Pitanje
Poništeno pitanje
111 bodova
mic problem
251 pregled · 16 odgovora · otvorena 26.03.2010. u 05:29
Probaj ovako: otidji u AC97 Audio configuration i pogledaj u dijelu SPDIF, koliko sam ja shvatio ukljucen ti je "Stereo Mix". Odaberi ili "Output digital only" ili ako ne koristis nikakve zvucnike "No output". Ako koristis Realtek tamo ce se mozda ova 2 pojma zvat drugacije.
U sustini ako u SPDIH odaberes "Output digital and analog" onda su opcije za recording podesene na "Stereo mix" i zato su ti te stavke u sivom.
I jos jedno od rjesenja evo ti na slici
U sustini ako u SPDIH odaberes "Output digital and analog" onda su opcije za recording podesene na "Stereo mix" i zato su ti te stavke u sivom.
b0sanch3 je napisao/la:
Probaj ovako: otidji u AC97 Audio configuration i pogledaj u dijelu SPDIF, koliko sam ja shvatio ukljucen ti je "Stereo Mix". Odaberi ili "Output digital only" ili ako ne koristis nikakve zvucnike "No output". Ako koristis Realtek tamo ce se mozda ova 2 pojma zvat drugacije.
] , a ovo drugo sam probao i ne radi opet sivo tamo
vidi dooobro jesili ukopco kako treba, desavalo se svasta
matrixxx je napisao/la:
vidi dooobro jesili ukopco kako treba, desavalo se svasta
milan je napisao/la:
igrao juce kantera od 12 - 16 legao spavati ustao i ne radi
ides na opcije u soun controlu i imas da izaberes 3 opcije ajust volume for: i odaberi playbacvk i radit ce
Jesi li probao drugi neki mikrofon ,radi li taj
, Ili možda ako stavljaš naprijed na centralnoj neprepoznaje ,probaj pozada XD
, Ili možda ako stavljaš naprijed na centralnoj neprepoznaje ,probaj pozada XD
Uradi sistem restore za 1 dan i opet ce sve da radi
Srbo idi samo SYSTEM RESTORE vrati 1 dan prije i to je to radice 100 posto
milan je napisao/la:
igrao juce kantera od 12 - 16 legao spavati ustao i ne radi
Mijane uradi System Restore koji dan , a i probaj ovo ...
Otidji Options - > Properties, ma da ne odugovlacim slika govori 1337 rijeci.
Otidji Options - > Properties, ma da ne odugovlacim slika govori 1337 rijeci.
"Master reset" ? Update drivera za zvucnu ?
PinkyBa je napisao/la:
"Master reset" ? Update drivera za zvucnu ?
milan je napisao/la:
Ne znam kako se to radi.
Update... Ako znas uci u Device Manager, sve ce ti biti jasno. Ili, jednostavnije, saznaj koja ti je zvucna i trazi na Google. Npr, ako ti je Realtek AC'97 zvucna, ukucaj: "Realtek AC'97 driver free download", bez navodnika naravno. Nadji najnoviji datum za taj driver, download. Izbrisi postojeci i instaliraj novodownload-ovani driver.
nece nista od navedenog hvala svima sto su se potrudili.
@ admin
daj im nesto za trud
@ admin
daj im nesto za trud
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.