Dobar dan paparapa
. Da znam do cega je, nebi' dizao temu, al stvarno ono, confused sam
. Naime, prijatelj ima racunar, znaci sve je drama grafa 512, RAM od Gigu , GHz 3.66 kuca, al' je problem to , sto je sporo, isto kao da je navedena konfiguracija, umanjena ;/ . Slabo mu loada podatke, net' takodjer.. I najveci problem je sto mu ne mogu igre, jedna obicna igra, koja zahtjeva nesto malo konfiguracije, ne moze se jednostavno pokrenut. Formatirao ga je tribilion puta ;/ . Ako neko zna, nek' iznese svoje misljenje . Hvala 
edit : Graficka ima installirane drivere, sve je uredu sa njima.
. Da znam do cega je, nebi' dizao temu, al stvarno ono, confused sam
. Naime, prijatelj ima racunar, znaci sve je drama grafa 512, RAM od Gigu , GHz 3.66 kuca, al' je problem to , sto je sporo, isto kao da je navedena konfiguracija, umanjena ;/ . Slabo mu loada podatke, net' takodjer.. I najveci problem je sto mu ne mogu igre, jedna obicna igra, koja zahtjeva nesto malo konfiguracije, ne moze se jednostavno pokrenut. Formatirao ga je tribilion puta ;/ . Ako neko zna, nek' iznese svoje misljenje . Hvala 
edit : Graficka ima installirane drivere, sve je uredu sa njima.
kad sam instal sve je ok bilo.
. RAM mu je bio 512 takode' i sporo mu bilo, kontali mi da je do RAM-a , kupili novi RAM, isti slucaj. Graficka je clean sve, installirano .