Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Salko Zildžić ponovo svjetski šampion.

580 pregleda · 46 odgovora · otvorena 20.03.2010. u 22:03

Pozdrav, gameri, naš K1 borac Salko Zildžić, je upravo porazio Portugalca Alberta Moraisa nokautom.
Radi se o meču koji je održan u Zenici 20 marta.
Udario ga je petom iz okreta i Portugalac nije mogao nastaviti meč ima povredu u predijelu stomaka možda mu je čak i Rebro slomljeno, samo da znate titulu je odnijeo Salko.
Portugalca su iznijeli na nosilima.
Ovaj meč koji je se održavao u Zenici mogli ste pratiti na Tv Tuzla i Hayat televiziji.
Nadamo se da će portugalac Alberto Moraisa biti dobro i proći bez posljedica

Salko je ušao sasvim spreman u RING i opušten kao da je znao da će dobiti taj meč.
Meč je trebao trajati (85,1 kg, 5 rundi x 3 minute)
Ali nažalost je završen u prvoj rundi.

[youtube]75L_1wyLZuA[/youtube]

Ugodna večer.
Mozete da ne skrecete sa teme i tema ce ostati ,
Diskusija je o Salki "dinamitasu" ,svaka mu cast ipak treba imati udarac ovakvog suborca oboriti jednim udarcem sigurno nije neki bezveze lik cim je dosao tu.
Znaci ostanite pri temi i nek tema ostane pri vama ,inace kanta =)
Naravno. Kad nam se nacija ne svodi ni našta drugo do na invalide i badže sa sela. Ne boj se, nećemo prvaci u košarci biti. Tu i nemamo reprezentaciju.
v3Tr0x je napisao/la:
Naravno. Kad nam se nacija ne svodi ni našta drugo do na invalide i badže sa sela. Ne boj se, nećemo prvaci u košarci biti. Tu i nemamo reprezentaciju.
+1. Ne znaš koliko si upravu. Što se sjedeće odbojke tiče, mi možemo poslati i 5 ekipa, toliko imamo invalida, a borilački sportovi za mene jednostavno nisu sportovi. To je neki vid seljakluka.
Frisk je napisao/la:
Svaka cast Salki, ali ovo mi skroz sumljivo jedan udarac i pobjeda.
Znam da je bio jak, ali bas tako lahko odustati od titule :r
Da si gledao mec,vidio bi da nije bio samo 1 udarac.Portugalac je dobio 3 udarca nogom u stomak a onaj treci je bio presudan ;)
<3 Salko Zildzic

na pocetku sam bio sumnjicav malo, ali kad ga je Sale nokautir'o, nije mu vise bilo spasa
Svaka čast Salki, barem da u K1 odnesemo neku titulu..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.