Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

scammer- cArnn

539 pregleda · 33 odgovora · otvorena 21.03.2010. u 22:05

Ovako , ocu da kupim steam , i lik mi govori ovo ono nisam scammer ovo ono , evo dao sam slike na kraju je priznao i molio da nepostavim na g.ba da ga nebanuju , pa je prijetio da prica sa vlex om i da ce me banovati istog trena vlex ako postavim ovo ?
Mislim kakav je ovo onda sajt ako se smije scammat i sve a da admini odobravaju ..
A i prije je ovaj lik optuzivan da je scammer :

http://www.gamers.ba/forum/31/94541/za-steam/

slike :
1 -
2 - edit :
Vlex je napisao/la:
cArn vec sjebo ltitla za steam ban mu ne gine s gamersa, nemam ja nikakve veze sa njim.
Potrudite se da mu onemogućite pristup preko drugih acc-ova sa istog IP-a.
Kako me samo iznerviraju ovi debili, još kad vidim msn ..._cs
voLume je napisao/la:
Potrudite se da mu onemogućite pristup preko drugih acc-ova sa istog IP-a.
Kako me samo iznerviraju ovi debili, još kad vidim msn ..._cs
realno _CS
majko mila :@
Vec je jednom bio iskamo lika...i nemoj se ovdje zalit jarane..ja mislim da se sad mozes policiji zalit
- vec je bio nek0g scammao, ne treba uzimati od nekih debila nesto, fino treba uzimat' od provjerenih likova.

Bolje sqpi pare i kupi od Jason - a steam ako ti treba .
miire je napisao/la:
- vec je bio nek0g scammao, ne treba uzimati od nekih debila nesto, fino treba uzimat' od provjerenih likova.

zasto je jason banovan il sta vec , sta mu je sa accountima :S ?
Nikako mi takvi ljudi nisu jasni. On je uzeo od tebe, pa šta? Ko da je nešto bogatiji.

Ako hoćete već upražnjavati vaše kiddie fazone, barem to radite na strancima, a ne na našim ljudima

Idioti..
Koliko moras biti retardiran da trejdas s nekim ko ima 2 posta 0 reputacije na sajtu ?
miire je napisao/la:

MIslis da je Jason taj steam legalno nabavio?
Mozda vas nece izradit za steam,dat ce vam pw username nece mjenjat i to.. Al pitatel se od kud njemu taj steam? On ga kupio? Shvatite da je i on krao od drugih levata kao sto ovaj decko u pomenutoj temi radi i mnogo slicni ...

Ako kupujete steam, platite na legalan nacin. 10,15 $ necete umrjeti a na cist nacin je kupljen :]
cArnn je napisao/la:
je**m vam svima mater usta i adminima i gamers.ba cijelom
pa sta ako sam glup ?
Ode lik a ni premium mu nije isteko
Vlex je napisao/la:
cArn vec sjebo ltitla za steam ban mu ne gine s gamersa, nemam ja nikakve veze sa njim.
carn je AdoSeL fala cao
Burberry je napisao/la:
MIslis da je Jason taj steam legalno nabavio?
Mozda vas nece izradit za steam,dat ce vam pw username nece mjenjat i to.. Al pitatel se od kud njemu taj steam? On ga kupio? Shvatite da je i on krao od drugih levata kao sto ovaj decko u pomenutoj temi radi i mnogo slicni ...

Ako kupujete steam, platite na legalan nacin. 10,15 $ necete umrjeti a na cist nacin je kupljen :]
Jason carda steamove, sto znaci da uzme nekom levatu iz amerike 7.99 $ i kupi steam sto naravno niko od amerikanaca ne primeti, I JASON nikad nije uzimao pare za steam nego ih je delio besplatno.

Post dobio aplauz od mirofa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.