Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

TOURNAMENT - DESAVANJA

1.602 pregleda · 70 odgovora · otvorena 20.03.2010. u 12:10

Pozdrav !

Posto vidim da se dizu teme ovog tipa "Kolko igraju ovi , kolko igraju oni "

U ovoj temi cu stavljat sva desavanja ..

PAG - tanken mix 16:11 (de_dust2)
PAG - sNs 16 : 4 (de_inferno)
PAG - ETP 16 : 7 (de_nuke)
ETP - mix 16 : 6 (de_inferno)
ETP - sNs 16 : 6 (de_inferno)
sNs - mix 16 : 14 (de_nuke)

1 GRUPA ZAVRSENA , PROSLI ETP I PAG

;kkl180 - P4F 16 : 14 (de_dust2)
;kkl180 - TBO 16 : 5 (de_inferno)
;kkl180 - ETERNATY 16 : 0 (de_nuke)
TBO - ETERNATY 16 : 0 (TBA)
TBO - P4F 15 : 15 (de_nuke)

POLUFINALE

P4F - PAG 7 : 16 (de_dust2)
P4F - PAG 7 : 16 (de_inferno)

;kkl180 - ETP 16 : 6 (de_dust2)
;kkl180 - ETP 16 : 14 (de_nuke)

I NAPOKON FINALE

VECINA JE OVO I OCEKIVALA

;kkl180 - PAG 16 : 11 (de_dust2)
;kkl180 - PAG (Pag win - rez TBA) (de_train)

PAG Lineup :

SIMSON
arT
BARLOK
NTEL
neO

tanken mix Lineup :

chiicakkk
tanken
neddie
nambell
d0sTiNh0.

sNs Lineup :

EXS
chame
igor
BUYAKA
MAYERR

ETP Lineup :

SAN1
f4nt0m
PRELA
noxter
EDOO

;kkl180 Lineup

Dyemo
tenk
haruN
wickY
quell

P4F Lineup

wALLIZOR
axEZOR
weLLAZOR
raFa
codeX

GTO Lineup :

norden
bshz
walele
carpel
ceska

Lock temu !

pozz od d0ste xd
doso kuci sad dobro je bilo svaka cast kkl za polufinale sa nama i finale za dd2 sve u svemu extra dobro je bilo pozz sve koje znam i neznam posebno mog brata dzenisa aka fantoma i rodjaka agu osto je da gleda ja mrtav odo spavar kvj cao < 3
chiicak je napisao/la:
♥
Za ciju mamu si ono pricao?
Eo i ja napokon kuci :S , ostali su dole finale 2 mapa najvjerovatnije uzima PAG i onda 3 mapa ;) , sto se tice turnira mislim da su svi zadovoljni , GG MOJIM MOMCIIMA i meni (neocekivano prosli) , GG ETP , TBO (norden svaka cast brate <3) , i naravno kkl i PAG se bore , neizvjestan mec ...
tankeNz je napisao/la:
wtf jedino mi pagu uzeli 11 rundi xD

vi ste PROOOOOOO
1 : 1 u mapama train dobio pag sad zvao gore igra se inferno vodi pag kolko sam ja razumio....

btw : ispravi te grupne rezultate etp vs sNs 16 : 4 , a vs mix-a 16 3 :/
wellaz0r je napisao/la:
Eo i ja napokon kuci :S , ostali su dole finale 2 mapa najvjerovatnije uzima PAG i onda 3 mapa ;) , sto se tice turnira mislim da su svi zadovoljni , GG MOJIM MOMCIIMA i meni (neocekivano prosli) , GG ETP , TBO (norden svaka cast brate <3) , i naravno kkl i PAG se bore , neizvjestan mec ...
noRdeN low skill :D
Sniper_Soldier je napisao/la:
yesu al kad bi se gadali tramvajima ;)
- koliko ste vi rundi uzeli na turniru ?
:r
EDiNSSEN je napisao/la:
1 : 1 u mapama train dobio pag sad zvao gore igra se inferno vodi pag kolko sam ja razumio....

