Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gamers.ba Kupanje vol.1

1.628 pregleda · 61 odgovor · otvorena 21.03.2010. u 21:14

• Prije svega dobro vece svima.

• Jucer sam sa 7aylorom pricao i kontao sta bi mogli organizovati na g.ba tacnije kakvo druzenje i pade mi na pamet ova ideja.Posto se vrijeme proljepsava sve bolje za bazena odlucio sam kada bi jednu subotu mogli mi iz sarajeva i okolice da odemo malo na bazene da se druzimo,zezamo,pricamo i tako dalje.

• Isli bi na bazene na ilidji tacnije puno ime je "TermalnaRivijera".Moslim da su mnogi od vas bili tamo i jednostavno je preljepo.Bazen sadrzi 6 dzakuzi-a unutra preljep ambient,slacionice,tus,stolni tenis,tobogan iz unutra k napolju.

• Tacnu cjenu bas neznam ali nije preko 13 km tako da bi volio da vidim koliko bi vas islo sta i kako.

• Eto znaci zelim vase misljenje,za tacan datum bi se dogvorili sve.Molim nekoga ispred [color=red]Administracije[/color] da pripazi malo na temu da nebi bilo nikaki provokacija ili spama.

- cekaj brate, tek se vrijeme proljepsalo, jos puse i tako :/

A ii 100% nema napolju da se qpa, samo unutra, pricekaj jos malo i idemoo 
ti mislis da se omladina sa gamersa zna kupati ?
imas dvije kategorije

100kg +
45,5 -

Ovi preko nemogu dici ruku, a ovi ispod su toliko umorni od sinocnjeg mecha, cast izuzetcima 9-)

Post dobio aplauz od 100kaa

gott je napisao/la:
Pa nema toga na nasim kafama HAHAHHAHAHAHHA

Ja ga dosad nisam vidio, samo sam vidio da spama 

ZNaci mozes slobodno doci !
Pa u tome i jest problem, lik ne izadje iz kuce, samo spama..

Ja sam bar isla na gba kafu, da se upoznam sa drugima.. Ne skrivam se iza tog je****g monitora.. 

Ici cu, al ne na g.ba okupljanje nego ovako, s prijateljima.. 

Btw kad cemo...? 

Post dobio šamar od 100kaa

13 MARAKA ULAZ NA BAZEN ? HAHAHA OMG  Pa ne bi dao tol'ko pare da se Pamela unutra kupa. 

Ako ništa, 13 maraka gajba 'ladne pive Nektarove. 
Rya je napisao/la:

Ja sam bar isla na gba kafu, da se upoznam sa drugima.. Ne skrivam se iza tog je****g monitora.. 

Btw kad cemo...? 
Ja sa tobom necu HAHAHHAHAHHAHA

Ja sam rekao doci cu sa par jarana dole :] i bicu sa vama i sa njima :] samo recite ocetel ici ili necete tacan datum sve :]

gott je napisao/la:

Ja sam rekao doci cu sa par jarana dole :] i bicu sa vama i sa njima :] samo recite ocetel ici ili necete tacan datum sve :]
Budaloooooooooo.. Ne pricam o kupanju, je***o te kupanje.. 

Ionako sam rekla da neidem s tim gejmerima.. 

Rya je napisao/la:
Budaloooooooooo.. Ne pricam o kupanju, je***o te kupanje.. 

Ionako sam rekla da neidem s tim gejmerima.. 
Ma nemoj se sada izvlaciti kad te isfuram HAHAHHAHAHHAHA

HAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAH

Ma kako ovo ba, da vas fatam po bazenu ko nezna plivati :] sace brat o5 org g.ba gudra HAHAHHAHAHAH

gott je napisao/la:

a s njima chesh biti , jel ?

e hvala, netju vishe da se druzhimo ...

razocharana sam !!!!
gott je napisao/la:
Ma nemoj se sada izvlaciti kad te isfuram HAHAHHAHAHHAHA

HAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAH

Ma kako ovo ba, da vas fatam po bazenu ko nezna plivati :] sace brat o5 org g.ba gudra HAHAHHAHAHAH
Haj Bakire, glup si za medalje..

