Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Novi Server ?

1.005 pregleda · 56 odgovora · otvorena 20.03.2010. u 12:25

Pozdrav,

naime, Gamers.ba broji 3 servera, Public, Surf i DM. Public server je za 2 mjeseca dostigao nevjerovatno 43će mjesto na balkanu, Surf u ukupnom poredku 128 (Surf mod drugi na balkanu), a DM je nešto lošiji, razlog toga je nedostatak igrača, trudimo se da zbavimo neku redirekciju, tako da će se i on sada napuniti. Iz razloga što stalno primam na PM poruke tipa "hoće li se otvarati KZ mod pls pls pls!", "Otvorite fun server kad je dosadno svi će igrat" itd, odlučili smo otvoriti još jedan server, po vašem izboru!

Za svoj omiljeni mod možete glasati u anketi na početku teme, ali poslije toga, morate dati obrazloženje zašto ste baš taj mod izabrali.

BosniaHosting je odlučio sponzorisati taj server, te na vama je samo da odaberete koji mod želite!

Uskoro i Gamers.ba CoD4 Mix Server, te Gamers.ba CoD4 Public Server!

Najbolji postovi bit' će nagrađeni aplauzom

Tema će ostati u zanimljivim do 20:00 20ti Mart, da se ko ne bih ljutio.

Ispred Gamers.ba Server's Team-a, GAZZEL, Ado! i Vlex !
Žmurka.

Zato što je in a nema puno tih servera sad i mislim da bi bio popularan jako.
Ehm , DM + HS . Razlog ?

Ovi ostali vise sluze kao zabava , dok na ovom gore mozete nabijati skill , te nauciti gadjati u glavu like a hiton . :)
trebalo bi napravit sa jail modom
najludji mod po meni
a glasao sam za deathrun posto je zabavno kad imas prepreke
pogotovo kad padnes prvi pa se nazivciras i moras cekat
dobar je i zombie mod
kad se steknes i nedas zombijima da prodju do tebe
ah zmurka
mislim da se na zmurku treba ustelit,jer sam ja u pocetku stalno padao nikako da fino na neku kutiju skocim:D
soccerjam-moze proc
treci izbor bi mi bio soccerjam(drugi zombie)
bas je kul kada asistiras svome igracu i on u skoku dadne gol :D
dm mora da je deathmatch
dobar je mod ali ipak bi njega zadnjeg izabro posto me bas i ne privlaci jer puno ih dodje sa citevima
spawnam se odma headshot i mrtav ja:D

toliko od mene:D
Mogu li ja biti iza administracije posto ste vlado i ti ispred ?

Btw. DM brate, ovo raja izmislja toplu vodu s ostalim mod-ovima, njesra su i brzo dasade !

Oprosti molim te, DM+HS ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
KZ bi najviše volio
nera_f je napisao/la:
Mogu li ja biti iza administracije posto ste vlado i ti ispred ?

Btw. DM brate, ovo raja izmislja toplu vodu s ostalim mod-ovima, njesra su i brzo dasade !

Oprosti molim te, DM+HS ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Brate, mogu te zamoliti da pročitaš temu do kraja ? Imamo već DM mod, IP je 193.34.145.88:28030, ali je prazan, tako da se evo bakćem po msn da kakvu redirekciju zbavimo, pošto sa Gamers.ba Publica ne smijemo davat' dalje, da se napuni malo <3

EDIT : E tako već može
DM +HS zasto?
Zato sto mislim da bi bilo najljepse i najbolje da otvori se ovaj server kao sto je vec rekao onaj ogre to sluzi i za vjezbanje skilla i pucanja u glavu.:D
Volio bih Kad bi bio GunGame :)
DM najbolje ucis se igrat i za tjedan dana mozes pokusat igrat na publicu i primjetis kako dobro ciljas :D
R4MBOq je napisao/la:
DM +HS zasto?
Zato sto mislim da bi bilo najljepse i najbolje da otvori se ovaj server kao sto je vec rekao onaj ogre to sluzi i za vjezbanje skilla i pucanja u glavu.:D
Nije tacno, otidji poslije HS servera na cw ili mix, neces ranit fraera jer se cudno primaju metci na DM+HS. Vecina ovo znaju ali poricu :]
GAZZEL je napisao/la:
Brate, mogu te zamoliti da pročitaš temu do kraja ? Imamo već DM mod, IP je 193.34.145.88:28030, ali je prazan, tako da se evo bakćem po msn da kakvu redirekciju zbavimo, pošto sa Gamers.ba Publica ne smijemo davat' dalje, da se napuni malo <3

EDIT : E tako već može
Pa majke ti ko će ti igrat na tom serveru ?
Ping 70-100 , FPS -1000 ...
Nemojte žmurku samo jer ce server biti prazan 20 sati na dan !
DM + HS
Razlog : Raja se zabavljaju + postaju skilleri i jer svaki DM + HS nema aktivne admine .. a ovaj bi imao 100 % jer je ipak Gamers.ba i raja ne bi isla zbog botova koji dodju sa aimom ..
Deathrun server.
Razlog:
Po meni trenutno najpopularniji fun mod. Skoro svaki deathrun server je pun, i mislim da Balkanskom gamingu fali par ovakvih kvalitetnih servera.
Mislim da server ne bi bio problem napuniti
A ako ces vec KZ onda stavi HNS pa ubacite i KZ MAPE :D
Gamers.ba KZ Server

+ Na publicu, na /server komandu stavite i DM server, jer ga nema ( samo public i cw)
yordo je napisao/la:
Pa majke ti ko će ti igrat na tom serveru ?
Ping 70-100 , FPS -1000 ...
Jordane.. Mašine koje se nalaze u Bosni i Hercegovini su na BiHNet linku, a u BiH ne postoji provider koji ti može obezbjediti link samo na tvoj server iznad 40mbps! BiHNet laguje, to nije do njih, to je do njihovog nad provajdera, vidiš i sam da se dešava isto i na BiHNet Public i Deathmatch.
BiHNet će to fixat kad tad, a ko ima normalnu konekciju, i sada mu je dobar ping. Sa BiHNetovog ADSL-a kao u lanu, sa Hs-a ako ne živiš na brdu 30 max, a sa ostalih ISP-ova poput HT Mostar, Telekom Srbija 30-50, normalno, ti ne možeš imati dobar ping sa X-NET Konekcijom (ne govorim za tebe, nego uzimam primjer).

<3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.