btw : ispravi te grupne rezultate etp vs sNs 16 : 4 , a vs mix-a 16 3 :/
masni gdje mi je fantom brat ! ? gg vam <3
nordenkow je napisao/la:
masni gdje mi je fantom brat ! ? gg vam <3
ostade da gleda finale i poslije ide kod birloka da spava sa rodjakom ima voz u 7:50 ili u 6 : 50 tako nekako
EDiNSSEN je napisao/la:
ostade da gleda finale i poslije ide kod birloka da spava sa rodjakom ima voz u 7:50 ili u 6 : 50 tako nekako :)
ae daj mi na PM broj od barloka da se nadjem sa njima da idemo cugat ba :)
holle je napisao/la:
- koliko ste vi rundi uzeli na turniru ?
:r
Jesul uzeli bar 5 ? XD
xpallyy je napisao/la:
Jesul uzeli bar 5 ? XD
oni su bar dosli za razliku od vas ! i nemojte mi dirat snipera <3 ja njega puno i on je bio na svakom turu a nije ko vi <3 sniper_solider
nordenkow je napisao/la:
oni su bar dosli za razliku od vas ! i nemojte mi dirat snipera <3 ja njega puno i on je bio na svakom turu a nije ko vi <3 sniper_solider
Ja sam neddie-u javio razlog zasto mi tj ja nisam mogao doci a evo i tebi..

Šaćira-hanuma (Hasan) Baraković, rođ. Šarić
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Šaćira-hanuma (Hasan) Baraković, rođ. Šarić preselila na Ahiret u utorak, 16. marta 2010. godine, u 86. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 18. marta 2010. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen sa parkinga kod Vrbanje mosta u 12 00 sati sa zaustavljanjem na autobuskom stajalištu ispred RTV Doma, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Mustafa, kćerke Emira i Azemina, unučad Alma, Emir, Zlatan, Maja i Arnela, praunučad Denis i Selma, zetovi Alija, Abdulah, Bobo i Zekerijah, snaha Mila, zaova Fatima sa porodicom, sestrić Šerif te porodice Baraković, Šarić, Latifović, Divjakinja, Šukalić, Dugalić, Savić, Omeri, Magoda, Selimović, Manović, Bašić, Zubović, Kološ, Dandić, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI IVANA GORANA KOVAČIĆA br. 23/prizemlje.

btw ja sam denis.

c/p sa bakije.com
exst3me je napisao/la:
Ovim putem pozdravljam Validu WAHHAHAHA
Također.
g_G

glupo izgubimo dd2 , al nvm

de_train 16 , 6
de_inferno 16 - 7

Poz
xpallyy je napisao/la:
Ja sam neddie-u javio razlog zasto mi tj ja nisam mogao doci a evo i tebi..

Šaćira-hanuma (Hasan) Baraković, rođ. Šarić
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Šaćira-hanuma (Hasan) Baraković, rođ. Šarić preselila na Ahiret u utorak, 16. marta 2010. godine, u 86. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 18. marta 2010. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen sa parkinga kod Vrbanje mosta u 12 00 sati sa zaustavljanjem na autobuskom stajalištu ispred RTV Doma, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Mustafa, kćerke Emira i Azemina, unučad Alma, Emir, Zlatan, Maja i Arnela, praunučad Denis i Selma, zetovi Alija, Abdulah, Bobo i Zekerijah, snaha Mila, zaova Fatima sa porodicom, sestrić Šerif te porodice Baraković, Šarić, Latifović, Divjakinja, Šukalić, Dugalić, Savić, Omeri, Magoda, Selimović, Manović, Bašić, Zubović, Kološ, Dandić, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI IVANA GORANA KOVAČIĆA br. 23/prizemlje.

btw ja sam denis.

c/p sa bakije.com
SLUSAJ TI ONLINE HEATONE!

Dovedi svoju ekipu na tour pa da igramo
I nemoj mi pricati nista dok nas ne dobijete, a JA licno JA cu se pobrinuti da ne dobijete

Haj sad cao

@NORDEN, znas da te ja volim
Čestitam PAG.

GG kkl.

Sniper trči kratko,al stepaj.

Btw,ti svima tako govoriš kako ćeš ih ogulit,satrat,ubit nogom,a svaki put izgubite 16-0. Da se zapitaš.
KOLIKO JE IGRAO ETERNATY : P4F to nam nisi napisao

cestitke
Sniper_Soldier je napisao/la:
SLUSAJ TI ONLINE HEATONE!

Dovedi svoju ekipu na tour pa da igramo
I nemoj mi pricati nista dok nas ne dobijete, a JA licno JA cu se pobrinuti da ne dobijete

Haj sad cao

@NORDEN, znas da te ja volim
KAMAN SNAJPER IZOO reci mu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.