Haj nema veze, cao..

TERmix je napisao/la:
a s njima chesh biti , jel ?

e hvala, netju vishe da se druzhimo ...

razocharana sam !!!!
A ko si ti ?:r

HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAH salim se  Normala icemo mi nasa raja :]

Necu sa retardima ici xd

gott je napisao/la:
A ko si ti ?:r

HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAH salim se :P Normala icemo mi nasa raja :]

Necu sa retardima ici xd
ahaha koji si zlikovac, sene mi.

btw, rija se naljutila :|
TERmix je napisao/la:
ahaha koji si zlikovac, sene mi.

btw, rija se naljutila :|
Pa sene mi sta cu ja sada?

Sta ? et reci xd

HAHAHHAHAHHAHAHAHHA

Mora se znati saliti :] nedo bog da je jucer sa nama bila HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA

gott je napisao/la:

Sta ? et reci xd

HAHAHHAHAHHAHAHAHHA

Mora se znati saliti :] nedo bog da je jucer sa nama bila HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
ahahahahahah daleko bilo ^^

haj da ne spamamo temu, ono ovo, vidimo se u vodi.

btw, ja iam 65kg ! i znam da plivam uvv nekad chak i bez shlaufa 9-)8-)

gott je napisao/la:

Sta ? et reci xd

HAHAHHAHAHHAHAHAHHA

Nisam se naljutila, nego me nekad totalno nervira to tvoje ponasanje..

Btk, smaram..

Evo sama sam se isfurala, da me netrebas ti.. 
Rya je napisao/la:
Nisam se naljutila, nego me nekad totalno nervira to tvoje ponasanje..

Btk, smaram..

Evo sama sam se isfurala, da me netrebas ti.. 
A jbga 

Znas da se zezam  ccc :D

LEJLO IZ HRASNICE ! SVI SMO MI LEJLA IZ HRASNICE ! HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHA
gott je napisao/la:
A jbga 

Znas da se zezam  ccc :D

LEJLO IZ HRASNICE ! SVI SMO MI LEJLA IZ HRASNICE ! HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHA
Ma sve 5.. 

Samo ti uzivaj.. 
Rya je napisao/la:

Btw kad cemo...?
A ima mi ko i reći da sam no lajfer je**e.
Došla si u Sarajevo, upisala preteški fakultet Političkih nauka, i još imaš vremena za gamers O.o

A to što te nerviram... Uživam u tome
btw. Još uvijek mi je u glavi ona slika sa slikomata kada si slikala svoje "umijeće" u WC šolji.
reLo je napisao/la:
Došla si u Sarajevo, upisala preteški fakultet Političkih nauka, i još imaš vremena za gamers O.o

A to što te nerviram... Uživam u tome ;D
btw. Još uvijek mi je u glavi ona slika sa slikomata kada si slikala svoje "umijeće" u WC šolji.
ti joj govoris dosla u sarajevo a i ti sam si doso iz vukojebine seljacino neotesana
reLo je napisao/la:

A to što te nerviram... Uživam u tome
Neda mi se objasnjavat sta je to. Jer svaki pametan bi skonto da ono nije pravo, al nisam ti ja kriva jer si ti, kako da se izrazim? Malouman?

Btw u Sarajevo nisam dosla radi faxa, a to nije ni tvoj problem radi cega sam tu.. Uostalom, imam ja vremena za sve..

Nemoj me citirat pls, necu spamat po temi, ako imas jos sta reci, pisi na GB..
Neću doći jer ti ćeš pojesti sve hamburgere, i umrijet ću od gladi <3

Zima je još za zemba, sačekaj još koju sedmicu ....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.