza. je napisao/la:
Reinstalling this aplication may solve this problem".
Pa re instalacijom te aplikacije se moze rijesiti taj problem (ovo je prijevod)
Pokusaj da skeniras comp, vidi imali virusa ako bude izbrisi, ako opet ne bude radilo, pokusaj da reinstaliras winwows, jer je mozda virus pojeo neku aplikaciju, samom reinstalacijom windowsa mozes vratiti neke aplikacije koje nedostaju..

Pokusao bi sa reinstalacijom ali neznam koji je to program.Sto se tice virusa skenirao sam vec i nema ih(scan sam uradio sa kaspersky-im antivirusom).
               Lord je napisao/la:
ides na search i ukucas taj glock.cilent.dll i mozda ti izbaci to nes

Ma neizbaci nista to i jest poenta
               Lord je napisao/la:
ides na search i ukucas taj glock.cilent.dll i mozda ti izbaci to nes

hahaha. ja sam to trazio na google ali nea..lol poslusaj mirzu samo reinstal win ili format c:
hmmm....
ma to "Glock client.dll" ti mozda treba za neki probram koji ti se starta kad upalis comp......
sjeti se sta si zadnje instaliro od programa....
il provjeri programe koji ti se pale na start-up compa....

ak hoces radi i rucno...iskljuci sve programe koji se na start-up pale...msn messenger,zone-alarme...sta god imas.....i ak ti se ne pojavi vishe taj problem...uljucis par programa...ak opet se nije...dies dalje,naices na problematicnog...
moj savjet kad ti se radi sa dll fileovima reinstall service pack i to je to
pozz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.