Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 25 bodova

Gta San Andreas

165 pregleda · 7 odgovora · otvorena 20.03.2010. u 13:45

Pozzz...Trebam nekog ko zna nesst o San Andreasu...Treba mi kako promjenit ime auta kad udes,Ubacivanje pomocu SAMI-a i kako promjenit onaj pocetni screen da stavim nesst svoje....PLS AJD EVO MALO BOBA KO POMOGNE::...:D
[email uklonjen]
xfire: gfburrito

dodaj me sve cu ti objasnit
Moras da odes do work shopa tamo mozes sve raditi sta god hoces.Molim bobe sadaXD

Mozes ima mjenjati sve apsolutno sve mozes raditi
vembo je napisao/la:
Moras da odes do work shopa tamo mozes sve raditi sta god hoces.Molim bobe sadaXD

Mozes ima mjenjati sve apsolutno sve mozes raditi
Sad josh vise covjek nezna sta treba .. . . .

;)
Samo neka nadje shop u glavnome gradu i to je to veoma jednostavno...
ajd ok vidio sam sta je work taj program netreba mi to al et...VAljda ce neko pomoc i dobit bobe
Rješenje
evo vam za SAMI
1. Otvorite SAMI i dobijete meni na kome imate opcije Install a mod, Uninstall a mod i Scripter.

2. Zatim dobijete meni u kome mozete da birate da li cete da instalirate mod koji je u fascikli ili u zipu u zavisnosti koju vrstu datoteke ste downloadovali.

3. Kada ste odabrali vrstu datoteke, jednostavno idete Continue.

Kada vam se pojavi ovaj meni

samo izaberete cime cete da zamenite datoteku, ukoliko je na primer o automobilu rec.
Kada ste izabrali, odaberete opciju Install i mod je ubacen.
Kada zelite da obrisete neki mod startujete SAMI i izaberete opciju Uninstall A Mod i pojavice vam se lista svih insertovanih modova. Jednostavno izaberete koji vam se ne svidja i obrisete ga opcijom Uninstall.
Download:http://www.thegtaplace.com/downloads/f1001-san-andreas-mod-installer-1-1

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.