Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa igrama ?

121 pregled · 5 odgovora · otvorena 21.03.2010. u 17:47

Dobar dan paparapa . Da znam do cega je, nebi' dizao temu, al stvarno ono, confused sam . Naime, prijatelj ima racunar, znaci sve je drama grafa 512, RAM od Gigu , GHz 3.66 kuca, al' je problem to , sto je sporo, isto kao da je navedena konfiguracija, umanjena ;/ . Slabo mu loada podatke, net' takodjer.. I najveci problem je sto mu ne mogu igre, jedna obicna igra, koja zahtjeva nesto malo konfiguracije, ne moze se jednostavno pokrenut. Formatirao ga je tribilion puta ;/ . Ako neko zna, nek' iznese svoje misljenje . Hvala

edit : Graficka ima installirane drivere, sve je uredu sa njima.
jel instal drivere od graficke mora ih instal
ja kad sam formatiro komp moro sam instalirat drivere za graficku,
a prije tog mi je nesto ko kocilo a cs nisam mogo igrat sem na softwer :S kad sam instal sve je ok bilo.

jel mu mozda ko trza kad ulazi negdje il tako

pokusaj ako nije to neznam onda,pokuso pomoc
nenad_neso je napisao/la:
jel instal drivere od graficke mora ih instal
ja kad sam formatiro komp moro sam instalirat drivere za graficku,
a prije tog mi je nesto ko kocilo a cs nisam mogo igrat sem na softwer :S kad sam instal sve je ok bilo.

jel mu mozda ko trza kad ulazi negdje il tako

pokusaj ako nije to neznam onda,pokuso pomoc
Zaboravio sam stavit, da je sve uredu sto se tice toga . RAM mu je bio 512 takode' i sporo mu bilo, kontali mi da je do RAM-a , kupili novi RAM, isti slucaj. Graficka je clean sve, installirano .
da li mu je comp ikada radio normalno,ili je to odjednom?
aer0 je napisao/la:
da li mu je comp ikada radio normalno,ili je to odjednom?
Da, radio je. Sve normala, bez ikvakih problema, al' odjednom mu se to pocelo desavat

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.